fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

Hainler Her Gün Saldırıyor !

Pu ka ka şuan Diyarbakırda bir karakola saldırıyor, orada görev yapan arkadaşım aradı... Ayrıca az önce Siirt te 5 şehit verdik... televizyonu açtım sadece samanyolu tv de var haberi... diğer kanallar ( merkez medya ) pıraym taym programlarına devam ediyor...

millet acunu seyrediyor yetenek sizsinizi... ama haberi yok gencecik çocukları ölüyor her akşam başka bir karakolda...

çok garip ülke olduk vesselam...

Tarih: 24 Eylül 2011, 22:35 - İp: 46.***.**9.74
n.baba
n.baba (üye)
Ankara / Amatör

Yok Tayyip,yok Kilicdaroglu,yok su ,yok bu. Nedir bu Allahini severseniz. Biz nasil insanlariz anlamakta zorluk cekiyorum.Bu torer Turk Milletinin evlatlarini olduruyor.boylemi birlik beraberlik olur. Lazut hocam yarin Sinop taki torene gidiyormusun? Gidersen bize anlat komsu koyumde toren. Buyuk bir toren yapilacakmis.O koyden cok kisiyi tanirim.

 

Tarih: 21 Ekim 2011, 01:19 - İp: 69.***.**4.188
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Düne kadar pukakanın gerçekleştirdiği her saldırı sonrası askeri ihmalle suçlayan tayyipgiller bugün saldırı anında hava muhalefeti yüzünden insansız hava araçları kalkış yapamadığı için onlardan faydalanmamız mümkün olmadı diyen genelkurmaya çıt çıkarmıyor çıkaramıyor.

Hadi azcık yürekli davranında sorun bakalım savunduğunuz zihniyete ve o zihniyetin atadığı özel kişiye!!!
*BU GEÇMİŞİNE TÜKÜRDÜĞÜM HERON DENİLEN İNSANSIZ HAVA ARAÇLARI 24 ŞEHİT VERDİĞİMİZ GÜN UÇAMIYORSA NE ZAMAN UÇACAK?
*OSLO'DA İHANET VE KAHPELİĞİN MÜZAKERİSİNİ YAPARKEN GEREKİRSE ŞEYTANLA BİLE İŞBİRLİĞİ YAPAR DENİLENİLEREK KUTSANAN İSTİHBARATÇI ÇUKURCADA BİRDEN FAZLA NOKTADA AYNI ANDA GERÇEKLEŞTİRİLEN SALDIRI KARŞISINDA NEDEN ORTALIKTA GÖRÜNMEMİŞTİR?

Hadi düne kadar başta genelkurmay olmak üzere kurumlara saldırmak için fırsat kolluyordunuz ya, işte size fırsat siz yeterki yürekli olun. Bizde anlayalım düne kadar TSK ya ve kurumlara yönelik yaptığınız eleştirilerde ne denli samimi olduğunuzu...

Onca hatasına rağmen birilerinin hala toz konduramadığı zihniyet iktidara gelmeden önce bu ülkede insanlar etnik kimliğine bakılmaksızın kederde ve sevinçte hep tek yürek idi. Bugün sevindiğimiz gün yok lakin kederde bir olduğumuz günde yok. Beyler sizler toz konduramasanızda savunduğunuz zihniyet sayesinde birbirimize karşı ötekileştirildik.




#mechul75' tarafından 21.10.2011 01:45:46 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 21 Ekim 2011, 01:32 - İp: 78.***.**1.129
n.baba
n.baba (üye)
Ankara / Amatör

Bu toror 30 yillik bir mesele .Ne sayin Kilcdaroglu nede Sayi Erdogan cikardi bunu. Iyi niyetle bir seyler yapmaya calisiyorlar. Bizde beraberlik icinde olalim diyorum. Diyorumda aglayan insanlarimizi gordukce yikiliyoruz.Yikilmiyalim.

 

Tarih: 21 Ekim 2011, 01:35 - İp: 69.***.**4.188
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Evet bu terör 30 yıllık bir mevzu!!!

Lakin terör 30 yıllık tarihinde hiç bu kadar palazlanmamıştı.
Pukaka yandaşlarına ''size zorluk çıkaran komutan varsa ismini verin'' diyecek kadar ihanetin içinde olan görüşleri imralıdaki soysuz ile %95 örtüşen başvekil iktidarı öncesi eylem yapamayan pukakanın bugün devlete meydan okuyacak konuma gelmiş olmasını kimse askerin polisin, beceriksizliği eğitimsizliği gibi sözlerle geçiştiremez.

 

Tarih: 21 Ekim 2011, 01:57 - İp: 78.***.**1.129
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Terörün bu hale gelmesinin en büyük sebebi Mhp nin ihanetidir. Mhp bir daha hayalinde bile göremeceği oyu aldı milletten apoyu asması için. Lakin onlar kuyruklarını kıstırıp ecovitin arkasından gidince millet indiriverdi aşşağıya.
Şimdi konuşmaktalar boş boş. İp atlamaktalar meydanlarda.
Kim ne derse desin bugül ülkedeki terörün sorumlusu Hükümettir. Başa geliyor isen meydana gelen kötülükleride kendinden bileceksin. Büyümeyi biz yaptık onu biz yaptık bunu biz yaptık. Ama terörü biz yapmadık. Sorumlusu biz değiliz ohh ne ala.
Ordu beceremiyor bu işi açık. O zaman alacaksın görevinden bu hainler kimse. Onların hainlik yapması seni sorumluluktan kurtarırmı. Şehitlerin iki eli yakasında olacaktır başbakanın. O kadar çok vakıa anlatılmakta ki artık hepsimi yalan diyor insan.

 

Tarih: 21 Ekim 2011, 17:29 - İp: 88.***.**3.157
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

evet mhp kendi ile çelişmiş asamamıştır apo yu doğru...
ama iktidarda akp ols onlar da asmazdı emin olun, avrupa birliği sevdalısı olarak...

ayrıca konuyu yine asker ihanet etti şehit verdike getirmişsin pazar emmi... her konuyu buna getiriyorsun, burayı okuyan birileri yakında sana dava açmasın milleti askerlikten soğutma suçundan... bülent ersoy a dönersin bak demedi deme

 

Tarih: 21 Ekim 2011, 17:36 - İp: 78.***.**7.113
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

valla kim ne açarsa açsın. lakin gerçek ortada. birkaç çapulcu ile baş edemedi adamlar. ayrıca 28 şubatta ben tasfiye etmedim özel harekatçıları.
lakin tekrar söylemekteyim sorumluluğun tamamı başbakanındır.

 

Tarih: 21 Ekim 2011, 17:57 - İp: 88.***.**3.157
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

http://www.habervaktim.com/haber/206656/pkk_sever_sozde_liberaller_sus_pus.html

şu linke bir bakın. Adamlar kandilde şihitlik bile kurmuşlar. Arkadaşlar ne oluyo. Bize neyi yutturuyorlar. Anlamakta zorluk çekiyorum ben bireleri anlattın . Şehitlikleri bile var. Koca şehir demekki. Nasıl olurda bunlar yok edilemez.
DEvlet açıklasın artık. Pkk ile ne anlaşmaları var. Niye yok etmiyorlar. Kimin eli kimin cebinde.

 

Tarih: 21 Ekim 2011, 18:03 - İp: 88.***.**3.157
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Acı çok büyük emmiler..
Söyleyecek söz yok.
Düşünecek vakit yok..
gerçekten susmak geliyor içimden...

Nebaba evet bugün o cenazedeydim::
Anlatmak ise onu yapamyacağım..
Buyrun fotoğraflar anlatsın...

 

Tarih: 21 Ekim 2011, 22:17 - İp: 78.***.**6.239
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

 

Tarih: 21 Ekim 2011, 22:17 - İp: 78.***.**6.239