Fotoğrafçılık Forumları
Filipis X 500 İlk İzlenimlerim.
Müneccim arkadaşların dediği tuttu. Arızalı Philips x 500 cep telefonunun Geri almadılar. Servise göndereceklermişte bakacakmış serviste arıza varsa değiştirecekmiş.
KArdeşim gözle görülecek arıza diyorum anlatamıyorum. SErviste servis. Tüketici hakları hakem heyetine gittim. Onlarda şikayetlerin yarısının Teknosadan geldiğini söylediler.
Cebinizdenmi çıkıyor sanki. NAsılsa philips değiştirecek. Arıza zaten gözle görülüyor.
Neysa bunu yanlarına koyana pazarbey demesinler. YEni bir yakma eylemi yakındır arkadaşlar.
Teknosadan mal alacak birtek müşteri kalmayıncaya kadar mücadelemiz sürecektir.
Arkadaşların sözünü dinlemeli idim. Biz bunlar koca market güvenilir arıza çıkarsa değiştirirler dedik yaptıklarına bak.
Not: Bu bir serbest kürsü knusudur. Tüketici şikayetlerine taşımayınız. Fotoğr makinası ile ilgili bir şikayet değildir.
#pazarbey' tarafından 07.04.2009 23:14:46 tarihinde düzenlendi.
Eski betamax kasetlerde vardır sende emmi,yaktın mı onları da barem..
yoktu abi. eskiden fakirdik biz. ben sonradan görmeyim.
Bak emmi araba yanımdan hızla geçiyor 75 mm [75-300] , hız 88 km idi..
Permi olayını da bilmezsin sen şimdi..[Libya topiğine yazmıştım demin]
Plakta mı yok hiç evde barem, eski LP 45'lik.Taş ta olur zati..
#kumköy34' tarafından 31.03.2009 00:48:28 tarihinde düzenlendi.
Teknosa ile yakından çalışan bir kimse olarak:
1-Teknosadan satın aldığınız ürünü stand da deniyorsunuz içeriğini kontrol ediyorsunuz.Sorun yoksa ve satın almaya karar verdiyseniz Kutu içeriğini tekrar toplayıp kutu içine yerleştiriyorlar Kasada kutunun üzerine bir garanti etiketi yapıştırıyorlar. u etikette kutuyu açarda vaz geçersen %15 kesinti yapıyorlar yok eğer etiketi yıtmazsan olduğu gibi iade alıyorlar.
2-Satın aldığınız ürünü kullanmaya karar verdiğinizde ve bir arıza oluştuğunda (-ki çoğunlukla kullanma kılavuzuna okumadan/riayet etmeden deneme yanılma yoluyla makinenizi kurcalarken verdiğiniz zararlar ! ) o zaman o cihazın yetkili servisinin raporu geçerlidir.Servis ürün imalat hatalıdır kararına varırsa o zaman distributör firma ürünü yeniliyor yok eğer servis bu karara varmas sa o zaman tamir yoluna gidiliyor.
Teknosadan çok şikayet geldiği doğrudur.O şikayteleri aslında hepsini bir araya getirip burda yayınlamak isterdim doğrusu. Okuduğunuzda aylarca komedi filmine gitmeye gerek görmezsiniz..
aslında firmaların sana elektronik alet satmaması lazım..
senın elinde kesin bozulacak ve kesin şikayet edecegin birşeyi satıp kotu reklam yapıyorlar...
dunyanın butun dahi muhendisleri birleşip senın ıcın el yapımı bir alet yapsalar,ertesi gün sorunsalını acarsın bu forumda..
sorun aletlerde degildir belkide, bi düşün sen bunu
Adamda statik elektrik var,neye dokunsa yakıyor bozuluyor gali..Ayağını toprağa basması gerek, çıplak ayağını..
Teknosa ile hiçbir problem yaşamadım çünkü hiç alışveriş yapmadım. Bundan sonra da bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum çünkü Pazarbey kuvvetle muhtemel yakacaktır Teknosayı.
Benim Vatan Bilgisayardan aldığım laptop 6 ay sonra arıza vermişti. Kendim direkt servise (UFOTEK) götürdüm (vatan bilgisayardan daha yakındı) 3 hafta sonra yenisini verdiler. Aslında hikaye uzun ama direkt skoru vereyim dedim.
bi kere de sorunsuz bi mal al kullan be kardeşim.... hayret bişey ya...
Allah'tan kütahya uzakta da sana kartvizit, tebligat zarfı falan basmıyoruz...
matbaayı kapattırırsın sen bize...
Allahım ya valla moralim düzeldi sayenizde. Sizde olmasanız naparım bilmiyom.
Evvelen bilinmesi gerekr ki. Tüketici kanununa göre ayıplı mal. (Benim aldıklarımın büyük bölümü) yenisi ile değiştirilir, parası verilir tamir edilir .BUnlar müşterinin seçimlik hakkıdır. BEn seçerim yani.
BEnim maldaki ayıp(Töbe töbe) çok açık bir ayıp. Servis incelemesine bile gerek yok. Kilitlenip duruyo.
Birçok satıcı böyle bir durumda hemen geri alıyor. Teknosa hariç.
BUgün:
Tükitici hakları hakem heyetine başvurdum
Teknosa merkeze faks çektim.
Teknosaya arızayı bildirdim resmi olarak.
C tesi tüm teknosayı yakmaya bekleriz hepinizi.
Yarın 1 Nisan emmi..Neşe doluyor insan..
İlgili olabilecek konular
-
-
4x6 Vesikalığı 10x15 Kağıda Action
25 Eyl. 2007, 23:47 adzs
171807731 Eki. 2024, 14:09
mucahit2331 -
-
-
-
-
-