netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Arkadaşlarım hepinize yürekten teşekkürü borç biliyorum.

Tarih: 17 Ocak 2008, 05:54 - İp: 81.***.**1.84
slavezero
slavezero (üye)
İstanbul / Meraklı

selahattin abi teşekkürler yorumların için, ilk çekimimden zamanla daha iyi olacak inşallah. sizlerden çok şey öğrenicem daha

erex abi siz ve sizin gibi üstadların yorumlarını almak herzaman isterim. çok faydalı oluyor. umarım zamanla daha iyi çekeceğim.

ayrıca kitap konusunda fazla bilgim yok, hangi kitapları okumalıyım acaba kitap ismi verebilirmisiniz. şuana kadar elahattin abinin verdiği (tekrar teşekkür ediyom, çok faydalı bir kitap gerçekten) "Dijital Fotoğrafçının El Kitabı" Scott Kelby. bunu 2 kere okudum ve arada da bakıyorum. ayrıca kendim gene Scott Kelby ye ait olan "Dijital Fotoğrafçılar İçin Photoshop" adlı kitabı aldım ve incelemeye başladım. ps öğrenmek şart gerçekten. acaba sizin tavsiye edebileceğiniz kiatplar nelerdir bir acemiye

Not: NT Kitapta Çalıştığım için kitap konusunda yardımcı olabilirim herkese, direk yayınevleriyle çalıştığımız için, fiyat konusunda epey fark ediyor. (reklam amaçlı değil, yardım amaçlı söyledim )

Tarih: 17 Ocak 2008, 09:05 - İp: 212.***.**1.130
endorf
endorf (üye)
Ankara / Amatör

Sevgili sLaVeZero;
Özer Kanburoğlu: A'dan Z'ye Fotoğraf (Say Yayınları) önerebileceğim kitaptır.

Tarih: 17 Ocak 2008, 18:56 - İp: 88.***.**4.175
erex
erex (üye)
İstanbul / Amatör

Tarih: 17 Ocak 2008, 20:24 - İp: 88.***.**2.173
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

erhan abi.. belgesel tadında.. ışık kullanımı, derinlik harika

çok etkilendim.. tebrikler..

Tarih: 17 Ocak 2008, 20:48 - İp: 85.***.**2.186
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

erhan abi

o kadar güzel fotodan sora böyle foto olmaz.

Maymun gibi çıkmış

Tarih: 17 Ocak 2008, 22:56 - İp: 85.***.**3.166
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

"2 lense 98$ DHL Express ödedim 4 gün sürdü araya bayram girince atladı." AVS (özel mesaj çökmüşte)

#onixon' tarafından 17.01.2008 23:35:49 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 17 Ocak 2008, 23:28 - İp: 85.***.**3.166
erex
erex (üye)
İstanbul / Amatör

Sedat' cım, değerli beğenin için teşekkür ederim.

Serkan' cım, valla haklısın maymun gibi çıkmış

Benim Fil' i işleyen yok sanırım.

Topiğin rating' i mi düştü, bana mı öyle geliyor??

#erex' tarafından 17.01.2008 23:50:58 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 17 Ocak 2008, 23:37 - İp: 88.***.**2.173
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Erhan abi 1200'ü aştık daha ne olsun?
yakında burası da bölünür.

İzninizle fil denemem, saygılarımı sunarım...

Tarih: 18 Ocak 2008, 00:35 - İp: 85.***.**3.80
weary
weary (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaşlar herkese selamlar olsun. İş yoğunluğu nedeniyle çok fazla girme fırsatım olmadı uzun süredir. Ama yine çok kaliteli fotoğraflar ve yorumlar var. Hızlı bir solukta hepsini okudum. İçlerinde çok faydalı bilgilere de rastladım ve benim açımdan çok iyi oldu.

Fatih Abi (foxfo) geçmiş olsun. Bende 2-3 günlük bir kırgınlık yaşadım ama havalardan herhalde. Anadolunun birçok yeri karlar altında ama burda İstanbullarda kara hasretiz. Bu durum hastalıklarıda tetikliyor.

Görüşmek üzere....

Tarih: 18 Ocak 2008, 00:40 - İp: 88.***.**0.253