netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

john shaw ın close up kitabından..

geçenlerde konuşulan alan derinliği teorisi aklıma geldi, buraya yükleyeyim dedim..

aynı kadrajda aynı diyaframda lensler aynı net alan derinliğini verse de arka plan çok farklı oluyor..
bu yüzden telemacro'lar çok daha kaliteli arka plan veriyor.. VL gibi mesela

Tarih: 15 Ocak 2008, 22:33 - İp: 85.***.**2.186
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

200mm 1/8 hiç rügar yokmuş :D

Tarih: 16 Ocak 2008, 00:15 - İp: 85.***.**3.166
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Sevgili dostlar selam. Harika fotoğraflar var. Şu salgın girip midir nedir? geldi beni buldu 7-8 gündür ateş, titreme, serum, iğne bana mısın demiyor, halsizlikten ve titremekten yataktan çıkamıyorum. Kusuruma bakmayın.

Sevgiler saygılar.

Tarih: 16 Ocak 2008, 04:02 - İp: 81.***.**4.193
melrock
melrock (üye)
İstanbul / Amatör

Fatih abi çok geçmiş olsun. İnşallah bir an evvel sağlığınıza kavuşursunuz. sizi tekrar aramızda görmek istiyoruz.

Tarih: 16 Ocak 2008, 07:49 - İp: 81.***.**7.88
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

fatih abi geçmiş olsun.bu tip salgınlar için "ilaç kullanırsan 1 haftada kullanmazsan 7 günde geçer" diyolar.belki haklılardır

Tarih: 16 Ocak 2008, 08:45 - İp: 62.***.**2.185
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

geçmiş olsun abi,aman dikkat.

Tarih: 16 Ocak 2008, 09:07 - İp: 88.***.**1.145
fhakguder
fhakguder (üye)
Bursa / Amatör

Sevgili foxfo geçmiş olsun.

Tarih: 16 Ocak 2008, 09:10 - İp: 62.***.**9.11
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

bu salgın istanbul'da da var, herkesi devirdi 3-5 gün bizde nasibimizi aldık... Geçmiş olsun Fatih abi...

yorumlar içinde çok teşekkür ederim...

Tarih: 16 Ocak 2008, 09:24 - İp: 85.***.**5.89
slavezero
slavezero (üye)
İstanbul / Meraklı

yüklemede sorun olmaz umarım, geçen hafta sonu çekitm, tabiki bi değeri yok ama eleştiri açısından çok önemli benim için. acemiliğimiz atmaya çalışıyoruz fazla uzağada gidemedim kız kulesiyle iade ettik. ters ışık gibi bişey denemek istedim ama tam olmadı. eleştirileriniz ve önerileriniz bekliyorum. teşekkürler

#sLaVeZeRo' tarafından 16.01.2008 09:44:16 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 16 Ocak 2008, 09:39 - İp: 212.***.**1.130
slavezero
slavezero (üye)
İstanbul / Meraklı

ya kedinin önünde ne kadar şaklabanlık yaptıysam bana baktıramadım, ya tarafta dişi kedimi vardı anladım gitti. tam olarak gözleri netlemek istedim ama tam olmadı.

Tarih: 16 Ocak 2008, 09:51 - İp: 212.***.**1.130