pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Filipis X 500 İlk İzlenimlerim.

Müneccim arkadaşların dediği tuttu. Arızalı Philips x 500 cep telefonunun Geri almadılar. Servise göndereceklermişte bakacakmış serviste arıza varsa değiştirecekmiş.
KArdeşim gözle görülecek arıza diyorum anlatamıyorum. SErviste servis. Tüketici hakları hakem heyetine gittim. Onlarda şikayetlerin yarısının Teknosadan geldiğini söylediler.
Cebinizdenmi çıkıyor sanki. NAsılsa philips değiştirecek. Arıza zaten gözle görülüyor.
Neysa bunu yanlarına koyana pazarbey demesinler. YEni bir yakma eylemi yakındır arkadaşlar.
Teknosadan mal alacak birtek müşteri kalmayıncaya kadar mücadelemiz sürecektir.
Arkadaşların sözünü dinlemeli idim. Biz bunlar koca market güvenilir arıza çıkarsa değiştirirler dedik yaptıklarına bak.

Not: Bu bir serbest kürsü knusudur. Tüketici şikayetlerine taşımayınız. Fotoğr makinası ile ilgili bir şikayet değildir.

#pazarbey' tarafından 07.04.2009 23:14:46 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 30 Mart 2009, 18:44 - İp: 85.***.**7.64
ozge71
ozge71 (üye)
Ankara / Amatör

çok güldüm bu topiğe teknosadan alanın vay haline !! on yüz bin yıl evvel anneme ordan bir telefon alıp arızası nedeniyle değiştirmek isteyince başımıza gelenlerden sonra sadece gezip dener, çok çok da vcd dvd sd kart filan alır oldum.. kadıncağız taksitleri bittiği halde telefonunun tamir sorununu çözememişti (tabi bu arada kvk'ya da sevgilerimi iletiyorum, anladınız!)

çok şık bir müşteri kazıklama metotları var, aslında hayranım. kapalı kutu alıyorsun, denemek için açarsan bozuk diye iade etmen halinde -onda da süre 1 gün mü 2 gün mü ne- yüzde bilmem kaçını kesiyor, bozuk olduğunu anlamak için de açmak denemek lazım tabi. bozuk bu demek için biraz deneyip götürürseniz -hele de cep telefonuysa- bu kez tamir için servis diyorlar. servis de zaten değiştirmemek için elinden geleni yapıyor. ama öte yandan stand da denediğiniz fotoğraf makinelerini kapalı kutuda ürünmüş gibi satmaktan çekinmiyor, yetmedi açıkca da söylüyorlar (tabi sorarsanız )

bu arada topik anılarımı canlandırdı ve güldüm diye üzülmedim sanmayın, geçmiş olsun diyorum..

Tarih: 30 Mart 2009, 20:08 - İp: 80.***.**3.187
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Aynı gün birde şöyle bir olay olmuştu.

Ben meyve sıkacağını aldım. Elimdeyken başka yerlere de bakıyorum, usb bellek falan alacaktım işte. Neyse elimdeki kutuyu gören bir çalışan musallat oldu. Heralde ödemeyi o alırsa primmi alıyor bunlar nedir. ARkadaş dedim başka şeylerede bakıyorum ben. Tamam filan dedi ama az ötemden de beni kesiyor. Bende rahatsız oldum ödeyim gidiyim bari dedim. Bu hemen yine yanımda bitti alışverişiniz bittiyse ödemesini alıyım diye.
iyi dedim al bilader. Alet 69 liraydı. Bir tane de usb bellek aldım. O da 18 lira. Bu arkadaşa 100 lira verdim o da üstünü verdi. Sonra da fişi verdi. Normalde de hiç bakmam ama bu fişte gözüme ilişti, benim aldığım alet 69 lira olmasına rağmen fişte 79 lira yazıyordu. Arkadaş dedim bu ne. Bunun fiyatı 69 yazıyordu etikette. Gittik raftaki etikete baktık hakkaten de 69. Neyse taksitli fiyatı 79 muş. Eleman da taksitli fiyattan peşin satmış bize. Hayde bu sefer o fişi iptal et forum doldur bir yarım saat oyalandık 10 liramızı geri almak için.

Tarih: 30 Mart 2009, 20:14 - İp: 85.***.**6.74
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

uuu.. iki avukat feci daldılar teknosaya...
ben olsam sabancıların yerinde anında elden çıkartırım..
daha iflah olmaz o tekno market..

Tarih: 30 Mart 2009, 20:33 - İp: 88.***.**5.198
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

şunu yazmassam çatlarım..

bi yerlerde mediamarkta teşekkür etmiştim..
yok kötü bişi yok hala teşekkür ediyorum
fotoğraf makinası almıştım 14 gün sonra beğenmedim diyip iade ettim..
kuruşu kuruşunada paramı geri aldım..
o gün bu gündür alışverişimi mediamarktan yaparım..

2 Laser yazıcı
1 scanner
1 saç kurutma makinası
1 tost makinası
1 blendır.
2 flaş bellek..
3 oyuncak..
1 cep telefonu hatta sonradan iade edip bir üst cep telefonu daha..
....

meyveyi sebzeyide ordan alacam satsalar.. ah bi satsalar..

Tarih: 30 Mart 2009, 20:36 - İp: 88.***.**5.198
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

ROko seni gördüm de şu TTK 711 i kaldıranları sevgi şevkle yadetmek geldi içimden. Adam bir yasa çıkartıyor aşureden beter. Yasanın belli bir konusu olur. Aşure gibi her aklına gelen o yasanın içine konur mu? 5838 midir nedir. 711 i kaldırdılar. Benim müvekkil çeki kaybetmiş. Ya da kaybetmiş gibi yapıyor. Çek de bugün bankaya soruldu. Bir türlü rızam hilafına olayına giremedik yasa değişti diye. Telefon ahizesini kemirdik yine olmuyor. Adamlar güya bir düzenleme yapıyor ama eskisinden beter oluyor yaptıkları her düzenleme de. Bir şeyi düzeltirken elli tane delik açıyorlar öbür taraftan.

Esnaf müteahhit tayfasından meclis olursa bu kadarına da şükür.

Bugüne kadar akp ye vermiştim ama bundan sonra akp ye oy yok benden. Gerçekleri gördüm artık.

Tarih: 30 Mart 2009, 20:54 - İp: 85.***.**6.74
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

o resmen kaybetmiş gibi yapıyordur.. sana vekalet verdiğine göre..

önceden düzgündü..
eğer hırsızlık ise karakola ve bankaya hırsızlığın olduğu gün başvurup bildiriyordun..

kaybetsen a keza öyle..

söz konusu kayıp çek tahsil için bankaya gittiğinde anında uyarı...
yada cidden kaybetmiş yada çaldırmışsan ve çekin tahsili seni zorluyorsa elinde kapı gibi karakol tutanağı vs. oluyordu..

sen papatya yaprağı gibi çek yaz serpiştir piyasaya..
ödeme günü gelince.. eee şey kaybetmişim.. yok öyle..

bir diğer hususta yetki verilmiş imza sirküsü bulunan satın almacı ayağı...
o konuda imza yetkisi olan kişinin artniyetine yapılcak bişey yok..
paşa paşa çekini ödeyecek sonra dolandırıcılıktan yetki verdiğin müdürünün peşine düşeceksin..

ben temizledim çekleri inşallah..
bi tane var onunda dehşet bir hikayesi var.. çeki nüfus cüzdanı gibi kaplayıp saklayacam.. bilmem kaç yıl sonra varislere on katına satarım belkim.. yada açıkarttırmalarda anasının nikahını isterim..

Tarih: 30 Mart 2009, 21:29 - İp: 88.***.**5.198
hayat_can
hayat_can (üye)
Kocaeli / Meraklı

topiği daha yeni gördüm

arkadaşlar 2 gün önce teknosadan laptop aldım..

arıza falan olursa ne yapacağız diye sorduğumda

bize getirin biz ilgileniriz dediler

1 yıllıkta sigorta yaptırdım.

şimdi bişey olursa bende mi sıkıntı yaşıycam yani..

yalanmı söylediler

bikaçgün önce açsaydınız ya bu topiği..

Tarih: 30 Mart 2009, 21:33 - İp: 85.***.**9.74
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

geçmiş olsun gulshen,dua et arıza cıkmasın

Tarih: 30 Mart 2009, 22:19 - İp: 78.***.**8.226
hayat_can
hayat_can (üye)
Kocaeli / Meraklı

Tarih: 30 Mart 2009, 22:22 - İp: 85.***.**9.74
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

medya market bir numara... ben de bir şeyler değiştirmiştim... çok ilgilenmişlerdi... teknosa daki 49 liralık 2 artı 1 cretive i medya marketten 39 liraya almıştım.. hatta eve gidince farkettim, benim aldığım bir üst modeldi... teknosadan alsaydım fena kazık yiyecektim...

bu sorunsalda sonuna kadar pazarbey in arkasındayım... o yüzden ön taraftan bakıldığında görülmem (şakaya bak buz gibi, sanki ben çok zayıfım )

Tarih: 30 Mart 2009, 22:41 - İp: 78.***.**5.195