ahmetçiçek
ahmetçiçek (üye)
Kırşehir / Amatör

Açılıma Mola..

Açılımdan başbakan geri adım attığı ya da attırıldığı için
birileri ellerini ovuşturup oh çekiyorlardır.
Hemen aklıma gelenler;
1-Silah tüccarları
2-Suyun bulanık olmasından faydalanıp uyuşturucu kaçakçılığı yapanlar
3-Barış olursa kendileri işsiz ve işlevsiz kalacak olan korucular.
4-Çatışma ortamını bahane edip halkı korkutarak soyan ağalar şeyhler
5-Bölgede terör estiren terör estirdikçe maaşları ve kıdemleri artan güvenlik güçleri
6-İşkenceciler
7-Milyar dolarlara varan harcamalarla
çöküntüye uğrayan ekonomi nedeniyle
ülkenin İMF’ye Dünya bankasına muhtaç hale gelmesinden nemalananlar.
(Bankerler, Tröstler, Çok uluslu şirketler)
8-Kısaca Kürtlerin ve Türklerin şahinleri.(Faşistleri)
9-En çok milliyetçi kim yarışına girip bunu oya tahvil eden etmek isteyen MHP’si CHP’si
Açılım durdurulduğu için sevinen ellerini ovuşturan daha bir sürü grup, küme sayabilirim.
Ne kadar çok gibi görünüyorlar değil mi??
Gerçekte ise o kadar azlar ki…
………
……..
…….
Oysa savaşın sürdürülmesinden zarar edecek olanlar;
Her iki taraftan gençler
Her iki tarafın anaları
Her iki tarafın yoksul halkı..
Kısaca TÜM ÜLKE…

Tarih: 25 Ekim 2009, 16:23 - İp: 81.***.**2.37
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Dünya üzerinde haini bu kadar çok olan bir başka ülke daha yok!!!!

Sadece Türkiye'de bu kadar rahat hareket edebilme şansı olan bu hain taifesinin en büyük özelliği her halde ve şartta aynı isimler olmalarıdır. Aynı isimler olmalarıdır demekteki kastım bugün kürtçülük yapanların, düne kadar Kıbrıs'ta rumcu, ermeni iftiraları karşında ermenici olarak karşımıza çıkan isimler olmalarıdır.

Burdada düne kadar ermenicilik yapanı kürtçülerle, kürtçüleride ermenici abileriyle omuz omuza görünce emperyalist güçlerin mondros sonrası damat ferit döneminde hazırladığı ermenistan ve sözde kürt devletinin haritaları aklıma geliyor. Buda bugün omuz omuza hareket eden kürtçülerin ve ermenicilerin göbek bağının nerelerden geldiğini izah etmeye yetiyordur.

Yine içimizdeki hainlerin teröre savaş, teröristle barış gibi söylemlerle terörü kutsamaya çalıştıklarını görüyorum. Terörü kutsamak gibi alçakça bir girişimide ancak ve ancak terörden nemalananlar yapar.

İçimizdeki hain taifesinin barış diyerek kutsadıkları ihanet (açılım) projesi kapsamında on gün önce ''barış adına'' mutabakat metinleri imzalanan ermenistanın bir kaç gün önce ermeni iftiralarının kabulü için abd senatosuna ermeni tasarısı sunmasını nasıl açıklıyacaklarını merak ediyorum.

İçimizdeki hainlerin açılım dedikleri projenin iç yüzünü öğrenmek için Bursa'da oynanan maçta Azerbeycan bayrağına tahammül edemeyenler tarafından terör örgütü yandaşlarının Habur'da paçavralar sallamasına nasıl göz yumulduğunu görmek lazım.

Ve yine herkes çok iyi bilmelidirki Misakı-Milli sınırları içinde olan Musul ve Kerkük'ün bugün elimizde olmamasının tek sebebi bugünküne benzeyen ihanetlerdir!

#mechul75' tarafından 26.10.2009 20:54:01 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 26 Ekim 2009, 19:24 - İp: 88.***.**7.60
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Öcalana af "ZAMAN" ı
Öcalan affedilsin
23-10-2009 10:21

Zaman Gazetesi Yazarı Mümtazer Türköne ile Today’s Zaman Gazetesi Yazarı (Taraf Ankara Temsilcisi) Lale Kemal, Endaze adlı programda terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’a affı tartıştı. Türköne, ’’Öcalan serbest kalsa, Bodrum Türkbükü Karakolu’na her gün gidip imza verse, bermuda şortunu giyip Bodrum’da güneşlense kime ne zararı var?’’ dedi.

Fethullah Gülen Cemaatinin yayın organları terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’a affı tartışmaya açtı. Dün gece STV’de yayımlanan Endaze adlı programa katılan Zaman Yazarı Mümtazer Türköne ile Lale Kemal, Öcalan’a af konusunu gündeme getirdi.

Profesör Mümtazer Türköne, Türkiye’nin yeni bir sürece hazırlanması gerektiğini belirterek, ’’PKK devletin problemidir. Bu sorunu devlet çözer, devlet aklı gerekir’’ dedi.

Sunucunun ’’Öcalan’a af konusunda ne düşünüyorsunuz?’’ diye sorması üzerine Türköne şunları söyledi: ’’’’Öcalan serbest kalsa, Bodrum Türkbükü Jandarma Karakolu’na her gün gidip imza verse, bermuda şortunu giyip Bodrum’da güneşlense kime ne zararı var?’’

Zaman, Today's zaman, Taraf ve STV nin fetullah cemaatinin yayın organları olduğunu söylemeye gerek yoktur herhalde.

Tarih: 26 Ekim 2009, 22:14 - İp: 85.***.**1.95
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Haini en bol olan ülkeyiz
Düne kadar Çiller'in yanında yer kapmaya çalışan Türköne'de bunlardan sadece biri.

Tarih: 26 Ekim 2009, 22:34 - İp: 88.***.**7.60
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Birde Doğu Ergil var

Sansür proğramında vatan evlatlarıyla, vatan hainlerini bir tutma gafletine düşmüştü.

Tarih: 26 Ekim 2009, 22:40 - İp: 88.***.**7.60
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Bütün Ülkücçü arkadaşları dağa çağırıyorum. Bildirin bu pukaka köpeklerine hadlerini.
Mhp dağ kadrosu;
1-Bahçeli
2-oktay Vural
3-Meçhul.
Anasını belleyin bu pukakalıların.
Tam kış vakti inlarinde avlayın bunları.
Başkalıda alın yanınıza. Eski yoldaşıdır bunların. Kokusundan tanır onlar birbirini.
Gerçekten bütün vatansever ülkücüleri dağ davet ediyorum. BU açılım maçılım saçılım hikaye. Bunları yataklarında vurmak lazım. Dediğim gibi tamda gevşeme içindeler. Anlamazlar bile.

Tarih: 26 Ekim 2009, 22:58 - İp: 88.***.**9.157
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Vatan için kurşun sıkmakta, kurşun yemekte şereftir.

Tarih: 26 Ekim 2009, 23:03 - İp: 88.***.**7.60
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

BEnde onu diyom zati. Vatan sizden 2. bir 80 öncesi direniş bekliyor. HEpinizi güneydoğ dağlarına bakliyor. Bİr an önce bu köpekleri temizlemeniz için. Bahçeli yaparız dedi. Yapın. Yapında hepimiz kurtulalım bu beladan. HAtta bizler güneydoğda yapmayalım askerliğimizi. Sizler bizim adımıza yapıverin. Minnettar kalırız size.

Tarih: 26 Ekim 2009, 23:17 - İp: 88.***.**9.157
seyyah1981
seyyah1981 (üye)
Batman / Amatör

niye anlamıyorsun .. niye kafan basmıyor.. atakan.. gaijin..okyanus .. mechul .. kafanız basmıyor mu arkadaşım.. laf anlamıyor musunuz.. siz ne kadar türkseni karşı tarafta o kadar kürt...

kürt kelimesi ile pkk yı bir birinden ayrıt edin.. ben kürtçe serbest olsun diyorsam pkk lı olmuyorum.. kürtçe eğitim verilsin dediğimde pkklı olmuyorum.. KÖPEK gibi siyah beyaz bakmanın anlamı yok..

kürt çocuğu okula giderken... ilk okul 5. sınafa kadar ancak türkçeyi öğreniyor türk çocuğu öyle mi peki.. eğitimde eşitlik dediğim bu.. ortak payda türkiye ama farklılara saygılı olun..

pkk ile kürtleri birbirine karıştıran KÖPEK gibi bakmayı bıraksın.. hayat sadece siyah beyazdan ibaret değil.. keskin konuşmalarınıza da son verin.. adam gibi muhabbet edecekseniz edin.. herşey konuşulacak.. herkez tezini sunacak.. anti-tez kırıcı olmasın..

dikkat ediyorum hep bu yukarda saygığım kişiler vurup kırarız.. asarız keseriz modundalar.. memleket sadece sizin babanızın malı değil benimde babamın malı.. vergisini ödeyeceksin.. askerliğini yapacaksın.. ama devlet seni tanımayacak.. ne biçim saçmalıktır.. başörtüsüyle okula gitmek yasak.. bu ne biçim saçmalıktır..

artık muhalefet zihniyetini bırakın.. iktidar olun.. ama önce kendi kendinizi yönetebilin.. vicdanınızın sesini kulak verin..

akıllı hiçbir kürt bölünme istemez.. hiçbir akıllı türk kürtleri kırmaz.. birsek diriyiz.. Ahmet ARİF'in dediği gibi " tavuklarımız bir birine karıştı"

Tarih: 26 Ekim 2009, 23:20 - İp: 78.***.**4.165
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Kıh kıh kıh

Tarih: 26 Ekim 2009, 23:30 - İp: 88.***.**9.157
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

memleket sadece sizin babanızın malı değil benimde babamın malı

Sizin nerden babanızın malı oluyor. Kurtuluş savaşında kaç şehit verdiniz. Bu vatan için şehit mi verdiniz yoksa Osmanlıya genç Türkiye Cumhuriyetine isyan etmeklemi meşguldünüz yine. Hamidiye Alaylarınızla sarıkamış şehitlerinin giysilerini silahlarını yağmalamaklamı meşguldünüz. Dün neyseniz bugünde aynen osunuz.

Aklı olan bölücü kürt defolup kuzey ırak a gider. Kürtçe eğitim de orda her istediğiniz orda. Hatta kuzey ırak parlamentosu geçenlerde dört karı almayı da kabul etti. Tam size yaraşır ilkel feodal bir ortam hazırladı size. Artık çoçukları onar onar değil otuzar kırkar yaparsınız.

Burda Türkçe eğitim yapılır. Devletin adı Türkiye Cumhuriyetidir. Kurucusu Türklerdir. Kürtler değil. Kürtçe eğitim istiyorsan kuzey ırak orda sizi bekliyor. Burda durduğunuz hata sizin.

İstanbul a geldiniz içine ettiniz, izmir e geldiniz içine ettiniz, mersin e geldiniz içine ettiniz. Gittiğiniz her yere anarşiyi terörü ilkelliği barbarlığı da beraberinizde götürdünüz. Sizin yüzünüzden bugün sokakta yürünmüyor. Anamız bacımız sizin yüzünüzden tek başına bir yere gitmeye çekinir oldu. Sizin yakışacağınız tek yer kuzey ırak tır. Bu devletin yapacağı en akıllıca hareket sizi Irak taki Türkmenler le mübadele etmektir.

Birde cahil cahil tez antitez muhabbeti yapma. Diyalektik senin boyunu aşar.

Kardeşliğe çok meraklı olan varsa alsın evinde kürt beslesin. Barışa açılıma çok meraklı olan varsa gelen o çapulculardan üç beş tanesini alsın kendi evinde beslesin.

Tarih: 26 Ekim 2009, 23:43 - İp: 85.***.**1.95