Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim
Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.
Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .
nıhahhahaha
#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.
fotolar benim aslında bir konu açasım var makro için ama pazarbey usta varken bana düşmez diye açmadım.
20x fotoları Olympus E500 ve sigma 18-55 nikon uyumlu lensle çektim. elimde bol miktarda nikon ve canon lensler var onları deniyorum bu işler için. Aslında Canonları artık denemiyorum 500 dolar altı lensler ve performansları çok kötü. E500'ü çok seviyorum önüne şişe dibi bile koysan çok keskin fotolar veriyor .
#deparius' tarafından 09.09.2007 12:24:26 tarihinde düzenlendi.
zoom lensler iyidir ama pozarbey bir abarttı bu işi, 28-300 müş
hem geniş açı hem kuş çekecekmiş
oldu.....millet salak sanki 300mm primelere servet dökerken
pazarbey bir taşla değil iki kuş,üç veya beş kuş vurmayı sevenlerdendir
görünen o ki bir taşla sıfır kuş vurabilmiş
Nereden cikardim simdi 28-300 u
Bakma bizim geyik yaptigimiza ,senin makinan iyi bir makina ama uzerine guzel bir objektif ister.
Alacaksin 28-300 , iki gun sonra 2000 dolara satisa cikaracaksin,ne adamsin sen yaaaa.
Unutmadan Fransa'da bile meshur oldun,beraber calistigimiz ingiliz bana sordu gecenlerde " Ne yapti Mister Sunday,makina aldimi ? "
Fipar nasıl birşeydir bu odak skalası.Benimkindede sanırım aynı sorun var. Benimkide ileriye focus yapıyor. Ama vizörden baktığımda cisimler cam gibi. Çekince %90 ında netsizlik var. Hep ileriyi focuslamış oluyor. BUgün dünya kadar kuş çektim.Bakın en neti bu.nasıl oldu ise doğru focus yapmış.
Abi bunda da yapmamış bana kalırsa..
pazarbey bir taşla iki kuş derken, değişik bir yolla kuş katliamı yapıyor. Bu lens ya arızalı ya da pazarbey sen gövdede yanlış birşey yapıyorsun. Canon kit lensler bile bu kadar kötü değil. bu lensin 70-300 apo'nun çok gerisinde oldugu ortada.
Cancaner selam söyle arkadaşına.
Makinadada bazı sorunlar var. Mesela beyaz ayarı gibi. Asla yapamıyor otamatikte beyaz ayarını.İllaki elle yapacaksınız.
Çok garip bu. Bilmiyorum belki slr lerde böyledir. BÖylemedir arkadaşlar. Yoksa pentaksa has bir durummu.
BAkın size gene yanlış focus kurbanı bir kurbağa. 3 sefer çektim.Hatta en sonuncuyu manuel focusta çektim. Sonuç hap eynı.
pazarbey son fotoda sorun focus değil direkt lens hatası emin olabilirsin. Fakat bu lensin arızalı oldugu anlamınada gelmeyebilir yani performansı bu kadar olabilir.
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2142728 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1203801 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -