Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim
Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.
Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .
nıhahhahaha
#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.
,Alla hAllah aslında kuş büyük yükledim ama nedense küçük göründü. bayaı iyyimdi.
Renk konusunda pentaksın kesin bir sorunu var.BEyaz dengesini bir türlü tutruramıyor.Ancak bunu elle yaptım.Ve gerçek renk bu.
Ozbubab.
1750 ver kurtul.
Konu : PAZARBEY Ben sana söylemedim miydi?
Bölüm : I...
Tarih : 3 Eylül
Mesaj :Fiyat performans bakımından ise 70/300 Sigma makro APO yu dövecek lens ile henüz tanışmadığımı sana açık ve net ifade edebilirim...
Devamı gelecek....
Beyaz ayarıda sorun olmadığına kalıbımı basarım....
Haklısın osybaba. Sanırım en mantıklısıda o.
Bu arada kuşum şimdiden 7 yorum almış. Bayağı beğenilmiş.
RAW Çek kurtul beyaz ayarından istediğin ayarı elle yaparsın... Zaten beyaz ayarı acayip göreceli bir kavramdır... Hemen bozuk diye çamur atma.... Diycem ama................ Bir anda doğru söylüyosun gibi geldi beyaz ayarı da bozuk olduğuna göre bence senin makine en fazla 1400 eder yine de laf ağızdan çıkar biz delikanlı adamız... 1500 YTL hazır bak... Hesap numaranı at ... Hadi bitsin bu ızdırap....Kurtul gitsin... Bu iyiliği kimse kimseye yapmaz... Ozzy Babayı nasıl kazıkladım diye topik açarsın sonra forum tarihine geçeriz...
o lensi almadan once sana 1000 kere msn den sigma 70-300 apo al dedim
dinlemedin...simdi kivraniyon...ama burnunun dikine giden adamsin sen yaa
alda bak su fotoya
fotograf nikon D50 ile cekilmistir...
hic ama hic bir mudahale yoktur...sadece 1024 e ufalttim
onda yok. bak bunda var.
Eeeeee, 3 kişi bir kuşu ince eleyip sık dokur ve sana geri yolarsa tabii iyi olur pazarbey Çektiğin gibi yollasaydın kimse yüzüne bile bakmazdı 7 yorum alan kuşun. (en azından ben bakmazdım)
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2142628 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1203801 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -