Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim
Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.
Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .
nıhahhahaha
#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.
pazarbey ben sana tonton dedım sadece ayrıca kılo sana cok yakısıyo. 70-200 lerın arasındakı farklar 2.8 ıs ve 4 ıs de dunesea nın da dedıgı gıbı 1 stopluk fark var 4 ıs de 4 stop var 2.8 ıs de 3 stop var. 2.8 ıs daha agır bı lens ayrıca yapıldıkları elmentler arasında da farklılıklar var.Guzel bı tablo vardı daha anlasılır olabılır aslında ama nasıl eklendıgını bılmıyorum
nasıl eklendıgını soylersenız 40d nın ve dıger canon dslr makınaların arasındakı ıso farkını gosterebılırım sıze.Komutan valla cok dusundum kesın alıcam 40d yi
yahu komutan sendeki makine nedir ki...
caterpillar
#deparius' tarafından 03.10.2007 16:44:20 tarihinde düzenlendi.
ahan da şu topicte ki koca makinayı ilk alan benim
zamzung mu var sende
lens ne var peki
komutan makinenin kocamanlığı neyse de sendeki o lens açılınca bu resimdeki makineden uzun oluyordur
Bende K10d almak icin o kadar arastirdim gittim inceledim iki makinede cakimler yaptim evde karsilastirdim (default ayarlarda).Arada cok fark vardi 40d daha saglam makine K10d den sonra onu kullaninca digeri oyuncak gibi kaliyor yaninda body cok saglam gerci ben grip aldim dahada buyudu ustune flasi takinca tam dengeli olur sanirim.40d denklassor sesi bile inanilmaz K10d sanki icinden bir sey cikacakmis gibi cok acayip ses geliyordu.Makine cok hizli focus yapoyor inanilmaz hizli Af super yani
flash daha gelmmedi disardada yagmur var hava guzel olunca denemeye baslarim makineyi
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2139928 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1203601 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -