ahmetçiçek
ahmetçiçek (üye)
Kırşehir / Amatör

Açılıma Mola..

Açılımdan başbakan geri adım attığı ya da attırıldığı için
birileri ellerini ovuşturup oh çekiyorlardır.
Hemen aklıma gelenler;
1-Silah tüccarları
2-Suyun bulanık olmasından faydalanıp uyuşturucu kaçakçılığı yapanlar
3-Barış olursa kendileri işsiz ve işlevsiz kalacak olan korucular.
4-Çatışma ortamını bahane edip halkı korkutarak soyan ağalar şeyhler
5-Bölgede terör estiren terör estirdikçe maaşları ve kıdemleri artan güvenlik güçleri
6-İşkenceciler
7-Milyar dolarlara varan harcamalarla
çöküntüye uğrayan ekonomi nedeniyle
ülkenin İMF’ye Dünya bankasına muhtaç hale gelmesinden nemalananlar.
(Bankerler, Tröstler, Çok uluslu şirketler)
8-Kısaca Kürtlerin ve Türklerin şahinleri.(Faşistleri)
9-En çok milliyetçi kim yarışına girip bunu oya tahvil eden etmek isteyen MHP’si CHP’si
Açılım durdurulduğu için sevinen ellerini ovuşturan daha bir sürü grup, küme sayabilirim.
Ne kadar çok gibi görünüyorlar değil mi??
Gerçekte ise o kadar azlar ki…
………
……..
…….
Oysa savaşın sürdürülmesinden zarar edecek olanlar;
Her iki taraftan gençler
Her iki tarafın anaları
Her iki tarafın yoksul halkı..
Kısaca TÜM ÜLKE…

Tarih: 25 Ekim 2009, 16:23 - İp: 81.***.**2.37
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

pkk kominst bir örgüttür.ilk kurulduğunda apo ve kominst türkler tarafından kurulmuştur ve her marksist kominst örgüt gibi kanlı eylemler yapmıştır ve yapmaya devam etmektedir.yöneticilerinden bir çoğu türktür.duran kalkan, cemil bayık vb.güney doğumuzda bulunan cahil insanları kullanarak bugünlere gelmiştir.amaçları markisist kominst bir devlet kurmaktır.evet doğunun insanları cahil kalmıştır.ıraktada.irandada ,afganistanda da böyle bu insanları niçin cahil kaldığı insan öldürmek gibi bir cana kıymak gibi bir suçu bu kadar kolay işlediği sorgulanmalı ve islamın mı insanları cahil bıraktığı sorgulanmalıdır.yüce dinimizde oysa bir kişiyi öldüren tüm insanlığı öldürmüş gibidir demektedir.o zaman insanların islamı kendi töre,menfafat,nefsani hislerinden dolayı değiştirdiği anlaşılmaktadır.akılcı olmayıp hala eski yaşam tarzlarını sürdürmek istemektedir.dinimizde aklınızı niye kullanmazsınız diye insanlar akıl ve düşünceye sevk edilmek istenmektedir.olay sadece doğumuzda olmayıp neredeyse islam ülkelerinin genelini kapsamaktadır.evet biz niye böyleyiz birisi bize adam öldürmeyi emrediyorsa müslümanın müslümanı öldürmesi ahırette enbüyük cezayı gerektiriyor diye bundan kaçınmaları gerekmekte birilerinin çıkıp bunu atatürkün kurtuluş savaşında hocaları insanları eğitmesi ile görevlendirdiği gibi görevlendirmemiz gerek mektedir.kurtuluş savaşında bazı hocalar mandayı savunurken doğru akıl yolunu seçen gerçek hocalar bunları yalanlamış kurtuluş savaşına destek vermiştir.çünkü doğunun insanı cahil ve saftır ancak Allah ve paygamber sözüyle yola gelebilir.

Tarih: 31 Ekim 2009, 23:29 - İp: 88.***.**3.100
ahmetçiçek
ahmetçiçek (üye)
Kırşehir / Amatör

Bazı arkadaşlar hala ve inatla “bu işin çözümü PKK’nın silah bırakmasıdır” diyorlar.
Laf aramızda ama pkk silah bırakmadığı için devlet çözüme zorlanmadı mı?
PKK’ya silah bıraktırmak için yapılmadık ne kaldı ki?
Bu işin başında olan eski genelkurmay başkanlarının tümüne yakını
Kürt konusunda hata yapıldığını söylemelerine rağmen
ilk kez bu hükümet gereğini yaptı..
…………….
……………
……………

Sınırda ve Diyarbakır’da yapılan gösterilere gelince;
Kim ne derse desin bu savaştan (bazıları savaş dememe de kızıyorlar; Koskoca kurtuluş savaşında bile ölen insan sayısı 8000 iken bu savaşta ölenlerin sayısı malumunuz..)
mağdur olanlar başta kürtler, kürt anaları
onlar için savaş ölmeden öldürmeden çok daha derin anlamlar ifade ediyor.
Doğal olarakta barışa en çok bunlar sevinecekler..
O kadar milliyetçi propaganda yedik ki halkın barışa sevinmesini bile çok görüyoruz..
Bir oğlu şehit bir oğlu dağda gerilla olan anayı okudum geçenlerde.
Bu kadının barış coşkusunu, barış sevgisini, barışa sevinmesini bile anlayamıyoruz..
Kandilden gelen gerilla kadınlardan biri dağda iki çocuğunu bırakmış,
Mahmur denilen yer piknik alanı piknik kampı değil;
ordan gelenler de bu ülkenin insanları.
90 lı yıllarda köyü yakılan yıkılan TC vatandaşları.
On yıllardır bu ülkeden, tarlasından, bağından, bahçesinden uzaktalar..
Onların memleket hasretleri bitiyor.
İzin verinde bu sevinci bu coşkuyu yaşasınlar.

Tarih: 4 Kasım 2009, 10:43 - İp: 78.***.**6.3
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör

Ahmet Çiçek;
Aslında forumda bu tip konularda pek te yazmak istemiyorum, her ne kadar yapı olarak tartışmaya, gerilmeye müsait biriysem de bu tip konuların ciddiyetinden dolayı, karşılıklı tartışılmasını, bu tip tartışmalarda mimiklerin, ses tonunun dahi anlam taşıdığını düşünüyorum, bu sebeple de ne bu tartışmalara girmek istiyorum ne de senin ya da bu yönde görüş bildirenlerin "vatan haini" ya da benzeri şekilde değerlendirmek istiyorum.

Aslında, sakin salim kafayla okuyunca, bazı (eski) yazdıklarınıza hak vermiyor da değilim hatta bazen size karşı fazla acımasız ithamlarda bile bulunulduğunu düşündüm ancak şu son yazdıklarınıza bakınca, sizin insanları kasıtlı olarak kışkırtan, olayları da saptıran biri olduğunuz izlenimini ediniyorum, çok yazık.

1. PKK silah bırakmadığı için devlet çözüme zorlanmadı mı? demişsiniz. Bu komik bile değil. Bakın Kürtler ya da Kürt sorunu konusunda pek şahin biri değilim ancak bu devlet gözünü karartsa, İsrail filan gibi hiç hak hukuk gözetmese, kuru yaş ne gelirse yakacağım dese, değil dağdaki PKK çapulcuları, Avrupadaki conconlarını tek tek imha eder. Şu çapulcuları da ordu gibi gözünüzde büyütüyorsunuz ya, hani doğunun ücra köyündeki cahil çocuk buna inanıyor, sen de mi inanıyorsun.

2. Bu olana savaş demişsiniz hatta Kurtuluş savaşıyla karşılaştırmışsınız , gerçekten sinir bozucu, ve istediğiniz de buysa başarılısınız, tebrikler. Zaten bu lafla sizin hakkınızdaki tüm olumlu olabilecek izlenimleri silebiliyorum çünkü bunu ciddi bir hakaret olarak algılıyorum. Bir olayın savaş olup olmadığını, ölü sayısı mı belirliyor. Depremler de savaş hatta en büyük savaş Trafik o zaman. Dağdaki çapulcuların, yola mayın döşemesi, çoluk çocuk ayırd etmeksizin kurşun yağdırması savaş yani ve siz bunu, ANZAC ların ilkyardım çadırına, yaralısına bile kurşun sıkmayan mehmetçiklerin onurlu savaşıyla bir tutuyorsunuz, sizin için birşey ifade etmeyecek ama yediğiniz ekmek bile haram size. Demek savaşmış bu, kimle savaşıyoruz biz peki? PKK mı karşı taraf, kimmiş bu PKK, neymiş derdi? Başlangıçta komünizm üzerine kurgulanırken zamanla Kürt Haklarına dönüşmüş, herhangi bir fikre bile dayanamayan bu temelsiz çapulcular topluluğumuymuş taraf. Hani şu yakalanır yakalanmaz, " Benim Annem de Türk, ben Türkleri severim" diyen karizmatik lidere sahip çapulcular taraf yani. Hatta Atatürk'le filan da kıyaslamak lazım belki, öyle ya Kurtuluş savaşında daha az adam öldü. Bak fark ne biliyormusun, Kurtuluş savaşında ölen ANZAC lara mezar verebiliyor, bu topraklar onları bağrına basabiliyor ve bir kayıp olarak değerlendirebiliyor. PKK çapulcularının ölülerine ise ancak LEŞ diyebiliyoruz, cesetlerini de kendi çapulcu yoldaşları parçalıyor, kolay taşımak için.

3. Oradaki kadının bir oğlu dağdayken diğeri şehitmiş de bilmem ne. Ana olmak için domuz yavrusu gibi yavrulamak yetmiyor demek ki dimi? Adam gibi yetiştireceksen doğuracaksın. Şunu herkes sordu şurada "Türk'ün olup da ne hakkı yokmuş Kürt'ün" diye biriniz de çıkıp adam gibi cevap veremiyorsunuz, işinize gelmiyor, çünkü amaç başka. Tamam, o bölgede hatalar yapılmışmıdır, bence de yapılmıştır, insanların etnik kimliğine saygı gösterilmelimidir, evet gösterilmelidir, bunları tartışabilirim, konuşabilirim ama tutup da, bacak kadar çocuklara, panzer taşlatan, onların ardına sığınan şerefsizlerin adiliklerini, yokluklar içinde gelecek nesiller için canını feda etmiş şehitlerimizin mücadelesiyle bir tutulmasına sessiz kalamayacağım.

Tarih: 4 Kasım 2009, 11:27 - İp: 78.***.**5.102
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

tayfuncum

ahmet çiçek yadı adı ne olursa olsun çok var bunlardan
bu insanı (insanları) hala tanıyamadıysan bu ciddi bir sorun senin için..

profesyonel provakatör...
bu çeşit insanlarla tartışmaya girmenin sadece zararı olur.. kar elde edemezsiniz..

çünkü bu tip insanlar
bu memlekete, bu millete ve bu ülkeye karşı olan her kesin, herşeyin ve her durumun savunucusudurlar..

dün "ermeniyiz" diyorlardı.. açılıma mola vermeseler "hepimiz pkk yız" diyecekler..

en çok neyi hedef aldıklarına bakarak onları en çok neyin engellediğini görebilirsiniz...

Şu ara dikkat et, bütün Türkiye düşmanları dayanışma içinde..
aklıma hep
"Dahili ve Harici Bedhahların Olacaktır"
cümlesi geliyor...

Genel tavırları her fırsatta orduya (TSK) saldırmak.. yıpratmayı başardılar..
orduyu güclü kılan ise bu milletin verdiği destektir..
ikinci olarakta milliyetçi ve ulusalcı harekete demediklerini bırakmazlar...

yabancı memleketten biride zannederki bunları ordu, milliyetçiler ve ulusalcılar öptü..

eğer bu işbirlikçiler bugün bunları yazabiliyor, konuşabiliyor ve hatta yaşayabiliyorsa bu ordu sayesindedir...

Kişileri eleştirmek başka, içinde bulundukları kurum ve yapıyı yekten kötülemek başka şey..

Ben şahsen ahmet çiçeki çok eleştirmiyorum... benim davam bu gibi insanların alet edildiği zihniyet ve sistemle..
Bu saatten sonra ahmet çiçek ve benzerleri bizzat karşımda bulsam bir şey yapmam sanırım ! (yapmışlığımızda vardır çok şükür).
Bundan kelli bunları toptan ve sistematik olarak nasıl yok ederiz bunun peşindeyim ve destekçisiyim..

#rokomet' tarafından 04.11.2009 13:51:37 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 4 Kasım 2009, 13:49 - İp: 88.***.**1.206
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör

Haklısın Rokomet Hocam, inan artık ben de aynı sert duyguları edinmeye başlıyorum. Ne memlekettir anlamıyorum valla amma kuyruk acısıdır bu. Yani en azından tarihte olanlara bir bakmak bundan feyz almak lazım, aklı başında olan bunu biri bunu yapar.

Söz gelimi Ermenileri ele alalım, sen tut yıllarca birlikte yaşadığın komşularına, işgalcilerle bir olup kurşun sık, vatanını işgal edenlere yardım ve yataklık et, milletin namusuna ırzına göz dik saldır, sonra o çok güvendiğin emperyalist .......ler seni ortada ...... gibi bırakınca hiçbirşey olmamış gibi davranılmasını bekle. Millet herhalde alacak intikamını aslında yanlış yapmış Osmanlı, sen ne dert ediyorsun bu adamları kurtarmak için tecir etmeye filan, bırak gebertsinler bak iyilikten maraz doğdu.

Eeee, Rumlarda farklı mı oldu sanki, sen tut Ruslarla bir ol, çeteler oluştur, köyleri bas, tecavüz, gasp her rezilliği yap ondan sonra kimse sana dokunmasın, oldu tabi oldu. Ama devlet aynı devlet, sen ne işin var da adamları Yunanistan'a gönderiyorsun, gebert gitsin. Şimdi youtube ta klavye arkasından intikam almaya çalışıyor bu erkekler.

Şimdi olana bak, aynı terane başka birşey değil. Sesini çıkarmadıkça coşuyorlar. Türkler geç tepki veriyor ama gazabı ağır oluyor bir türlü öğrenemediler şunu. Şu memlekette adam gibi yaşayana, işince gücünde adama kimse birşey demez, Ermeni ol, Rum ol, Kürt ol ne olursan ol. Ama kaşınanı da kaşımasını bilmiştir bu millet yeter ki sabrı taşmasın, kaldı ki bu gidişle çok da uzak değil.

Tarih: 4 Kasım 2009, 14:13 - İp: 85.***.**5.16
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

90 lı yıllarda köyü yakılan yıkılan TC vatandaşları.

bu söylemde bunların ağzındaki sakızdır..
gerçeklerin ne olduğunu bilmeyenler bu lakırdılara yada saptırılmış gerçeklere inanmış yada en azından "acaba gerçek mi" demiştir..

arada bir size şahsen yaşadığım olayları anlatmam lazım..
aslında bu olaylar görüntülerle anlatılması lazımdı ama devlet büyüklerimiz yada "dahili bedhahlar" bunların anlatılmasını engelledi yada gerek görmedi..

Bir karakolumuz pkk tarafından baskına uğradı.. 3 saat süren çatışmada 3 asker şehit oldu pek çok askerde yaralandı.. Hasar gören devlet malını hiç saymıyorum..
(bide o karakol orda niye vardı onu düşünmek lazım ya)
bakın şimdi
baskını yapan terorist grubun 40-50 kişi olduğu tahmin ediliyor.
sabahın ilk ışıklarıyla yapılan operasyonda teroristlerin izleri bir yere kadar takip edilebiliyor..
bir ücgen düşünün.. üç ucunda birer karakol.. iki karakol sınırda ve araları tamamen askerle kapatılmış durumda.. içerde kalan karakol baskını yiyen şehit veren karakol..
tüm arama ve sınır boyu tutulmasına rağmen teroristler yakalanamıyor.
aradan 2 hafta geçiyor ücgendeki diğer karakol baskın yiyor..
yine yakalanabilen terorist yok..
bölgede pek çok köy ve mezra var..

arama çalışmalarında akşam geç vakte kalan bir unsur bir köy tarafından ateş açılıyor..
unsur şaşkınlık içinde olduğu yerde kalıyor. daha yarım saat önce köydeydiler..
çok enteresan telsiz konuşmaları oluyor.. ateş yiyen unsur köyün içinde başka bir TSK unsuru olduğunu düşünüyor..
neyse uzatmayım.. sabaha kadar Taciz ateşi sayılabilecek şiddette köy ablukaya alınıyor..
sabah olduğunda tüm askeri birlikler teakkuz halinde köyü sarmış bekliyorlar..
A ve B timi diye adlandırılan özel komando timleri köyü aramaya iniyorlar..
Bir eve girmek üzereyken bir astsubay şehit oluyor.. timler hemen geri çekiliyor..
Sonra yoğun bir çatışma başlıyor..

Bu arada sabah erken saatlerde köyden ayrılan sözde "TC VATANDAŞLARI" oluyor.. sorgulanıyorlar ve hiçbir şey bilmiyorlar !!!!!

yaklaşık 3 saatlik yoğun ateş sonunda köyde taş taş üstünde kalmıyor..
enteresandır halen köyden ateş geliyor

bu palavra propagandacılarına göre köy resmen "YAKILIP YIKILIYOR" halen ateş geliyor..

sonunda köydeki enkaza giriliyor.. Kepçeler ve dozerler ile ev enkazları, ahırlar, ot tepeleri açılıyor..

Köyün altı köstebek yuvası gibi....
Her yer tünel..
Sığınak..
Mühimmat deposu...

şimdi düşünün bu köyü kim yaktı yıktı..
o köylüleri kim köyünden etti...

devletin askerine, karakoluna kurşun sıkan teröristi kim sakladı..
yok dedi..
bilmiyorum dedi...
yiyecek verdi...
barınak verdi..
korudu
kolladı..

o köyü kim yaktı...
o köylü kim...
güya köyleri yıkılanlar dağa çıktı ya..
dağdaki pkk kim...

Tarih: 4 Kasım 2009, 15:04 - İp: 88.***.**1.206
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

mağdur olanlar başta kürtler, kürt anaları
onlar için savaş ölmeden öldürmeden çok daha derin anlamlar ifade ediyor.
Doğal olarakta barışa en çok bunlar sevinecekler..

hakkatten mi?

inanın buna sadece güler geçerim. Atın atında biraz ufak atın am olmuyor böyle ahmet bey..

okumadıysan al ok peksayınahmet bey
----------------------------------------------------------
Bunların derdi şu;

- ezilen halk ayağına yatmak
- çocukları okula göndermemek zır cahil bırakmak (yönetmesi kolay olsun diye)
- utanmadan sıkılmadan 10ar 20şer çocuk yapıp sokaktaki huzursuzluğuğu artırmak meclisteki oy çoğunluğuna erişmek
- güneydoğunun yönetimini ellerine geçirmek.

şimdi akıllıca düşünürsek;
bunlar cahilmi kardeşim. evet hemde ne cahil zır cahil..
cahil insanı yönetmek kolay olur cahil insanı korkutmak kolay olur. çünkü insan bilmediği şeyden korkarmış. Bunlar temel ihtiyaçlarını karşılasın, yesin içsin üresin. yeterki karnı doysun. Topluma karışmaya okumaya gerek yok. nasılsa bedavadan tarla veriliyor nasılsa ezilen toplumuz diyorlar. sonra bunların karnı doyunca aile planlamasından da anlamıyorlar tabi yapıyorlar 5-10-15 çocuk..
sonra..
bakamıyorlar, eğitemiyorlar ve canlarına tak etmişken birden gökten bir ışık hüzmesi geliveriyor.
Üzlme ey ezilen halkın vatandaşı..
bizler bu gidişe dur diyeceğiz hatta sanada oğlunada bakacağız paralar vereceğiz topraklar vereceğiz diyorlar..
tek şartları var. oğlunu bize verceksin dağa çıkacak bizimle birlikte savaşacak..
çocukların ise bize hizmet edecek.. istanbulda izmirde eylemlere katılacaklar..

yahu hanım yenge, zaten allah vermiş sana 5-10 evlat. baksana bakamıyorsun bile. biz bakacağız sen hele fabrikayı kapatma.. yapasın 5-10 çocuk daha..
biri gider yenisi gelir hesabı..

cahil insanda sadece içgüdü olur.. tek derdi yemek, içmek , tavşan gibi üremek..

ne temizlik, ne örf ne adet, ne ahlak, ne kültür, ne eğitim, ne gelecek..
tek dertleri var yaşamsal faaliyetleri bitmesin, korkutulmayalım..

bunları af etsek o bölgeyi onlara versek başka bir devlet gelip bu cahiller sürüsünü oradan atıp kendileri oraya yerleşmezse bende başka bişey bilmiyorum.
belkide bu başka bir işin şimdiki zamanda bir uzantısıdır..

açılım maçılım ezilen halk falan filan.. bunların tek bir ortak noktası olarak ben şunu görüyorum;

BÜYÜK TABLO: TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ BÖLMEK

Tarih: 4 Kasım 2009, 15:14 - İp: 78.***.**3.105
akhisarli
akhisarli (üye)
Yurtdışı / Amatör

designwish'e bir iki not:

empati"den kasıt olsa olsa,orada yaşayan ve kendini Kürt hisseden halkın masum taleplerine-altını özellikle çiziyorum,masum talepler-gereken saygının gösterilmesi,ve varsa bunlar önündeki engellerin kaldırılmasıdır.

Yukarıdaki cümle bana ait.Bir de senin bu cümleye verdiğin yanıta bakalım:"Kendini kürt insanların masum istekleri nelermiş söylermisiniz ?
ÖZERKLİK mi MASUM ? yoksa, kendi bağımsızlığı tartışılacak bir ülkeden federal düzen istemek mi MASUM ?
Niyet önemli niyet!!! niyet hak aramaksa, bi kolunda PKK bayrağı, öteki kolunda APO fotosu, polisleri taşlamaz, çocuğunu alet etmezsin."

Şimdi soruyu bana soruyor ve benim"masum talepler"den ne kastettiğimi merak ediyorsan soruyu sorar,beklemeye geçersin.Normal olanı budur benim bildiğim.Soruyu bana sorup,benim asla tasvip edemiyeceğim/paylaşamıyacağım saçmalıkları benim adıma cevap diye yazmaya kalkmazsın

Nerede gördün benim"federasyon""özerklik"taleplerini hoş gördüğümü/tasvip ettiğimi de böyle şeyler yazıyorsun?
Hiç hoş değil!!!

Tarih: 4 Kasım 2009, 17:21 - İp: 87.***.**0.143
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

doğunun insanı cahil ve kandırılmaya müsait olmasından dolayı bu olaylar bitmedi.zaten kendi aralarındada töre namus yüzünden savunmasız kızkardeşlerini öldürüyor,yada mal davasından,arazi anlaşmazlığından kan davaları çıkıyor.tayyip meseleyi anlıcak kadar akıllı değil tayyibin kafası sadece paraya çalışır.çözüm dediği olay türkiyeyi çözümsüzlüğe sevk etmek çözülemeyecek duruma getirmektir.tayyip avrupanın başımıza getirdiği belkide gladyonun bir adamı olabilir.

Tarih: 4 Kasım 2009, 20:37 - İp: 88.***.**9.243
sultann
sultann (üye)
İstanbul / Amatör

Bir oğlu şehit bir oğlu dağda gerilla olan anayı okudum geçenlerde.
Bu kadının barış coşkusunu, barış sevgisini, barışa sevinmesini bile anlayamıyoruz..
Kandilden gelen gerilla kadınlardan biri dağda iki çocuğunu bırakmış
-----------------------------------------------------------------------------------
Gerilla kadın ne demekse.

Köpeksoyları adam gibi evlat yetiştirsin. Doğurmakla ana olunsaydı .

Sanki yoksulluk sadece doğuda var.

Kaç defa yazdım cevap bile vermedi ahmetçiçek .

Orta karadenizde benim köyüme elektrik geleli daha bir kaç sene oldu , suyu eve kovalarla taşıyorlardı. Suyu eve alalı bir kaç sene oldu.

Oranın insanı niye devlete başkaldırıp dağa çıkmadı. Bizde yoksuluz, elektiriğimiz bile yok diye. Niye bu tip olaylar karadenizde olmuyor.

Bırak bu safsataları.

Bu işin toptan temizlenmesinin tek yolu pkk denen itleri toptan temizlemektir. Empati yapmayada gerek yoktur. Daha önce ben defalarca empati yaptım. Biz her seferinde iyi niyetle yaklaştık. İyi niyetimiz suistimal edildi. Ufacık çocuklar olaylara alet edildi. Gelen çapulcu itler kahramanca karşılandı. Apo denen iti kahraman ilan ettiler.

Hapishaneden direkt meclise milletvekili gönderdiler. Ben boktan bir ihaleye girmek için bile savcılıktan temiz kağıdı almak zorundayım ama benim verdiğim vergilerle maaşı ödenen bir pkk sempatizananı hapsihaneden meclise sokabiliyorlar.

pkk belası toptan temizlenmedikçe bu iş devam edecektir.

Tarih: 4 Kasım 2009, 21:21 - İp: 78.***.**0.24