Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim
Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.
Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .
nıhahhahaha
#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.
Hala objektifimde fokus hatası var diyo....
Tripodla döverek öldürmekten vazgeçtim... Öperek öldürcem.... Nasıl sevimli bir adamsın...
Gerçek olamazsın Sen Pazarbey...
Söylemiyim diyodum ama... Artık dayanamıycam.... Bunca yıl durdun durdun... Yeni makinalar (Canon da nikonda aklımı çeliyo hatta kesin terfi edicem d300 e kısmet olursa) yoldayken gittin makine aldın...Şimdi kimse geri almaz o makinaları... Yenileri Kasımda Aralıkta bir çıksın artık 300-500 dolara satarız bunları... Tabii alıcı bulursak...(Bu arada S2 yi iyi satmışsın helal olsun ) Senin mmalzeme artık ikinci el... İKİNCİ EL... Arızalı filan da diyil.... Performanıs o kadar.... Ne kadar ekmek o kadar köfte...Bir acı gerçek daha... Bu Nikon Canon Sony Pentaks Zamzon firmaları varya hem bizden zekiler hem de daha zenginler... Bunlar acı gerçekler... Aniden böyle pattadanak söyledim kusura bakma....Heyy ordamısın... Tamam biliyorum alıştırarak söylemem gerekirdi... Abi biri kolonya versin...
Abi f/4,5 da çekildiler..Bence de çok fark yok.El alışkanlığı olabilir.Ölçümü merkez ağırlıklı aldım ve merkez olarak ta temometredeki bags baniyi hedefledim..Krop var..Bu ardada %100 krop diyorlar bu ne demek.Bir şeyler anlıyoruma ama birisi bunu daha iyi bir aöıklayabilir mi
Yapmayın arkadaşlar. Pazarbeyin yolladığı o fotoğrafların ellenmediğinimi düşünüyorsunuz? Sözüm ona bulanık çekildiğinimi zannediyorsunuz?
. Aslaaa..
Aha şuraya yazıyorum. Pazarbey gönderdiği o fotoğraflara 2-3 stop blur vermeden yolluyorsa
Çoğumuzun bunu bildiğini zannediyorum Bu durumda sazan durumunda ben oluyorum zannedersem. Tek başıma olmadığım da sevindirici hanii..
Ozb baba bende seni saygı ile öperim .
Vlaa alan olursa zararına satmaya razıyım. BEnce var focus hatası Bunlar en iyileri ve kalanlarını silmişim zaten hatalı lar diye. B ukadar fazla olması normal değil.
S2 sattım hemde 450 ye.üstünede kodak aldım bir tane.
Lazut hoca hakkaten bende fazla fark göremiyorum bu nedenle acab açamlışmıyormu şüphesine düşüyorum.S2 de böyle değildi ama.
%100 crop o alanı alıp kesmek demek.Alıp kesermisin birde öyle bakalım.
Dilaver hoca valla değil bak.
Olsa söylerim inan.Ama gerçekten berbat neticeler verdi lens. TAm bir hayal kırıklığı benim için.
Lazut hocam flaşlı 70 mm de çekmişsin... IS veya OS ne yapsın ki ?Bunları büyük yaz şu anda Pazarbey iyi durumda değil... Bunları oda ışığında elde 450 mm de 2 sn pozlamayla çektiğinizi zannedebilir... Zaten kuşlarla ilgili kötü bir gün yaşamış... Her nekadar alayımızı yıllarca oyalayıp bayılttıysa da özünde iyi bir insan var... Bu gece ona olan sevgim kat kat arttı... Ne de olsa mağdurun yanındayız millet olarak... Kuş ve bozuk otofokuslü lens mağdurları için bir topik açılmalı...
#ozzy baba' tarafından 09.09.2007 23:06:16 tarihinde düzenlendi.
Sen zararına diye şimdi lensin sıfır fiyetına 50 dolar kar koyup satarsın... En kroki halinde bile güvenmem valla... Aman abi dostluk bir yana alışveriş bir yana... S2 yi 450 doları satıp üstüne makine alan adam... Aman evlerden uzak...
Titreşim açık
Bu da titreşim kapalı iken
450 ytl ozibaba. Niye böyle diyon ya. Sana 650 ytl ye vereyim lensi. Yada makinayı beraber hepsini 1750 yaparım sana. Oda sana olar bak.Başkasına olmaz.
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2142628 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1203801 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -