fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

Hainler Her Gün Saldırıyor !

Pu ka ka şuan Diyarbakırda bir karakola saldırıyor, orada görev yapan arkadaşım aradı... Ayrıca az önce Siirt te 5 şehit verdik... televizyonu açtım sadece samanyolu tv de var haberi... diğer kanallar ( merkez medya ) pıraym taym programlarına devam ediyor...

millet acunu seyrediyor yetenek sizsinizi... ama haberi yok gencecik çocukları ölüyor her akşam başka bir karakolda...

çok garip ülke olduk vesselam...

Tarih: 24 Eylül 2011, 22:35 - İp: 46.***.**9.74
ercan43
ercan43 (üye)
İstanbul / Amatör

Lazut hoca,
Bu cevap olmadı. Bu ne öfke böyle onu da pek anlayamadım...
Biz de senin gibi, tüm AKP liler gibi halktan birisiyiz. Kimseyi aşağıda, cahil ve kıt görmeyiz. Biz sadece sizler gibi düşünmeyen öbür Yüzde elliyiz...
Ayrıca bu vatan kimsenin malı ve tekelinde değildir. Kimsenin kimseyi vatanından kovma hakkı ve yetkisi yoktur. Bu anlayış malesef Tayyiple başladı ve Tüm % 50 ye sıçradı.

 

Tarih: 21 Ekim 2011, 23:34 - İp: 31.***.**5.33
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Emmi kızgınım..Halen daha işin siyasi boyutundasınız.Halen daha rakibiniz olan bir iktidarın bşarısına üzülüyor, başarısızlığına ise seviniyorsunuz..

Söylediğniz söz nereye gidiyor hiç düşünmüyüorsunuz.Ne demek "jetonu düşmeye başlamış" iafedesi.Yani her seçimde jeonu takılanların sayısı artmış mı.

Peki "şimdi hükümette chp olsaydı vay haline " ne demek..
Kim bu saldırılarının sorumlusnun akp hökümeti olmadığını düşünüyor ki..
Ama kusura bakmayın.pazaremmi dahi ne yazık siz de hırsızı hiç görmiyorsunuz..Adam evinize girmiş, siz uyurken neyiiz var neyiniz yk almış götürmüş ama siz halen daha sizi korumak için türlü yollar denyen adamı suçluyorsunuz..

şurada bi hükümete yaptığınız eleştirilere bakın bir de pekakaya..Allah rızası için elinizi icdanınıaza koyun ve pekakaya şerefsiz demekten, kahrolsun demekten başka ağzınızdan başka bir laf çıkıyor mu..

evet beni üzen bu.hükümeti elbette eleştireceğiz.Elbette bu olayların baş sorumluları siyasiler ve onların kolluk kuvvetleridir.

Ama pekakanın hiç mi kusuru, hiç mi günahı yok...
israilin bu işte hiç mi parmağı yok.
mehapenin kürt milliyetçiliğini tetiklemede hiç mi rolü yok..
kürt halkının pekakayı sahiplenmesimnde hiç mi kabahati yok..

Size kalsa hükümet istifa etse tüm terör o an bitecek, değil mi?.yuh yani.
İşte terörün de söylediği zaten bu.Sizin onlardan tek farkınız sizin bunu türkçe kelimeler ile ifade etmeniz, onların ise kan dökerek, cana alarak bizi birbirmize kırdırarak söylemeleri..

Seni severim emmi.Sana değil, düşüncelerine kızgınım.Ama dediğin gibi öteki elliden biri de sensin.Gidip pekakalıyı mı seveceğim...

#lazut' tarafından 22.10.2011 00:17:08 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 22 Ekim 2011, 00:14 - İp: 88.***.**7.195
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Araya maydonoz olmak istemem ama Hukumetede hic laf soylenmiyor canim yetmedimi yani.samimi olarak sunu sorayim;Hukumetin basarisiz oldugunu ve PKK konusunda cok yanlislar yaptigini soylememiz icin daha ne kadar sehit vermemiz gerekiyor?Gunde 1-2 tane olunca haberi bile olmuyor zavallilarin ama 24 tane olunca hemen harekat basliyor.Yaziktir gunahtir yani bu kadarda tutulmayin bu adamlarin arkasindan.Reisi Cumhurumuzun hersey cok guzel olacak dediginden beri 100 e yakin sehit verdik,simdide ihanetimiz misli ile olacak deniyor.Tayyip efendiyede aman kimse laf soylemesin.Hemen Israile yamadilar olayida zaten al burdan yak.Amerikanin bi dedigini iki etmiyen bir hukumet,Amerikanin kucuk ogluna suc sallayiveriyor ortalik senlensin.Adamlar veriyorlar Barzaniye parayi,aliyorlar silahlari bunu goren bilen yok.Oglu gelmis siritiyo dalga geciyor.Devlet olan devlet girer oralara,kardesim der siz buralari bosvermissiniz biz bakiyoruz simdi icabina oldu bitti.Kimselerde bisey diyemez.He Amerika,hani su oglu israil olan Amerikada yeter dediginde cekilirsiniz orasida ayri bir tezat...Ben Kilicdaroglunuda cesur konusmadigi icin sevmedim,Bayrak show yapalim diyen MHP yide,Basimizdaki naptigini bilmeyen Tayyip ve ekibinide...3-5 gun sonra yine ayni tas ayni tarak normale doner hersey...Yine arada 1-2 sehit veririz kaynar gider...Ben boylesine aciz ve naptigini bilmeyen bir devlet gormedim acikcasi.

 

Tarih: 22 Ekim 2011, 01:06 - İp: 78.***.**1.187
n.baba
n.baba (üye)
Ankara / Amatör

lazut hocam sagol aglattin bizi. Aglatigin icin sag ol.Aglayinca insan biraz olsun rahatliyor. gurbette olunca daha bir koyuyor insana konusmak, konusarak rahatlamak imkani cok kisitli. sag ol.

 

Tarih: 22 Ekim 2011, 06:10 - İp: 69.***.**4.188
n.baba
n.baba (üye)
Ankara / Amatör

Her seyin bir basi birde sonu vardir.Torerde dogdu buyudu 30 kusur yasina girdi olme zamani geldi.Tarihin sayfalrinda yerini alacak ve orda kalcak.

 

Tarih: 22 Ekim 2011, 06:21 - İp: 69.***.**4.188
n.baba
n.baba (üye)
Ankara / Amatör

Yuzde elliyi cok kullaniyorsunuz. biz yuzde yuz deyilmiyiz? Siyaseten hesap yapiyosaniz o hesapta yanlis. Diyelimki secime AK Parti ile CHP gird sadece, iki parti yani isimler farkli olabilir. Yuzdeler ne olur sizce %70 %30 mu % 51 % 49 mu. Buna yakin oranlar olsa biz yuzde yuz olmayacakmiyiz?

 

Tarih: 22 Ekim 2011, 06:39 - İp: 69.***.**4.188
n.baba
n.baba (üye)
Ankara / Amatör

Yine ben(cok oldum galiba).Esasinda yazdiklariniz hosuma gidmiyorda deyil acikcasi.Birbirinizi sevdiginizi goruyorum seviniyorum.Bende yazmak istiyorum yaziyorumda.Sacmaldigimda oluyor tabi bu kadar cok yazinca. Ama hos gordugunuz icin sacmalmaktanda korkmuyorum.Yarin cok yazin.

 

Tarih: 22 Ekim 2011, 07:07 - İp: 69.***.**4.188
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

evet haklısınız. biz yüzde yüzüz.
muharrem ince haklı. madem terör konusunda konuşulacak başbakanda gitmeli idi.

 

Tarih: 22 Ekim 2011, 08:38 - İp: 85.***.**3.155
ercan43
ercan43 (üye)
İstanbul / Amatör

Lazut hoca, bu cevaplar sana...

"Halen daha rakibiniz olan bir iktidarın bşarısına üzülüyor, başarısızlığına ise seviniyorsunuz.."

Hükümetin başarısızlığına sevinen yok hoca. Üzülüyoruz. Hem de çok üzülüyoruz. İsyanımız da bu yüzden... Beceriksiz AKP sayesinde memleket elden gidiyor üzüntü ve isyanımız bundan...

"Söylediğniz söz nereye gidiyor hiç düşünmüyüorsunuz.Ne demek "jetonu düşmeye başlamış" iafedesi.Yani her seçimde jeonu takılanların sayısı artmış mı."

Artmış hoca % 50 yi aşmış. Hem neden bu kadar kızdın ki? Bak pazarbey hemşehrim bile kızmadı. Çünkü artık yavaş yavaş gerçekleri görmeye başladı.

"Kim bu saldırılarının sorumlusunun akp hökümeti olmadığını düşünüyor ki.."
E tamam işte. Doğruyu söylemişsin. Sen söylüyorsun iyi de, biz söyleyince suç oluyor...

"Elbette bu olayların baş sorumluları siyasiler ve onların kolluk kuvvetleridir."

Bak yine ne güzel söylemişsin. Haklısın. Terörü durduramayan beceriksiz hükümet ve Genelkurmay istifa etsin. İş başına terörü durdurabilecek olan kimler varsa onlar gelsin. Örneğin milli mutabakat hükümeti kurulsun. Terörde başarılı olmuş eski komutanlar işbaşı yapsın. terör durup ta ortalık yatışana kadar bu hükümet sürsün. Bu öneriler kötü değilki?

"Seni severim emmi.Sana değil, düşüncelerine kızgınım."
Sağol, ben de seni severim. Sana kızmam mümkün değil. Aslında aynı şeyleri savunarak tartışıyoruz. Ama farkında değiliz...

 

Tarih: 22 Ekim 2011, 17:17 - İp: 92.***.**0.131
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Ercan emmi bilirsin ki bir deyim vardır.
Aslı yunancadır..
"na to kefari,na to mermari"..

Halkına jetonu köşeli diyen bir güruh ile ancak jetonu çokgenli muhatap olur..Onun için sana bi şey demiyorum daha ercan abi..

Biz çözümü hükümetin istifa etmesi ile olmayacağını düşünüyoruz.Hükümetlerin istifası halkın isteği ile olur.Giderler referanduma halkın nabzını tutarlar , halk istifa et diyosa eder.

Biz sorununn çözümü için tüm kuruluş ve kurumlaın ortak akıl ile alacağı önlemler ile çözüeleceğini inanaıyoruz.Yoksa şu an hükümetin istifası ülkeyi karman çorman bir hale getirir kibu tam bir intihar olur...

Öte yandan evet naıl ki başarılar bu hükümetin ise başarısızlıklar da onundur.Ve ben hep derim.Bu hüküeti %60 başarılı buluyorum.Onun için destekliyorum:Ve bu %40 büyük bir bölümünü de terör konusu oluşturuyor.

Sizler de çıkın ve kendi kendinizi bir eleştirin göeyim.Ve ondan sonra tapmayı görelim kimyapıyormuş..

 

Tarih: 22 Ekim 2011, 17:38 - İp: 78.***.**8.132