fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

Hainler Her Gün Saldırıyor !

Pu ka ka şuan Diyarbakırda bir karakola saldırıyor, orada görev yapan arkadaşım aradı... Ayrıca az önce Siirt te 5 şehit verdik... televizyonu açtım sadece samanyolu tv de var haberi... diğer kanallar ( merkez medya ) pıraym taym programlarına devam ediyor...

millet acunu seyrediyor yetenek sizsinizi... ama haberi yok gencecik çocukları ölüyor her akşam başka bir karakolda...

çok garip ülke olduk vesselam...

Tarih: 24 Eylül 2011, 22:35 - İp: 46.***.**9.74
n.baba
n.baba (üye)
Ankara / Amatör

Adamlar senelerce 8-10 cocuk yaptilar. Bizde bunlara cocuk yardimi yapip para vedik,kahvede oturup bu paralari yediler.Buyuk sehirler dahil her tarafi istila ettiler. Bunlari 5000 ni kandilde ise 100000 ni aramizdalar. Turkler efendi oldu is begenmez oldu. begenmedigimiz isler onlara kaldi,istila kolaylasti. Elimize mala almaz olduk. Off nesini yazayim.

#n.baba' tarafından 20.10.2011 01:38:23 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 19 Ekim 2011, 21:11 - İp: 69.***.**4.188
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

çocuk başına parayı kürtlerden oy almak için tayyip verdi... sonra pişman oldu döndü türklere en az 3 çocuk yapın diyerek güncelleme yaptı...

 

Tarih: 19 Ekim 2011, 22:57 - İp: 88.***.**4.230
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Slandırın, bulandırın, karıştırın, e birazcık ta göz yaşı dökün...

 

Tarih: 19 Ekim 2011, 23:17 - İp: 85.***.**2.103
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Ülkenin Cumhurbaşkanının gizlice gittiği bir bölgede 24 vatan evladı vatan toprağıyla buluşuyor. Cumhurbaşkanının bile gizlice gidebildiği bir bölgede bu tür olayların yaşanması kaçınılmazdır. Sizde bilirsinizki gidemediğiniz yer sizin değildir. Sayın Cumhurbaşkanının güzel şeyler olacak diyerek başlattığı sürecin sonunda gelinen nokta ülkesinin meşru sınırları içerisinde bulunan bir bölgeye gizliden gizliye gidebilmek olmuştur. Güzel şeyler olacak diyerek başlatılan süreç içerisinde bizzat cumhurbaşkanının ''norşin'' dediği Bitlis'in Güroymak ilçesindede dün 5 polis şehadet mertebesine ulaştı. İşte güzel şeyler olacak denilerek gelinen nokta.

Bizlerin hiçmi suçu yok var suçun büyüğü bizde, tepki koyamayacak kadar aciz, biçare, zavallılar olmuşuz. Dünyanın her hangi bir ülkesinde halk kendisini yöneten iktidarın en küçük hatasında sokağa iniyor tepkisin ortaya koyuyor. Biz 7/24 anamıza küfredip zamları güncelleme olarak millete sunup adeta bizleri Tİ ye alan iktidarın teslimiyetçi politikaları sonucu yitirdiğimiz canlar için bile tepki koyamıyoruz. Söylermisiniz bana bugün tepki gösteremiyen bizler ne zaman tepki göstermeyi düşünüyoruz.







 

Tarih: 20 Ekim 2011, 00:35 - İp: 78.***.**1.129
n.baba
n.baba (üye)
Ankara / Amatör



#n.baba' tarafından 20.10.2011 03:35:27 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 20 Ekim 2011, 02:45 - İp: 69.***.**4.188
akhisarli
akhisarli (üye)
Yurtdışı / Amatör

Bu Dünya'da geçerli tek akçe GÜÇ!
Yedi düvelle boğuşmak zorundasın,hep böyle oldu bugün de böyle,ama boğuşacak gücün yok,teknolojik anlamda esirsin/esir bırakılmışsın.İçeride/dışarıda kim olduklarını bilemediğin hainler/işbirlikçilerle uğraşmak durumundasın.
Hiç olmazsa beceriksiz olmasak,bu gerçeklerin farkında olup ona göre davranabilsek!
İsrail,parasını verip satın aldığımız başına çalınası heronlarını tamir için alıp geri vermiyor,malımızı bile geri getirtemiyoruz.
30 yıldır bir terör örgütünün stratejik/operasyonel üstünlüğüne bile son verememişiz."Dünyanın en büyük ordularından birisi""üç çapulcu"dan 30 yıldır zılgıt yemeye devam ediyor.Hala karakollara askeri doldurarak,onları bir yerde pasifize ederek,eşkiyanın gelip askeri vurması gibi bir eblehliği/gafleti/acemiliği/beceriksizliği/ihaneti sonlandıramamışız.30 yıl aynı bozuk plağı çalmaktan/dinlemekten bıkmamışız.İsrail'in bu coğrafyada ne filmler çevirdiğini,ne emeller beslediğini hala anlamamışız.
Nasıl oluyor da;belki okuma yazması bile olmayan bu adamlar bu denli planlı programlı hareket edebiliyor,bu denli günün şartlarına uygun taktik/strateji geliştirebilme becerisini gösterebiliyor???
Yahu anladık,arkalarında ABD,İsrail vs.vs var,her türlü desteği veriyorlar.Ya onuncu değil,yüzüncü değil,artık saymaktan bıkıp usandığımız şu karakol baskınlarına son verdirmeyi de mi beceremiyoruz!!!Anasının nikahından katırlarla o silahları burnumuzun dibine kadar getirip,planını/keşfini/krokisini/eylemini yapıp ondan sonra da.....rip gidebilmeyi nasıl becerebiliyorlar???
Bu kadar mı aciziz???
Cumhurbaşkanı'nın ziyaretinden 4 gün sonra çatır çatır eylemini yapıp gittiler işte.Hem de 19 Ekim'de.Herşeyleri planlı!

ZIRHLI ARACINDAN NASIL GÖRÜNÜYOR BBG EVİ,SAYIN EMEKLİ GENERAL!!!

 

Tarih: 20 Ekim 2011, 14:17 - İp: 188.***.**8.57
n.baba
n.baba (üye)
Ankara / Amatör

Isimiz zor. Cok calismamiz ,birlik olmamiz lazim.Birazda sabirli.

 

Tarih: 20 Ekim 2011, 17:04 - İp: 69.***.**4.188
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

nasıl oluyorda hep aynı şekilde saldırıya uğruyoruz. bir sürü şehit veriyoruz. niye buna önlem alınmıyor.

 

Tarih: 20 Ekim 2011, 20:20 - İp: 88.***.**5.65
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

'terör bitecekse görüşme yapabilir Hükümet' K.Kılıcdaroğlu

Ercan43 emmi siz ne diye tayyibi eleştireceğim diye nefesinizi tüketiyorsunuz.

Sizin farkınız ne soruyorum ama cevap vermiyorsun bir türlü.

O altı oktan birisi olan "milliyetçilik" oku nerde.

"Tekke ve zaviyeler açılsın" diyen, "Pkk ile görüşülsün" diyen chp tayfası boşuna rol kesmesin sağda solda.

 

Tarih: 20 Ekim 2011, 21:10 - İp: 85.***.**4.50
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Saldırının ardından düzenlediği basın toplantısında 'Hükümet istifa etsin' şeklinde bir ifadesi olmadığını belirten Kılıçdaroğlu,

''Ben 'istifa etsin' demedim. Orada da benim cümlemi Sayın Başbakan çarpıttı. 'Sağlıklı çalışan demokrasilerde, bu kadar can kaybının verildiği bir yerde iktidarlar istifa seçeneğini de düşünürler' dedim'' şeklinde konuştu.

Yav ne diyor bu adam biri Allah rızası için tercüme etsin. Kardeş dedinmi demedinmi, dediysen ne dedin allah aşkına.

 

Tarih: 20 Ekim 2011, 21:15 - İp: 85.***.**4.50