gencmenn
gencmenn (üye)
Almanya / Amatör

Günde Bır Fotograf.

dikkat ediliyorsaniz, artik günde 270 fotograf geliyor sitemize. yorum yapmayi birakip sadece bakmaya kalksam en az 100 dakika gerikiyor tüm fotograflari bakmak icin. bence artik günde sadece bir fotograf yayinlama hakki geldide geciyor.

Tarih: 8 Haziran 2007, 04:38 - İp: 213.***.**6.136
ozan06
ozan06 (üye)
Ankara / Amatör

Zeliha Hanım, konuyu çok güzel bir şekilde özetlemişsiniz.teşekkür ederim. selam ve saygılar.

 

Tarih: 14 Haziran 2007, 13:57 - İp: 195.***.**7.7
ekurtulus
ekurtulus (üye)
Eskişehir / Meraklı

konu tam zamanında acılmıs,günde bir tane cok yerinde cogu arkadasımızın resimleri es geciliyor sıfır cekenler bile var,anlamadıgım bişey daha var hemen hemen aynı konu ve kareye sahip fotolar var bazızı 30-40 yorum alıyor bazısı anca bir yada iki buna bir türlü anlam veremiyorum benim basımada cok geldi bunun sebebi nedir?yorum almak insanı kamcılar ve dah iyi fotolar yakalar gibime geliyor siz ne dersiniz.sanırım tek foto eklemek biraz olsun cözüm olacak gibi....

 

Tarih: 14 Haziran 2007, 15:02 - İp: 193.***.**0.60
gencmenn
gencmenn (üye)
Almanya / Amatör

son günlerde yorum yapan arkadaslar bayagi elestiri almaya basladilar. elestirilen konu hep ayni, TEBRIKLER COK GÜZEL OLMUS, ELINE SAGLIK, SÜPER OLMUS, HARIKA tarzi yorumlar. arkadaslar biraz makul olmaliyiz, sitemizde yorum yapan arkadaslarin yüzde doksanbesi amatör ve fotograf bilgisini ve teknigini ustalarimiz kadar bilmeyen kisiler. bu arkadaslardan fotografin acisini, isigini, kadrajini ve diger teknik yönlerini elestirmemiz bekleniyor, ya arkadaslar amatör fotografci ne bilsin teknigini isigini, güzel gördügünü belirmek icin yukardaki yorum tarzini seciyor. gelelim gaijin,inde belirttigi diger hususa. usta fotografcilarimiz gerektigi elestirileri yapiyorlarmi? benim gördügüm, ustalar sadece kendi kalitesinde ki diger ustalara yorum yapiyorlar veya hic yorum yapmiyorlar. sagolsun amatör arkadaslar onlarin calismalarina gereken ilgi ve destegi esirgemiyorlar, konuya bu acidanda bakmanizi isterim. kalin saglicakla.

#gencmenn' tarafından 15.06.2007 14:33:56 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 14 Haziran 2007, 19:48 - İp: 213.***.**5.114
fatma cink
fatma cink (üye)
Sakarya / Amatör

Gencer bey önce bu önemli konuyu açtığınız için teşekkür ederim.
Günde bir fotoğraf kaliteyi biraz olsun arttırsada fazla birşey değiştirmeyeceğini düşünüyorum. Ustaların çoğunu kaybettiğimiz için kalite iyice düştü. Ustalar siteden neden ayrılıyorlar? Kendimize önce bu soruyu sormamız lazım. iki yıldır bu sitenin aktif üyesiyim. iki yıl önceki ustalardan sadece 3-5 kişi kaldı sitede. Ben biraz olsun birşeyler öğrendiysem o ustaların sayesinde öğrendim,hepsine müteşekkirim. Biz amatörler için okul vazifesi gören sitede ustalar öğretmen bizler öğrenciydik.
Bir gerçek daha var. Bir fotoğraf 7 yorum almış,70-80 defa izlenmiş ve yukarıdaki banda konulmuş. Aynı gün benim bir fotoğrafım 30 yorum almasına ve 170 defa izlenmesine rağmen banda çıkmayı haketmemiş. Bu durumu ben 3-4 defa yaşadım. Diğer arkadaşlar kaç defa yaşadılar kimbilir.
Kısacası ustalara ve kaliteli fotoğraflara hak ettiği ilgiyi gösterirsek o zaman kalite artar diye düşünüyorum.
Erdal hocamın görüşlerinede aynen katılıyorum.
Herkese selamlar,saygılar.

 

Tarih: 16 Haziran 2007, 23:47 - İp: 88.***.**1.107