Fotoğrafçılık Forumları
Açılıma Mola..
Açılımdan başbakan geri adım attığı ya da attırıldığı için
birileri ellerini ovuşturup oh çekiyorlardır.
Hemen aklıma gelenler;
1-Silah tüccarları
2-Suyun bulanık olmasından faydalanıp uyuşturucu kaçakçılığı yapanlar
3-Barış olursa kendileri işsiz ve işlevsiz kalacak olan korucular.
4-Çatışma ortamını bahane edip halkı korkutarak soyan ağalar şeyhler
5-Bölgede terör estiren terör estirdikçe maaşları ve kıdemleri artan güvenlik güçleri
6-İşkenceciler
7-Milyar dolarlara varan harcamalarla
çöküntüye uğrayan ekonomi nedeniyle
ülkenin İMF’ye Dünya bankasına muhtaç hale gelmesinden nemalananlar.
(Bankerler, Tröstler, Çok uluslu şirketler)
8-Kısaca Kürtlerin ve Türklerin şahinleri.(Faşistleri)
9-En çok milliyetçi kim yarışına girip bunu oya tahvil eden etmek isteyen MHP’si CHP’si
Açılım durdurulduğu için sevinen ellerini ovuşturan daha bir sürü grup, küme sayabilirim.
Ne kadar çok gibi görünüyorlar değil mi??
Gerçekte ise o kadar azlar ki…
………
……..
…….
Oysa savaşın sürdürülmesinden zarar edecek olanlar;
Her iki taraftan gençler
Her iki tarafın anaları
Her iki tarafın yoksul halkı..
Kısaca TÜM ÜLKE…
Adamlara bak ya. Savaş mış. Ne savaşı.
Teröristi eşkıyayı mazur gösteren, affedelim diyen de eşkıyanın suç ortağıdır.
Bu memlekette islamcı siyaset yapanların foyası bu kadar güzel ortaya çıkamazdı. İslamcı ile kürtçü, islamcı ile pkk lı bugün el ele kol kola Türk Devletine saldırıyor.
Bu eşkıyalar ister böyle törenle gelsin, ister hiç kimsenin haberi olmadan sessizce memlekete sokulup affedilsin. Hiçbirisini kabul etmeyeceğiz. Gelsinler ama düğün bayram etmeden gelsinler diyenlere de katılmıyorum.
Çatışmanın bitmesini isteyen varsa gelir Türk Devletine teslim olur. Eşkıya Türkiye Devleti ile pazarlık yapamaz. Eşkıya ile ancak Bop eşbaşkanı pazarlık yapar, bop eşbaşkanının verdiği taahhütler bizi bağlamaz. Amerikan görevlisinin yaptığı pazarlık Türk Milleti ni hiç bağlamaz.
Gelenler hiçbir eyleme karışmamışmış. Nerden biliyorsunuz karışmadığını. Adamları 10 dakika sorgulamadınız bile. Hiçbir eyleme karışmamış olsa bile, terör örgütü üyesi olmak zaten başlı başına bir suç değil mi.
Eşkıyalar pişman değiliz diyor. Hakimler oğlum öyle demeyin tutuklamak zorunda kalırız diye yol gösteriyor. Eşkıyalar yine ikna olmuyor pişman değiliz diyor, savcı şimdi pişman değiller ama ileride olabilirler diye çapulcuları serbest bırakmanın yollarını arıyorlar.
Adamlar apo itine sayın diyor, hakim tutanağa geçmiyor. Bu neyin tiyatrosu.
Adamların geliş sebebi zaten pişmanlık veya örgütten ayrılmak değil ki. Önderliğin talimatı ile geldik diyor. Önderlik dedikleri de imralıdaki çakal. Yani Türkiye ye gelmeleri bırakın pişmanlığı, aksine örgütsel bir faaliyet, örgüt eylemi, örgüt adına barış şartlarını getiriyorlar elçi olarak. Adamların ayağına hakim savcı götürülüp çadır mahkemesi kurulup serbest bırakılıyorlar.
Bu ülkenin generallerini sabahın köründe evini basıp talan ederek gözaltına alıp iki yıldır hapislerde yatıranlar, üç beş çapulcuyu serbest bırakabilmek için adeta adamlara yalvar yakar oluyorlar.
Teröristleri üzmemek incitmemek için normal soruşturma usullerinin dışına çıkılıyor. Bu adamları jandarma veya polisin yakalayıp gözaltına alıp sorgulama ve soruşturma yapması, daha sonra mahkemeye sevkedilmeleri gerekirken, adamların ayağına çadır mahkemesi götürülüp serbest bırakılıyorlar.
Yurtiçinde ikametgahının olmaması tutuklama sebebi iken, adamlara başbakan imzalı kırmızı ikamet belgesi veriliyor.
Avrupa dan gelecek pkk lılar gelişi ertelemişler, bunu da bop eşbaşkanı haber veriyor bize. Sayın bop eşbaşkanı nerden biliyorsun ertelediklerini, bu adamlarla bu planı beraber yaptığınız bu şekilde belli oluyor zaten. Apo, akepe benim yol haritamı uyguluyor diyor. Apo nun canı sıkılmasın diye de bugünlerde yanına arkadaş yollama telaşında adalet bakanı.
Peki bu gelen çapulcuların içinde bir tanecik bile asker kaçağı yokmuydu. Neden doğrudan askerlik şubesine teslim edilmedi de serbest bırakıldı bunlar.
Bu ne biçim ülke, bu ne biçim devlet. Memleket arap çadırındaki kabile devletine döndü bu arap hayranı işbirlikçi ab-d maşası islamcılar yüzünden.
Pkk yı kim kurdurdu. Öcalan kimin adamı. Bunları bi anlamak lazım önce.
Valla hacıbey akp yi kim kurdurdu ona da bakmak lazım.
Aydınlık dergisi 96 yılında, ABD tayyibi başbakanlığa gülü dışişleri bakanlığına hazırlıyor diye bir manşet haber yapmıştı. ORtada daha akp nin adı bile yoktu o yıllarda.
Akp nin arkasındaki güç ile pkk nın arkasındaki güç aynıdır. ABD dir.
96 daki amerikan planlarından haberdar olanların arkasında kim ola.
hadi atakar parmağı görelim.
ahanda parmak
hareket az değişti ama parmak parmaktır...
kabul edin bugüne kadar gelmiş geçmiş hiçbir hükümet
bu katilleri bu kadar muhatap almamış, adamdan saymamış ve Türkiye Cumhuriyeti'ni bu kadar küçük düşürmemişti....
One Minute deme sırası bize de gelir elbet...
hala daha bunu savas diye yuceltip,hala daha barıstan falan bahsedenler var ya, sizden TİKSİNİYORUM
sizin bu pollyannacılıgınız MİDEMİ BULANDIRIYOR
---
pişman olmayan adamı barıs elcisi sayıyorsunuz, adam yarın emir alsa diyarbakırın ortasında bir dersane daha bombalar.
devlete kursun sıkan,teror orgutunun şerefsiz köpekleri, pişman olmadıkları halde serbest bırakılıyor ve birileri buna alkış tutuyor ya, hiçbirinizin iyi niyetine falan inanmıyorum. hukuk mukuk diyorsunuz ona zaten hiç inanmıyorum gugukcusunuz hepiniz.
kalleş katil köpekleri savunanın kalleş katil köpekten farkı yoktur..
---------
boyle bir surecin barıs getirecegini sananında ahmaktan farkı yoktur..
hukuktan falan bahseden adam bana sadece sunu acıklasın,
dagdan inen teroristi alelacele salan devlet, sucu bile belli olmayan yuzlerce insanı nasıl hapiste tutar..
ergenekoncu salınsın demiyorum bak, o içerideyken bu nasıl dısarıda diyorum size..
pkkyı baslatana bak falan degil mesele, sen bi once bugune bak..
bu köpekler nasıl oluyorda dısarıda??
hukukta, hukumetin iyi niyet gosterisi yuzunden beraat diye bir maddemi var?
yoksa hukuksuzlugumu kutsuyorsunuz gugukcu abiler?
sizin hukukunuz bukadar işte.
bir taraftan nefretiniz hapiste kalmaları için gecerli nedendir.
bir tarafa sempatiniz salınmaları için yeterlidir.
34 tane köpegin salıverilmesi hiç mi vicdanınıza dokunmaz?
belli ki dokunmuyor...
köpek başı adasından ulkenın dort yanında forumlarda bu olanlara destek verin dese, o gelen 34 köpek bile savunmaz bukadar bu saçmalıgı.
yazık hepinize
#gaijin' tarafından 26.10.2009 17:23:56 tarihinde düzenlendi.
gülen hareketi herşeyi çözecektir-. ahmetçiçek gibi gerçek dindar insanlar kurtaracak bu vatanı.
buyur
Ahmet çiçek gibilerinin esamesi bile okunmaz bu memlekette.
Bunlar kürde islamcıya kuyruk olan fikir işportacıları. Abd nin batı nın tartışın dediği mevzuları sabah akşam geviş getirir gibi sayıklayan cahillerdir.
Bir aşiret ağasıyla bir tarikatçının ülkeye demokrasi getirdiğini sanan zavallılardır.