Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim
Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.
Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .
nıhahhahaha
#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.
yaklaşık 1.5 ay oldu Foxfo siteye VL resmi dışında birşey yollamıyorum neredeyse uzun zamandır
yahu Buf ben Orta Format makinaları başkaları diye duydum
bizim sınıf makinalarda 11 adet Cros type AF sensor var kıyasladığın makinalara yanıt çokyakında gelecek merak etme
ama resim kalitesi olarak saydıklarının hepsi ile kıyasa girebiliriz...
Komutan artzizz misin sen lensinle hava atiyon...biliyoz iyi bir lens..
lakin o lensi hanki makineye taksan cosar zati....
pazar amcaya tavsiyem gunesin sert oldugu saatlerde polarize kullanmasi...dogruda pozlasan isik patliyor gunes sertken...
ben BW alinca cok fark etti renkler felam cuk oturuyor...ama sakin siradan 10 euroluk bir polarizasyon alma
alacaksan git adam gibi BW al....67 euro idi sanirsam benimki
Orta format demedim ki, orta sınıf dedim Yani advantec amator kameralar, 30d, d200, 40d, a700.....
Sony den vazgeçersem bunun nedeni objektif seçeneği olur, o nedenle pentax da beni çok ilgiendirmiyor aslında. 40d alsam bile onun çok çok mükemmel bir makine olmasından değil, bol objektif seçeneği yüzünden olur bu.
d80,k10d,a100 ve 400d nin yeni dslr lerin kalitesine ulaşması zor.dediğim gibi, giriş düzeyi değil bunlar, AF leri çok daha hızlı, en yavaşı 5fps, yüksek isoda çok iyiler ve çok esnek ayarlara sahipler. gövdeleri de metal alışımlı.giriş düzeyi dslr lerdeki renk saçılmaları , yavaş AF,noise gibi sorunlar onlarda yok.ama fiyatları da yüksek haliyle.
simdi anladim ben konuyu...komutan da Adnan hocanin muritlerindennn
zuhahahha
BAna becereksiz diyene bak. Daha adam gibi bir fotonu görmedik.
Ama hakkaten yazık oldu fotolara. Bak hiç aklıma gelmedi raw.
Kadir ve kumköy haklısınız valla.
Komutanım sen onu sat en iyisi git af olan bir makro al. Ama ben hediye kabul edemem bak peşinene söyleyeyem.
DUnesa okyanusun söz var bana polarize filtre alacak. Gidipte en kötüsünü almaz sanırım. Almaz inşallah tabi.
BUfalo kim ne derse desin sanırım o sınıfın kralı 40d olacak. Git al bakalım sende. Tabi a100 ü satabilirsen. Kim alacaksa.
ben sitenin artisiyim varmı hani diyorlar ya, abicim takın makinanıza da konuşturun görelim burada...
birileri diyorlar ya, sanki 3500 tane lens alacaklarmış gibi lens yelpazesinin genişliğiymiş... öok özel arayıpta bulamadıkları hangi aralık var merak ettim...
Adnan hocam yok ortalarda duyarsa gelip kulaklarınızı çeker
Sevgili Pazarcım Macronun makbulu MF olan üzgünüm
Aslında olabilir.9500 ile çektiğim tüm makrolar manueldi. Daha kolay oluyor.Komutan bakma sen bunlara. Lens lens diyolar.Gidip alacaklar görecekler o zaman lensi.
Karizmayı toplamak için yeni fotolar ekleyeyim bari.
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2139928 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1203601 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -