Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim
Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.
Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .
nıhahhahaha
#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.
Pazarbey bak kuş nasıl çekiliyor
http://forum.netfotograf.com/dslr_slrlike_reviews.asp?msg_id=23404&syf=370
TEşekkür ederim bufalo senin gibi birkaç dostu olsa insanın başka düşmana ihtiyacı kalmayacak.
Kuşun birisi fotoğrafın 1/4 ünü kaplıyor.Arz ettiğim gibi 2-3 metre mesafe kaldı aramızda ve kaçmadı . Net çektiğimden o kadar emin olmama rağmen hep flu oldu.Vizörde netti çünkü.
Kuş merakım yok.Olsa zaten böyle bir lens almazdım. Ancak çektiğim insanlardada aynı sorun oluyor hep. Hiçbirisi telede net çıkmadı. Hep focusun arkasına yapılması söz konusu oldu.
Ozzbaba buraya yükleyip en alttaki linki kopyala sonra şu üstteki dağ rimmine tıklayıp oraya yapıştır.Hepsi bu.
http://www.imageshack.us/
Bakın bu net çıkmış kertenkele. Boyutu kadar crop var 300 mm de çektim.
Bakın buda net çıkan fotolardan birisi .Kuş boyutu kadar lık kesme var.
Rica ederim pazarbey, düşene yardım etmek boynumun borcu....
Komutan sen kuş fotosu görmemişsin
Sağol pufalo. Sanırım yakında firmalar fdikere baskı yapıp üyeliğimi sona erdirecekler. Herşeyi eliştiriyor diye. BAkın as öylemi ama.
Alın bakalım foto size. Kuş fotosu görsün gözünüz.
Son ikisi bence oldukça iyi.renkler sıcağa kaçmış birazcık müdahale ile çok daha iyi oluyor.
Galeriye yüklesene bunu, çok güzel valla. Ama benimkini yükle
iyide bufalocugum bu adam ps nin p sini bilmiyor....kutahyada agladi omzumda abi ben bilgisayar programlarindan hic anlamiyorum..ogretirmisin bana diye...
acidim tabii..istedimde ogretmek ama vakit yok be kuzum
Pazarbey alayımızla dalga mı geçiyorsun...
300 mm elde çekip sonra dana kadar kroplayıp bu lens bozuk diye...
Aşağıdaki fotoları da eğer 300 mm elde çektiysen lens bozuk diye götürürsen adamların seni öldüresiye dövmeleri için özel ricacı olacağım...
Ben de salak salak burada tiripodda elde çekim yapıyorum...Bir hayrımız geçer mi diye... Gece gece makinayı tripodu açtırdın bana...
Bir daha senin forumlarına eğlence amaçlı katılacağım...
Valla yanımda olsan tripodla saldırdıydım çoktan...
Allah iyiliğini versin senin
SEn bizimle dalga geçiyorsun gibi geliyor bana
Bu iki net fotoyu nasıl çektiğini söylemezsen hakkında topik açacağım?
Kertenkele fotoğrafında ışık durumu iyi..Mesafe muhtemelen 2 metreden az..Güneş tepeye yakın.Yani öğle saatlerinde çekilmiş..Bu enstantaneni 1/100 den büyük olduğunu gösteriyor..İstersen gerisini sen getir pazarpaşam
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2142728 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1203801 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -