Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim
Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.
Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .
nıhahhahaha
#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.
_speed_
snırım okumuşsundur istatistiği
54 fotoğrafta 35 fotoğraf 'oof' >> %65
57 fotoğrafta 31 fotoğraf 'oof' >> %64
56 fotoğrafta 32 fotoğraf 'oof' >> %57
47 fotoğrafta 26 fotoğraf 'oof' >> %55 konuya doğru odaklanamamış
Testin genel ortalaması
Canon 40D için %58 doğru odaklanamamış fotoğraf
http://www.prophotohome.com/forum/pro-photo-reviews-articles/74359-canon-40d-interactive-review.html?garpg=2
http://www.prophotohome.com/forum/pro-photo-reviews-articles/74359-canon-40d-interactive-review.html?garpg=2 http://www.prophotohome.com/forum/pro-photo-reviews-articles/74359-canon-40d-interactive-review.html?garpg=2
AF hızı bizler için ne kadar önemli? evden işe giderken yapabileceğimiz hız max. 120 km. dir heleki bu istanbul trafiğinde, ama biz diyoruzki kadranı 350 bu arabanın ne önemi var
işin şakası ayrı 40D elime alıpta incelemedim... ne desem boş... tek söz var güle güle kullan, bir öncekini aratmasın... Resimleri ile de mutlu olursa... en azından camdan yağmuru çekipte yollarsan, azda olsa bir fikrimiz olur K10D kullanan birisinden bir 40D fotosu olarak...
komutan sen bu efsaneyi ne zaman aldın
yalnız üstadımın topiğini ne yapmışsınız böyle
#foxfo' tarafından 03.10.2007 19:28:28 tarihinde düzenlendi.
Komutan 40d, d200, d300, a700 orta sınıf dslr ler. İleri amatör diye tabir edilen cinsten.Bunların AF mekanizması bizim dslr lerle kıyaslanmayacak kadar hızlı. fotoğraf kalitesinden çok bir fotoğrafçıya sunduğu olanaklarla öne çıkar bu makineler. Yani süper foto çekeceğim diye gidip bunlardan brini alan ciddi hayal kırıklığına uğrar.
Aha gene konuşmuş a100 sahibi. Daha doğrusu a100 ünü satamayan sahibi.
Bunların AF mekanizması bizim dslr lerle kıyaslanmayacak kadar hızlı
BUfalo bu a100 için geçerli. Gx10 un nasıl focusladığını görsen utanırdırn bu dediğinden. Gerçi doğru gx10 ileri amatörler için, orta sınıf
Aaa ne diyorum ben Sanırım As benim şifremi ele geçirmiş.
Neyse şumduluk biraz işim var. Şu fotoyu yükleyeceğime söz vermiştim. Ancak berbat çıkmış. İki sevgili idi bunlar.Çek abi dediler.Ama ışık çok kötü idi. Bir türlü güzel olmadı. Keşke flaş kullansa idim.Tüh ya hiç aklıma gelmedi.
SÖz verdim yayınlıyorum.
Off ya kusura bakmasın arkadaşlar. Gerçekten çektiğim fotolar utanç verici. Tekrar gidip kapalı havada çekmeliyim bu ikisini.
Havanın ve güneşin azizliği..
Beceriksiz , çekememiş bir basit portreyi.
Fazla pozlamışsın. RAW çekseydin 2ev itelerdin düzelirdi biraz.
pazarbey zamzonun karizmayı bozmuş son çekimler..
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2139728 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1203601 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -