Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim
Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.
Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .
nıhahhahaha
#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.
Erdem herkes herşeyi çekiyorda, birileri sadece ÇAMUR çekiyor, iki resim atıp da paylaşsa olmaz... Tek Rakipleri var herkesin, Pentax aşağı Pentax yukarı...
bir türlü anlayamadım benim tepkim buna... resim yolla dediğimiz arkadaşlarda sürekli bahane içinde, hava yağmurlu, polorizem yok, oymuş buymuş şuymuş...
paylaşalım resimlerimize kendimizi geliştirelim...
Tadı kaçana tatlı fotosu...
Buf kadirin bir tespitine VURGU yaptım gülrek dikkat edersen...
insanlar fotograflarini paylasmak zorunda degiller...burdaki bir cok konusma geyik uzerine donuyor sen fazla alingansan yapabilecek hic bir sey yok...
mesela ben
netfotografda fazla fotografim yok...
fotograflarimi kendi siteme koyuyorum... www.erdemeralp.com
insanlarin az fotograf yuklemeleri ellerindeki makinelerin kotu oldugunu solemez...bu sitenin en atesli pentax savunucusuydum...kontrast ile cok tartistik..adnan ozelden fotolar bile gonderdi...cokda almak istedigim bir makine idi..ama sizin bu tavriniz bazen iyi ki nikon almisim dedirtiyor...
canon ile nikonu kucumser bir havaya girdiniz...bilmiyorum ama isimlerim farkindasin di mi
NIKON
CANON
boru degiller yani....
ayrica bu durumdan bende pek hosnut degilim ama
net fotograf iftar yemegi oldugu gun hayyamda her dukkanda gezdim...pentax lens yokk...yok yok...
Aha dunesa geri gelmiş. Hışşt tartışmayın bakem.
Dunesa sus bakayım sen.Aslında denize düşen bank foton fena değildi.
Darısı bufalonun başına.
Bufalo sanırım hız bakımından canon gibisi yok. Bide aldınmı usm yi tamamdır.
Aslında bu kadar gergin olmaya hiç gerek yok.Ben bu sitedeki marka savaşlarına hiç ama hiç anlam veremedim.Makinenin üstünde yazan marka çok mu önemli.Bak Buffalo x markası kullanıyor ve bundan sonra y veya z markalarıda alabilirim diyor.Hangisi uygun gelirse onu kullanıp sonuçta fotograf çekme amacına ulaşılır.Gerisi hikaye.
AF konusuna gelince olayın acemilikle ilgisi yok,birazda gözümüze iş düşsün, herşeyi otomatikleştirmemek daha iyidir.En azından yapılan iş daha çok hissedilir.
ERDEM bu muhabbet yeni bir polemik yaratır, Ben X,Y,Z kötüdür diye birşey demedim... bence dünyanın en iyi makinalarını Nikon ve Canon üretiyor...
foto yüklemeyen konuşmasın... Geyik yapsın, ciddi konulara girmesin bence..
benim alınacak birşeyim yok ben SAMSUNG kullanıyorum, çokta memnunum... yarın gider d3 veya 1Ds Mark III alırsam Samsung kötüydü demem...
anladın sen onu...
Bakın bende hiç marka saplantısı varmı
1-orite
2-mustek
3-konuka minolta
4-canon
5-fuji
6-zamzon
Bi aldığımı bi daha almam.
bu işin temel taşı zaten ORITE birde ZENIT
Pazarbey bende aynı markayı almıyorum genelde.kullandığım kompakt canon ,çok memnunum ama değişiklik istiyor insan herhalde.Yarın başka bir marka almayacağımın garantisi yok.
En azından her markayı alabilme,kullanbilme özgürlüğümü kullanıyorum.
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2140028 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1203601 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -