fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

Netfotoclub - İzmir Toplantıları

Uyarı

  1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 6 Kasım 2009, 22:25 - İp: 188.***.**3.131
fotosafaripro
fotosafaripro (üye)
İzmir / Reklam Fotoğrafçısı

Henüz yolun başında olsak da...sununumlar çok yararlı. Toplantı mekanımız da herkes için daha uygun olacağından, verimin artacağına inanıyorum. Araya bayram tatili ve seyahatleri girdiği için bazı arkadaşlarımız gelişmeleri yakından takip edemediler.
Bu nedenle...sevgili puskas'tan ricam şudur ki, listeyi dondurmasın. Daha önceden eğitim için kayıt olan ve gelemeyen tüm arkadaşlarımıza bu fırsatı kaçırmamaları için yardımcı olalım...bu hafta hep birlikte iyi bir başlangıç yapalım.
İlk olarak 12 altın kural ve buna bağlı olarak da ( yavaş yavaş ) fotoğraf okumayı öğrenelim. Bu şekilde sunum yapan alakasız yorumlardan sıyrılmış....yorum yapan da, bilinçli yorumları ile izleyenlere tad/ders vermiş olacaktır.
Bu sistem geliştikçe çeken/sunan ve yorumlayan fotoğraftan daha fazla haz almış olacaktır.
Şu anda herhangi bir şekilde ekipman almamış arkadaşlarımız merak etmesinler. Onlar da tüm arkadaşları gibi çekimler yapacak ve tam anlamı ile çalışmaların içinde olacaklardır.
Sevgili puskas'ın zaman zaman vurguladığı gibi.........Netfotoclub-İzmir, dayanışma ve birlik içinde hareket edebilme özelliğine sahiptir. Bu nedenle hiç kimse çalışmalardan geri kalmayacak ve kendisini çekim setinin içinde bulacaktır.
Tüm bunların detayları ve ilk hareket noktamız çarşamba akşamı son olarak konuşulacak ve aktif olarak fotoğrafçılık başlamış olacaktır.

 

Tarih: 7 Aralık 2009, 20:59 - İp: 195.***.**7.147
puskas
puskas (üye)
İzmir / Amatör

Evt Gündüz Abi bencede liste açık kalmalı.. Çarşamba akşamı gelen ark.larımızı da listenin altına yazıp, eğitimleri başlatmış oluruz..

Konudan ayrı olarak ark.lar topiğe katılımlarını arttırırlarsa olaylardan ve yeni alınan kararlardan haberleri olmuş olur.. Sonuçta burası da toplantı harici buluşma noktamız..

#puskas' tarafından 07.12.2009 23:29:54 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 7 Aralık 2009, 22:49 - İp: 78.***.**9.84
fotosafaripro
fotosafaripro (üye)
İzmir / Reklam Fotoğrafçısı

Bu gün Sakız Adası ( Ceylan hanım ) ile tekrar görüştüm. Cafenin iç kısmında bulunan toplantı yeri, her çarşamba saat 18.00 den itibaren bize...Netfotoclub-İzmir'e ait.
Cafe yerleşim planını bilmeyen arkadaşlarımız için bir hatırlatma yapmak istiyorum. Gelenler...ana salonda hiç kimseyi görmeselerde lütfen salonun en sonunda bulunan sağ/iç bölüme baksınlar. Toplanma, sohbet, sunum, servis vs...etkinlik ve organizasyon salonumuz orası.
Sıcaklığı, güler yüzü ve atmosferi ile rahat edeceğimiz...tarihi kararlarımızı alacağımız ve fotoğraf sanatını rahatlıkla masaya yatıracağımız bir mekan gibi görüyorum.
Alsancak iskelesinin tam karşısında olması da ayrı bir avantaj.....tüm semtlere göre ortak ulaşım kolaylığı sağlıyor.

 

Tarih: 8 Aralık 2009, 20:36 - İp: 195.***.**2.249
puskas
puskas (üye)
İzmir / Amatör

Sakız Adasına ilk gün toplantımızın dışında birkaç kez daha gitmiştim hem servisi hem sıcak ve ferah ortamına hayran kalmıştım.. Mekanı İzmir'de keyifli vakit geçirmek için en ideal yerlerden biri olarak görüyorum.. Club'ımızın Organizasyon kısımını da üstlendiğiniz için ayrıca teşekkür etmek istiyorum.. Zaten ilk buluşmamızda da bunu vurgulamıştınız hatırlıyorum...

 

Tarih: 8 Aralık 2009, 22:27 - İp: 88.***.**9.200
nu35
nu35 (üye)
İzmir / Amatör

Arkadaşlar yarın toplantıda da anlatacağım. Karabağlar belediyesi sergi salonu konusunda bize yardımcı olacak. sanırım bu bizleri iyi motive edecek....

 

Tarih: 9 Aralık 2009, 00:01 - İp: 88.***.**9.37
fotosafaripro
fotosafaripro (üye)
İzmir / Reklam Fotoğrafçısı

Evet, mutlaka....teşekkürler Nur hanım.

#fotosafaripro' tarafından 28.12.2009 21:33:02 tarihinde düzenlendi.


#fotosafaripro' tarafından 28.12.2009 21:37:00 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 9 Aralık 2009, 00:26 - İp: 195.***.**2.249
puskas
puskas (üye)
İzmir / Amatör

Gündüz Abi teşekkür ederim.. Takım ruhuyla her işin üstesinden geleceğimize gönülden inanıyorum. Yine çok verimli bir gece oldu.. Murat ark.ımızın martı ve kurgulanmış fotoğraflarından bazıları gerçekten çok güzeldi.. Eğitimlerden aldığı teknik bilgiyle de çok daha güzel fotoğraflar çekeceğine eminim..

 

Tarih: 9 Aralık 2009, 23:07 - İp: 78.***.**0.142
orhanyldz
orhanyldz (üye)
İzmir / Amatör

merhabaüzgünüm bu hafta katılmadım.ne yazık ki grip oldum ve yatak yorgan yatmaktayım son dakikaya kadar kalkıp gelmeyi planladım ama olmadı ne yazık ki.arkadaşlar eğitim veya yol haritası bilgi verirseniz sevinirim.

 

Tarih: 9 Aralık 2009, 23:29 - İp: 88.***.**8.203
puskas
puskas (üye)
İzmir / Amatör

merhaba orhan geçmiş olsun.. Eğitimlerin bu hafta sonu geziyle birlikte başlaması kararlaştırıldı... Gelişmeleri burdan takip edebilirsin..

 

Tarih: 10 Aralık 2009, 00:41 - İp: 78.***.**0.142
fotosafaripro
fotosafaripro (üye)
İzmir / Reklam Fotoğrafçısı

Sevgili Orhanyldz...geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur ve günlük yaşamına geri dönersin. Şimdilik, eğitim/yol haritası gibi olayları düşünme ve istirahat etmeye çalış. Aramıza dönünce...kaldığımız yerden ve sana hiçbir kayıp verdirmeden devam ederiz.
Tekrar geçmiş olsun.

 

Tarih: 10 Aralık 2009, 01:04 - İp: 195.***.**7.49