paperman
paperman (üye)
Yurtdışı / Amatör

Gel De Yorum Yap ...

Üst bant olmuş aşağıdaki fotoğrafa bir yorum yaptım ...Buyrun sonucunu ....

TIKLAYIN

------------------------

Üst bant olduğuna göre beğenen çoktur ama benim böyle bir fotografta 1/2000 @ ISO 2000 ( f4.5 ) gibi pozlama değerlerine katılmam mümkün değil - fotoğraf nasıl olursa olsun .

ISO 100'de çekilebilecel bir fotoğrafta bilmem bu zorlamanın bir sebebi var mı ??

Tarih: 12 Ekim 2009, 21:27 - İp: 96.***.**9.175

----------------

newsucetin

"gerçekten bu işden anladığınızı düşünüyorsunuz !!!

üstbant bukadar önemlimi ?

bütür paylaşım sitelerindeki yorumlar ve eleştiriler ciddiye alınırmı?

gerçekden anladığınızı düşünüyorsanız bidaha bakın kontras levels ile oynanmış bir fotonun ıso değerının bir anlamı kalırmı ki ordaki ışık azmıydı çokmuydu nekadr azdı veya çok duda 100ıso yeter diyosunuz ordamıydınız?
YORUM YAPMAK için YORUM YAPMAYI SEVENLERDEN yani paylaşım sitelerinin VAZGEÇILMEZ VARLIKLARINDANSINIZ "

(edit : Büyük harfe ben çevirdim )

------------------------------

#paperman' tarafından 12.10.2009 22:50:30 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ekim 2009, 22:41 - İp: 96.***.**9.175
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

zavallı mino,
neden sordugum hiçbir soruya cevap bulamıyorum senin yazdıklarında,boş konustugun bir cevabın olmadıgı için olabilir mi?

zavallı mino,
2 fotograf eklemiş birinin bir baskasını fotograf sayısı yada niteligi uzerınden eleştirmesi gercekten komik.

zavallı mino,
az akıl izan sahibi birisi, tartısmada herzaman iki taraf oldugunu bilir,benim degilde karsı tarafın cevapalrı siliniyorsa, sacmalayanın kim oldugu gayet belirgindir sanırım? ha sen buna sildirdi dersin,o da senin kendini avutma yontemindir ne diyelim.

zavallı mino,
bana terbiye dersi falan vermeye calısırken,terbiyesizi savundugunun farkında olmadıgın,ve zaten kendinde terbiyesizlik yaptıgın için dikkate alınacak birisi oldugunu dusunmuyorum.terbiyesizden terbiye ogrenilmez malum.

zavallı mino,
bu sitede kurallara uymayana yaptırım uygulanır,adının ne oldugu onemli degil..
bunu zavallı kafana soktugun gün belki biraz rahatlarsında kin nefret kusmaktan vazgecersin.

zavallı mino,
bukadar buyuk bir takipcim oldugunu bilmiyordum, birini baska baska sitelerde takip etmenin iki acıklaması vardır buyuk ihtimalle, ya hayransındır yeni işlerini gormeye can atarsın,yada nefret ediyorsundur acık arıyorsundur..
sen hangisisin ___

ki fotokritikte birkac fotografım var,aktif bir uye bile degilim,baska baska sitelerden kastın o olsa gerek.
ya da burada saldırgansın,heryerde boylesin izlenimi vermek için kafandan uyduruyorsun..

yemekteyiz izlemeye devam et.hayal dunyasında yasamaktan iyidir.

sitelerin benim gibi her konuya yazan maydanoz uyelere, tıpkı her konuda birilerine yalakalık yapan,terbiyesiz,ahlaksız, pusulası şaşmış, hakaret etmeyi seven uyeler kadar ihtiyacı var. malum burasıda ticarethane.

#gaijin' tarafından 15.10.2009 17:13:45 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 15 Ekim 2009, 17:06 - İp: 78.***.**3.202
gorbi67
gorbi67 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Fikret Bey, merhabalar… Bu noktayı tekrar dile getirmem gerekiyor…Fotoğrafın neden üstbanda çıktığını sorgulamıyorum haddime bile düşmez…Sanırım satırlarım içinde bu açıkça belli…Bir fotoğraf beğenilmeye bilir…Ama bu şekilde forumda hedef gösterilip sahibini bu şekilde rencide etmek çok yanlış…O kişi tutumunda yanlış’da olabilir…Ama insan olduğumuzu onutmamak lazım…
Geçenlerde bir haber vardı televizyonlarda bir tiyatro sanatçısı magazin gazetecileriyle biraz çakır keyifken tartıştı…Sonrada gelip polisler tarafından insanlık dışı tavırlarla yerlerde sürüklenerek karakola götürüldü…Bilemiyorum burada Polislermi? Gazetecilermi? Yoksa o Sanatçımı haklıydı?...Haklı kim olursa olsun bence birinin yerlerde sürüklenmesi çok yanlış…
Benim tarafımdan konunun hassasiyeti burada…İlk yazdığım parağraf yanlış anlaşılmış…
Saygılar…

Tarih: 15 Ekim 2009, 17:06 - İp: 88.***.**5.125
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Bir fotoğraf beğenilmeye bilir…Ama bu şekilde forumda hedef gösterilip sahibini bu şekilde rencide etmek çok yanlış…

gorbi işte ayrıldıgımız nokta burada, fotograf begenilmemiş diye birşey yok.
fotografın teknik olarak eleştirilmesi var.. buda forumda bakın adamın biri soyle bir fotograf yuklemiş bide 2000 iso kullanmıs diye yapılmıyor,fotografın altında yapılıyor...

sonra bu kişi eleştiriye tahammul edemeyip, kustah bir cevap veriyor.
burada tartısılan bu cevaplar.
fotograf degil.
bu kişiyi 2000 iso fotograf cekti diye eleştirmiyoruz burada o fotografın altındaydı.
burada o kişinin eleştiriye taammulsuzlugu eleştiriliyor.

Tarih: 15 Ekim 2009, 17:10 - İp: 78.***.**3.202
mino
mino (üye)
İstanbul / Amatör

sevgili ganjin ; gercekden tebrikler çok akıldolu acıklamaların insanları okadar aydınlatıyorki gözlerimiz kamaşıyor ışığından senin gibi tipler olmasa zaten bu forumlar gercekden talep görmez.

son satırında kendini anlatmışsın gercekden ilk defa aklıbaşında bir yazı görüdüm senden tebrikler evet sen busun bu nu olmak bile senin hayatının anlamı olmalı dafazlası olmaz sanden .tambir boş buğazllık örneğisin

genede seni seviyorum saraylarda böyle eylendirmeyi de biri üslenmeli elbet.

Tarih: 15 Ekim 2009, 17:28 - İp: 92.***.**3.64
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

ah minominomino
bide yazacak bir cevabın olsa,
ortaya attıgın lafın arkasında durabilecek kadar sadec, fikrin olsa.
keske mantıklı bir acıklama yapabilsen yazdıgın seyler hakkında, sadece okadarcık mantık kurabilme yetin olsa keşke

ama yapamazsın ki, bir fikrin yok,amacın sadece bana saldırmak...
sadece bana laf atarak nereye kadar gideceksinki
internet troll'u
zavallı yavrucak

Tarih: 15 Ekim 2009, 17:37 - İp: 78.***.**3.202
paperman
paperman (üye)
Yurtdışı / Amatör

Ne demek istedigimi anlayan , destek veren arkadaslara tesekkurler .Remi ve ozellikle Gaijin , beni benden daha hararetle savundunuz , arada benim 5 kati hakarete maruz kaldiniz .

Niyeti yazilanlari anlamak degil sadece kavga cikarmak olan zirzoplara laf anlatmaya calismak bosuna . Onlar bizim tadimizi kacirdikca zevk aliyorlar . Icinde bulunduklari uykudan arada bir sirf bu maksatla uyaniyorlar - kimseye baska bir katkilari,yararlari yok .

Tartismaya son 2-3 sayfada dahil olan bir uye de fotograf silindigi icin bana , Sado 34`e ve Gaijin`e yazilan hakaretleri , site sahibi F.Diker`in uyarisini goremeden - ilk 5 sayfayi da bir nefeste okudugundan olsa gerek - burada neyi konustugumuzu bile anlamadan , bizleri o kisiyi infaz etmekle sucladi .

Neredeyse biz ozur dileyecek hale geldik .

Icine dustugumuz durum icin atasozleri de vardir mutlaka ama su an aklima gekmiyor .

Saglik olsun diyelim ....

Tarih: 15 Ekim 2009, 23:07 - İp: 96.***.**5.173
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Aşkolsun paperman..Biz yani hiç savunmadık mı seni

Tarih: 16 Ekim 2009, 00:00 - İp: 88.***.**2.245
sansabosa
sansabosa (Dedektif)
Ankara / Özel Gün Fotoğrafçısı

ah minominomino bide yazacak bir cevabın olsa, ortaya attıgın lafın arkasında durabilecek kadar sadec, fikrin olsa. keske mantıklı bir acıklama yapabilsen yazdıgın seyler hakkında, sadece okadarcık mantık kurabilme yetin olsa keşke ama yapamazsın ki, bir fikrin yok,amacın sadece bana saldırmak... sadece bana laf atarak nereye kadar gideceksinki internet troll'u zavallı yavrucak

bende dişimi kıracam ha şuraya yazıyom. yav şu gaijine bi' kere de mantıklı bi' cevap verin. aha şuraya yazıyom.

sevgili gaijin hemşerim, forumlarda çok dolaşıyosun, istersen benle aşıkat ha! buralardayım.

edit: imla

#sansabosa' tarafından 16.10.2009 00:18:54 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 16 Ekim 2009, 00:16 - İp: 78.***.**6.121
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

hadi aşık atalım

Tarih: 16 Ekim 2009, 01:09 - İp: 78.***.**5.172
eskidost
eskidost (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

iyeti yazilanlari anlamak degil sadece kavga cikarmak olan zirzoplara laf anlatmaya calismak bosuna

bu kelimeler şahsıma giydirilmemiştir umarım

Tarih: 16 Ekim 2009, 01:35 - İp: 85.***.**9.65