Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Ürün fotoğrafları çekmek istiyorum.Hatta yavaş yavaş başladım.Kendi işimle ilgili fotoğrafçılara ödeyeceğim para ile kendim çekim yapmak sureti ile fotoğraf hobime bütçe oluşturmak niyetindeyim VL yi çocularıma bırakmayı düşünüyorum u arada
İleride çok para edecek bence.
Estağfurullah Endorf abi nerede o usta
Yok yok insan yönünü, mütevaziliğini biliyoruz şimdi. Bence sana orta format yakışır iş bu kadar ciddi ise bence.
Ahmed Bey,
Cok isabet olmus karariniz. Hem ekipman alirken daha rahat olursunuz hem de sizin yerinize cekecek fotografci sizden iyi mi cekecek?
Yanliz gercekten MF kamera cikarsa, ebaydaki 645 lenslerinin fiyatlarini tahmin edemiyorum
Burda botanik bahcesinde sonbahar fotograflari cekerken en az 20 kadar fotografci vardi benimle. Yarsinin makinasi pentax 645, 6X7 idi. Yasli yasli amcalar (Buranin yasli tanimi 70+ tabi ) ellerinde pozometreler 10dk falan olcum yapip cekiyorlardi.
Özledim o bahçeleri inanın ne kadar güzeller rengarenk
Sevgili endorf, ilkbahara dogru gelirseniz sizi misafir etmekten memnun olurum.
çok teşekkür ederim sevgili bozbey çok isterim gerçekten ama kısa dönemde bu olası değil, bu arada siz orada uzun süre mi kalıcısınız?
6-7 ay daha buradayim bir terslik olmazsa.
Nazik davetiniz için teşekkürler tekrar, iyi geceler (size iyi sabahlar tabi)
Maaşallah muhabbet gece gece devam etmiş.
Sevgili @amati, @endorf, @bozbey iyiki varsınız.
Fhakguder abimiz hastaydı iyileştimi acaba.
@endorf 50-200mm ne cazip bir fiyata verirsen talip olabilirim
Bu forumda üyelerin ekipman listesini nasıl görebiliriz. Bu aralar tripot almak istiyorum, yol göstermesi açısından bakmak istiyorum. Yanılmıyorsam en son tripotu Sedat almıştı, benro c128 di galiba. Bende baktım internetten gerekli bilgi bulamadım. Sedat sen nereden inceleyip, nereden sipariş vermiştin.
Birde sigma 10-20mm sizce yurtdışındanmı yoksa Türkiye' denmi alınmalı. Garanti acısından. Sonra kalbimiz kırılmasın
Kobak1 iyiyim, hatırlayıp sorduğun için teşekkürler.
bende slik 500 tripod var. Fiyatına göre oldukca iyi.
Sigma 10-20 yi bence imkanın varsa ABD'den getirt,garantili diye 2 kat fazla para vermek bence gereksiz.
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2210521 Şub. 2025, 11:34
emre11 -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk