Fotoğrafçılık Forumları
Gel de Yorum Yap ...
Üst bant olmuş aşağıdaki fotoğrafa bir yorum yaptım ...Buyrun sonucunu ....
TIKLAYIN
------------------------
Üst bant olduğuna göre beğenen çoktur ama benim böyle bir fotografta 1/2000 @ ISO 2000 ( f4.5 ) gibi pozlama değerlerine katılmam mümkün değil - fotoğraf nasıl olursa olsun .
ISO 100'de çekilebilecel bir fotoğrafta bilmem bu zorlamanın bir sebebi var mı ??
Tarih: 12 Ekim 2009, 21:27 - İp: 96.***.**9.175
----------------
newsucetin
"gerçekten bu işden anladığınızı düşünüyorsunuz !!!
üstbant bukadar önemlimi ?
bütür paylaşım sitelerindeki yorumlar ve eleştiriler ciddiye alınırmı?
gerçekden anladığınızı düşünüyorsanız bidaha bakın kontras levels ile oynanmış bir fotonun ıso değerının bir anlamı kalırmı ki ordaki ışık azmıydı çokmuydu nekadr azdı veya çok duda 100ıso yeter diyosunuz ordamıydınız?
YORUM YAPMAK için YORUM YAPMAYI SEVENLERDEN yani paylaşım sitelerinin VAZGEÇILMEZ VARLIKLARINDANSINIZ "
(edit : Büyük harfe ben çevirdim )
------------------------------
#paperman' tarafından 12.10.2009 22:50:30 tarihinde düzenlendi.
Aynı şahısın , bu yazışmalar olmadan önce bir başka fotoğrafına yaptığım yorumu da kaldıramayıp , fotoğrafı silip tekrar yüklediğini ve eleştirimden kurtulduğunu ekleyeyim .
SİZİN AMACINIZ karısıklık cıkartmak öle yorum olmaz tebiki gelde yorum yap dieceksiniz cünki sizin lugatınız igneliyicii
K.bakmayın kötü seleyen kötü isitir iyi diyen iyi sizin kendinizi ifadeniz kötü
O kadar bsit bi' şey ki bu. Hatalar yapılacaktır, yapmak zorundayız. Hiç bir şeyi doğru yapamayız ki. Ama bu hata gösterilince neden hemen dişlerimizi gösteriyoruz. Sonuçta burası fotoğraf platdormu, herkes beğenmek zorunda değil. VE sizde katılmadığınız noktayı belirtmişsiniz. Belki de tavrınız sert geldi. ama ne olursa olsun eleştiri bi' şeyler katıyosa ağır olması önemli değil. (en azından benim için). Ufacık bi' şeyden böyle olması hoş olmamış.
eleştiri:
Üst bant olduğuna göre beğenen çoktur ama benim böyle bir fotografta 1/2000 @ ISO 2000 ( f4.5 ) gibi pozlama değerlerine katılmam mümkün değil - fotoğraf nasıl olursa olsun . ISO 100'de çekilebilecel bir fotoğrafta bilmem bu zorlamanın bir sebebi var mı ??
cevap:
gerçekten bu işden anladığınızı düşünüyorsunuz !!!
üstbant bukadar önemlimi ?
bütür paylaşım sitelerindeki yorumlar ve eleştiriler ciddiye alınırmı?
gerçekden anladığınızı düşünüyorsanız bidaha bakın kontras levels ile oynanmış bir fotonun ıso değerının bir anlamı kalırmı ki ordaki ışık azmıydı çokmuydu nekadr azdı veya çok duda 100ıso yeter diyosunuz ordamıydınız? yorum yapamak için yorum yapmayı sevenlerden yani paylaşım sitelerinin vazgecilmez varlıklarındansınız.
gerçekten ilginç.
cevap söyleyiş tarzı sonlara doğru hakarete doğru gitmiş. bayağı bir sinirlenmiş anlaşılan.
eleştiyi kaldıramıyorsan ozaman fotoğrafınızı eleştiriye kapayın. olsun bitsin.
kültürsüz bir insan örneği işte.
bravo ! !
ve arkadası egale eder gibi vatandas daha önce sildi tekrar yükledi heeaaa bilin siz ben bedavaya catmadım gibi böle gereksiz anlamsız basit bi yorumdan taa buralara kadar getiirp bide buralarda karalamak hos degil herkesin fotograf gözü baskadır S/B bence olması gereken S/B gercek tonlar cok hafif bi ısık azlııgı memlekete meselesi haline getirilmezz Siz bi önce yorum yapmayı ögrennin arkadaşımm
Gel De Yorum Yap ...
sonra isimli yaopik aç ...
yahu adamlar nolur bana en sert eleştiriyi yapın diye yalvarıyor yapan yok. bulanda hakaret ediyor anlamadım gittim vallaha
yönetimden eleştiriye kapama kısmına en acımasız eleştiriyi istiyorum seçeneğinin konmasını talep ediyorum.
arz ederim.
Eskidost muhalif olmayı sevmem ama senin yaptığın ne? kendinle çelişmiyor musun?
sansaa ben kimin neye ne şekilde yorum yaptıgını bilecek kadar kendimdeyim amac orda iki satır yorum burda bi topik acıp üc bes isim duyurmakk
sen beni bırakk Boşver
sen illa zorlıycan dillmi ıso 100 De cekilir Die yok olmaz öle ver bakııyım sen makinayı bana bak ben nasıl cekiyorum acemi muamelesi yapıp nayn bunu bide üst banda komuşlar öle burnu havada yorumlar Aslında o arkadasa aferim size olması gereken en seviyeli cevabı vermiş
#eskidost' tarafından 12.10.2009 23:16:29 tarihinde düzenlendi.
peki eskidost.
Benim yazdığım teknik bir eleştiri .
"Üst bant olduğuna göre beğenen çoktur ama benim böyle bir fotografta 1/2000 @ ISO 2000 ( f4.5 ) gibi pozlama değerlerine katılmam mümkün değil - fotoğraf nasıl olursa olsun "
Burada bir hakaret var mı ?? Genelde sert ve kırıcı olmamasına çalışırım eleştirimin - burada sadece kırıcı olmamasına özen göstermemişim diyebilirim .
Silinen ve tekrar yorumumdan kurtulunup yüklenen fotograf konusunda eskidostun de dediğini anlamadım . Topik açabilmek için özellikle böyle bir eleştiri yapmış mı demek istiyor ?? Bu fotoğraf da aşağıda , yorumlar da...Ben yine kendi tarzımda yanlış bir ifade goremedim . Nasıl bir etik ise eleştiri alan fotoğrafı silmek , yeniden yüklemek
TIKLAYIN
Olumlu yoruma evet , eleştiriye hayır ...
#paperman' tarafından 12.10.2009 23:30:14 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
-
Telefonla Yüzde Hesaplama Nasıl Yapılır Kdv Dahil - Hariç
12 Oca. 2025, 21:18 prodersler
032412 Oca. 2025, 21:18
prodersler -
Vakıfbank Mobil Fast 7/24 Eft İle Para Gönderme Nasıl Yapılı
12 Oca. 2025, 00:12 prodersler
019212 Oca. 2025, 00:13
prodersler -
-