Fotoğrafçılık Forumları
Açılıma Mola..
Açılımdan başbakan geri adım attığı ya da attırıldığı için
birileri ellerini ovuşturup oh çekiyorlardır.
Hemen aklıma gelenler;
1-Silah tüccarları
2-Suyun bulanık olmasından faydalanıp uyuşturucu kaçakçılığı yapanlar
3-Barış olursa kendileri işsiz ve işlevsiz kalacak olan korucular.
4-Çatışma ortamını bahane edip halkı korkutarak soyan ağalar şeyhler
5-Bölgede terör estiren terör estirdikçe maaşları ve kıdemleri artan güvenlik güçleri
6-İşkenceciler
7-Milyar dolarlara varan harcamalarla
çöküntüye uğrayan ekonomi nedeniyle
ülkenin İMF’ye Dünya bankasına muhtaç hale gelmesinden nemalananlar.
(Bankerler, Tröstler, Çok uluslu şirketler)
8-Kısaca Kürtlerin ve Türklerin şahinleri.(Faşistleri)
9-En çok milliyetçi kim yarışına girip bunu oya tahvil eden etmek isteyen MHP’si CHP’si
Açılım durdurulduğu için sevinen ellerini ovuşturan daha bir sürü grup, küme sayabilirim.
Ne kadar çok gibi görünüyorlar değil mi??
Gerçekte ise o kadar azlar ki…
………
……..
…….
Oysa savaşın sürdürülmesinden zarar edecek olanlar;
Her iki taraftan gençler
Her iki tarafın anaları
Her iki tarafın yoksul halkı..
Kısaca TÜM ÜLKE…
Savaşmı.. Her iki tarafmı.
kesinlikle size katılıyorum, bu ülke yaşanan savaş yüzünden çok şey kaybetti umarım en kısa zamanda bu kan durur ve olması gereken huzur ve barış sağlanır...
bu acılım "sacmalıgının" boyle belirsiz,plansız programsız ve goruldugu uzere kurtlerin işguzarlıgı ve şov merakıyla sürmesi halinde iç savaş cıkarabilecegini gormeyip, hala analar aglamasın edebiayatı yapmak gercekten sasırtıcı...
ozaman aglayacak anaların vicdan azabını duymayacagınızda ortada...
nasılki şimdi turk analarının katledilen bebeklerin vicdan azabını duymuyorsanız.
o anaları aglatan,köy basan bebek öldüren mayın döşeyip yol kesen,uyusturucu kacakcılıgı,silah kacakcılıgı yapan karakol basan ben degilim. ama gecmişteki yanlıslarını farkedip dogru yanlıs farketmez, bir adım atan yine benim..bu dogru yada yanlıs adımı, sanki bir lutufmus gibi gosterip kendi sovlarına propagandalarına cevirenler asıl bu işi baltalayanlar...
işin garibi anaları aglatanla, anaları aglatıp sonra barıstan bahseden, pişman olmadıgını belirtip sov yapmaya gelen o köpekler aynı kişiler.
isteyen buna faşizan bir yaklasım desin, isteyen "sözde barıs" surecinin onunu tıkamak desin (sanki butun bunlara neden bizmişiz gibi yine vicdan muhasebesi yapmamız,asagılık kompleksi duymamız isteniyor bu laflarla hadi oradan ), turk milleti o kadar salak degil...olabilecek bir barısın onunu tıkayan tek unsur, pkk dtp ve kürt halkının bunlara verip verecegi destektir.
kurt halkı pkkyı inkar etmedikce bu ulkede bir barıstan huzurdan soz edilemez.
ve bu hiçbir zaman olmayacak. pkk inkar edilmedigi surece her sımardıklarında,her istedikleri olmadıgında yaramaz cocuk gibi one surdukleri "aglama" kozu olarak bir kenarda duracak.
kurt halkı barıs istiyoruz diyorsa eger, barışı bozan unsuru tasfiye etmelidir.
------
bu surecin barıs getirecegini gercekten dusunen birinin, beyin yerine iki kilo cift cekilmiş yaglı kıyma tasıdıgını dusunuyorum.
yok eger bir beynim var diyorlarsada hiçbirinin iyi niyetine inanmıyorum.
ben kundagında kursuna dizilen bebelere, sakat kalan olen askerlerime ve yuzustu bırakılan ailelerine, köyü basılan, yolu kesilen katledilen "kürtlere", sırf oradaki halk ac cahil muhtac kalsın diye katledilen ogretmenlerime doktorlarıma,dersane onunde katledilen gencecik ogrencilerine aglarım...
siz gidin biberonla ayı besleyen "hümanist pkklı kadın özgürlük savascısını" alkıslayın...
bana hikayeler masallar anlatmayın,elinizdeki kanı hiçbirsey temizleyemez.
#gaijin' tarafından 26.10.2009 01:40:16 tarihinde düzenlendi.
Açılıma ihtiyaç molası. İşbirlikçi hainler sıkıştı. Molada ihtiyaç giderin bari.
Ahmet Çiçek döneğinin listesi eksik.
Açılıma Destek Verenler
1) Emperyalist ABD ve AB
2) İçerideki gönüllü işbirlikçileri hainler
3) Kürtçü islamcı faşistler
4) Faşist liboşlar
5) Bir kadın memesine vatanı satarım diyen güzide gazeteciler
6) Vatana ihanet ve yıkıcı faaliyetleri karşılığında Soros tan açıktan para alan gazeteci, aydın akademisyen kılığına girmiş ajanlar
7) Bir zamanlar solcu olduğu masalı anlatılan şimdi sorosun önlerine attığı kemikleri yalayıp salyalarını akıtarak Milli Devlete saldıran itleri,
8) On sene öncesine kadar demokrasiyi akbille binilen bir çeşit tramway sanan şimdinin yılmaz demokrasi kahramanları
9) Büyük Türk alimi, Kürt Sait ( Said-i Kürdi) nin halefi Fetullah namlı cia ajanı hoca ve bu ilkokul mezunu büyük alimin cemaatine ait zaman, samanyolu gibi milliyetçi mukaddesatçı medyamsılar ( Zaman gazetesi Şahin Alpay, Mümtazer Türköne açılımın özellikle bayraktarlığını yapanlar. Fetullahçı Mümtazer Türköne aponun affedilip paşa yapılması gerektiğini söylüyor.)
10) Exeter Üniversitesi isimli, ingiliz ajanlarının yetiştirildiği üniversitede 2 yıl eğitim ( ne eğitimi ? ) görmüş olan, bir zamanların görüntüde azılı AB düşmanı, şimdinin ermeniperveri ve kürdofili (kürt sevicisi yani), seçiminde milletvekillerine rüşvet teklif edildiği yargı kararıyla tespit edilmiş olan akepe cumhurbaşkanı,
11) Ağzı açık demokrasi delileri
12) BOP EŞBAŞKANI (=Tayyip = AKP ) ( Kendi ifadesine göre gürcü kökenlidir. O yüzden herhalde Ne Mutlu Türküm diyene sözüne alerjisi var.)
13) Ahmet Çiçek gibi demokrasi cahilleri, sonradan görme demokratlar. Bunlar bir zamanlar proleterya diktatörlüğü için silahlı mücadele verirken, sonradan sonraya ani bir dönüşle demokrasiyi keşfettiklerini sanmışlardır.
Demokrasiyi Kasr-ı Kanco denen sarayda yaşayıp elli yüz tane köyü olan feodal derebeyi Ahmet kürt le aynı şeyi savunmak olarak algılıyorlar.
Açılıma karşı olanlar:
Sağcı, solcu, mhp li, bbp li, chp li, akp ve dtp dışında hangi partiden ve görüşten olursa olsun bütün Türk Milliyetçisi vatanseverler. Damarında bir damla dahi olsa asil Türk Kanını taşıyan Türk evlatları bu soytarılığın, bu azgınlığın bu şımarıklığın karşısında durmakla kalmayacak, gereken cevabı da en ağır şekilde verecektir.
Şimdi kim kimin müttefiki kim kimin dava arkadaşı belli olmuştur. İslamcı ve kürtçü faşistler aynı cephede yan yana Türk Devletine saldırmaktadır.
Ahmet Çiçek, maçanız yiyorsa o soytarılıkları gelin bir de konya da kırşehir de yapın.
Bence sen de ihtiyaç molasını değerlendir ihtiyacını gider. Millet ayağa kalkınca altınıza etmeyesiniz sonra.
Türkiye Kürtleri büyük bir fırsatı tepmek üzere. Tabi Türkleride.
Sürülen tarlalardaki ekinler yeşermeye başladı bile. Baksanıza her tarafta bu adamlar. Rahmetli görse ne düşünürdü acaba.
Neyse türkiye Kürtleri akıllarını başlarına almalı. Böylesi bir barış fırsatı değerlendirilmeli. Haince yapılan eylemler en çok kürtlere zarar vermekte.
BEn Ahmet Çiçek abimizin dediklerine sonuna kadar katılıyorum. Haa tam 80 öncesi havası. Aynı oyunlar oynanıyor. Fakat bu sefer başta tarlalar sürülmüş. BElliki tarlanın sahibi bunun için öldürülmüş.
Evet Pazarbey..
Bu fırsat kaçırılmamalı..
Sadece kürtler değil. her iki tarafta akıllı, sağduyulu olmalı..
.....
...
....
Ben bu sefer umutluyum..
Çünkü bu işi bozacak, provoke edecekler bu sefer içerdeler..
Geçmişte yaptıklarının hesabını veriyorlar..
Ve hükümette inşallah şemdinli vs.. de olduğu gibi değil bu sefer dik durur
hayatında hiç silah sesi duymamış, cesetlerle dolu bi yoldan geçmemiş, hergün ''acaba bugün ölürmüyüm'' diye bi çocukluk yaşamamış insanların savaşı desteklemesini anlıyorum çünkü onlar sadece tv'de gördü savaşı, şuan savaş devam etsede bişey değişmez onlar için, şehit olan askelerimizin ailelerine yeni aileler eklenmesin ve ülke savaş yerine bilime teknolojiye bütçe ayırsın diye bu savaş durmalı,
pazarbey ve ahmetçicek, herikinizinde yazdıklarınıza katılıyorum bu barış sürecinde herkes sağduyulu olmalı çünkü bu siyaset üstü bi konu, bu fırsat değerlendrilmeli ama barış sağlanırken insanların canları yanmamalı halklar birbirine düşman edilmemeli, umarım herkes biraz olsun uzun vadede düşünür ve bu barışı doğru yollarla sağlar...
Çok merak ediyorum.
"Taraf" diye gördüğünüz pkknın yaptıklarını "savaş" diyerek yücelterek ne amaçlıyorsunuz..
Siz rahat rahat yayılırken,
şehit olanlar sizin gibi düşünseydi ve koyuverselerdi pkknın şeref ve haysiyet yoksunu köpekleri sizi
öğretmenlik yaptığınız okuldan alıp dağa kaldırıp ......... ..............
avukatlık yaptığınız ofiste kafanıza silah doğrultup...... ...
sevdiklerinize, malınıza, namusunuza, canınıza kast ettiği zaman yine aynı lakırdıları eder miydiniz...
oof off.. şu hariçten gazel okuyanlar..
sırf size ders olsun diye aslında sizi pkk nın ve kürtlerin hakim olduğu bir bölgeye sürüp orada yaşamayanızı sağlamak lazım ama işte...
vatan bir bütündür bölünmez..
ve söz konusu vatan ise sizin hayal aleminiz tefferruattır..
savaş mı?
siz savaşın anlamını biliyormusunuz ?
en azından sözlük anlamına bakınız...
ortada savaş yok, savaş böyle olmaz.... Bu ancak ve ancak hainlerin, bölücülerin, katillerin savunmasız insanlara, kadınlara, çocuklara, kundaktaki bebekleri silah sıkmasıdır... Vatanını bekleyen, bayrağına seven Mehmet'çiğe amaçsızca zavallıca kurşun atmasıdır...
Savaş olabilmesi için iki devlet gerekir. Karşınızda taraf gerekir, muhatap gerekir...
Türkiye Cumhuriyeti Devleti dimdik ayaktadır, bir avuç çapulcuyu devletten sayıp bu teröre savaş demek ahmaklıktır... Bölücüye kucak açmaktır, onları tanımaktır... Bu millet Kurtuluş Savaşında destan yazmıştır, bu şerefsizlerin hayasız saldırılarını savaş olarak adlandırıp Atanıza, Dedenize, Şehidinize hakaret etmeyin... Dönüp tarihinize bakın, Siz ne kadar kabul etmeseniz de Şanlı Türk milletinin evlatlarıyız... Öyle de kalacağız, bu gün olanlar basireti bağlanmış yöneticilerin kanlı senaryolara alet olmasından başka birşey değildir...
pardon ama ben zaten kürtlerin hakim olduğu bi bölgede öğretmenlik yapıyorum ya siz hiç doğuda yaşadınız mı? hadi yaşamayı geçtim hiç doğuya geldiniz mi? hiç sanmıyorum...