Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim
Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.
Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .
nıhahhahaha
#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.
Çok güzel,temiz ve net.
Renkler oturmuş bütünüyle de.
Soldan gelen kuvvetli bir ışık da var ama..
SAğol kumköy, Komutanın fotosuda çok güzelmiş. Işık harika.
komutan diyelim ki canın kuş çekmek istedi, hadi çek bakalım ya da hürriyet gastesinde işe girdim spor muhabiri olarak. hangi makineyi alırsın?
tabi bunlara gerek yoksa sorun yok elbette.
valla ben manuel lens kullanamıyorum...
pazar foto iyi olmuş ama o ne biçim bokeh öyle
Komutan ben de tam sana onu soracaktım.Makro çekimlerinde manuel kullanmak daha uygun değil mi?niye insanlar bu kadar para veriyor bu auto focus lara.acemiyim ama bana mantıksız geliyor.kişisel yeteneklerin kullanılması lazım çekim yaparken.
pazarbey senin açık alan çekimlerin çok temiz geliyor bana.gayet güzel netlik var.ama sanki filtre kullanımı gerekiyor gibi.
BUfalo madem öyle ne diye zamanında a100 aldın. Şimdi başımıza niye canoncu kesildin.Yok yok bu adamda var bi iş. Kesin canonodan teklif aldı.
Ama sorun değil.Sonuna kadar arkandayız bufalo.
Bokeh normal.Onlar kırmızı kırmızı minik yemişler.TEsbih tanesi kadar.
Komutan soruyu duydun.
yahu Pazarcım bunlar nasıl keskin fotolar böyle... bukadar bokehi ancak bunlara BUF CS3 verir
Sevgili BUF anneannemin bıyıkları olsa neyim olurdu sorusunu sormuşsun sonra yanıtlamışsın Müvekkileride böyle savunursan işin var bak...
Acemiler AF macro kullanır dimi kadir Ustalık nasıl belli olacak
Laf arasına bizim ışığıda sıkıştırmışsın Pazarbey o ışık işi Flashın marifeti...
makro lens alalı iki gün oldu ama AF kullanmak çok saçma geldi iki günde.
makine objeyi yakalayana kadar ben 10 tane foto çekerim.Keşke komutanın lensinden bulsak da alsak
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2139728 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1203601 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -