Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim
Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.
Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .
nıhahhahaha
#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.
Evet abi senin hesap doğru, fakat bu min.focus distance bütün objektiflerde standart olarak sensör netlenen nesne arası mı alınıyor?
Yoksa kimi objektifler objektif önü nesne arasını mı min.foc dist olarak mı alıyor. Kesin standart mı acaba.
Macro aldımı da en az 150mm lik almak lazım galiba
Vay anam demek buf haklı. Hapı yuttuk o zaman.Mecburen 150 mm almalı o zaman.Yoksa makro çekmek hayal olur valla.
KEremde eminsin demi. BUfalo ile aynı kişi olmayın sakın.Durun bakiim ip lerinize.
Teknik verilerde sensörden veya film yüzeyinden itibaren ölçü veriliyor, minimum netleme mesafesi verilirken.
Pazarbey senin adres Beytullah Pazar Kütahya şeklinde mi ?
Beytullah pazar altıntaş kütahya şeklinde.
demek sensörden itibaren ha.bu tam bir hayal kırıklığı.
150mm sigmanın pentax uyumlusu var mı?
tamron 90 yeter pazarbey.
hatta şöyle bir şey de var, bu tamron ve sigmalar AF yaparken uzuyor, o da dahil bu mesafeye.
150 mm Sigma çok övülüyor ama mtf grafiklerine bakınca o kadar da övülmemeli bence.
bende onu diyom bufalo. uzarsa temelli kısalır mesafe. 2-3 cm kalırkı bu berbet olur.
diğer markaların uzamıyomu. mesla sony canon nikon. hepsini saydım sanırım.
BU adamın haklı çıkmasından nefret ediyorum. 150 mm makrosu yok.
180 mm nin var. 680 euro fiyatıda.ne eder. 1200 ytl.
uzamayanar var pazarbey. nikkor 105 uzamıyor mesela.
okyanus bence 150mm nin mtfsi oldukça iyi.
pazarbay tamron 90 yeter bence. sonuçta her makronu 1:1 çekmek zorunda değilsin.
Zorundayım bufalo hatta 2.1 çekmek zorundayım. BEnim için makro demek ayrıntı demek. Bakın bi şuna.
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2139928 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1203601 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -