Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim
Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.
Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .
nıhahhahaha
#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.
Sanırım 70-300 daha becerikli benimkinden. Değiştirirlerse değiştirteyim bari. Arada 150 ytl fark var. Alsınlarda helal olsun onlara. Belki 2 3 fitre verirler üste.
Her iki fotoğraf 300 mm de.
Dediğim gibi lazut hocam. Çok fazla fark olmuyor slr de. Ama kompakta korkunç fark oluyor nedense.
Abi yeter mi bunlar?..Bence tireşim önleme çok işe yarıyor.. En azından yaşlılar için
Bu arada onixon etme kardeşim bırak şu pentaks fotolarını yahu..Onlar ne ki öyle.Sarı sarı.Iııığğğğğıyyy
Bunun nedeninin teknik boyutlarını bilmiyorum ama makinenin ağırlığı ile ilhili olduğunu düşünüyorum..Kompaktlar daha hafif oldukları için daha fazla titriyorlar..SLR ise doğal olarak daha ağır olduklarından daha az titriyorlar.Bunu bir şey bildiğim için demiyorum..Sadece fikiri yürütüyorum
Demi ya lazut hoca. Bırak Allah aşkına. Zamzona bak zamzona.
Şimdi yükleyeceğim fotoda oldukça net olmuş. Topiğin şaftı kayacak ama.
son iki foto hiiiç olmamış pazarbay.
Otofoksu bozuk olan lens bu dimi ... Tamam anlaştık... Senin fazla üzülmene gönlüm razı diyil....Yarın kargoya verirsen makinenle beraber 1500 YTL veririm...(Başka hiç kimse ikinci el makinaya bu parayı vermez üstelik kıpraşım özelliği çalışmıyo birde otofokusu bozuk lens üstüne üstlük Zamzon marka... Şu S2 yi kazıkladığın arkadaşı bir kez daha kandırma şansın yoksa bana sat kurtul derim.... Banka hesabını hemen yaz şuraya para saat dokuzda elinde olur...
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2142628 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1203801 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -