fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

Hainler Her Gün Saldırıyor !

Pu ka ka şuan Diyarbakırda bir karakola saldırıyor, orada görev yapan arkadaşım aradı... Ayrıca az önce Siirt te 5 şehit verdik... televizyonu açtım sadece samanyolu tv de var haberi... diğer kanallar ( merkez medya ) pıraym taym programlarına devam ediyor...

millet acunu seyrediyor yetenek sizsinizi... ama haberi yok gencecik çocukları ölüyor her akşam başka bir karakolda...

çok garip ülke olduk vesselam...

Tarih: 24 Eylül 2011, 22:35 - İp: 46.***.**9.74
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

 

Tarih: 17 Ekim 2011, 22:28 - İp: 88.***.**4.124
frankenstein
frankenstein (üye)
İstanbul / Amatör

Bakmak ve görmek derler ya. Bizim halkmızda o misal. Bakıyor ama göremiyor.

 

Tarih: 18 Ekim 2011, 01:06 - İp: 85.***.**3.237
ercan43
ercan43 (üye)
İstanbul / Amatör

Pazarbey, o verdiğin "teröristlerden önce biz saldıracaktık" haberi doğrudur. Adam ne diyor? "Biz saldıracaktık ama üstlerimiz izin vermedi"
Üstlerimiz dediği komutanlar neden izin vermedi? hiç düşündünmü?
Bu işte üstler kormuş ve korkaklık, cesaretsizliklerinden izin vermemiş filan değiller. Kimsenin bu hain çapulcu grubundan korktuğu, tıstığı filan da yok...
Mesele şu; 2004 yılında AKP ile ABD arasında Kuzey Irak'a girmeme konusunda anlaşma yapıldı. Bu anlaşmayı meclise bile getiremediler.
Bak şimdi girebiliyormuyuz? Şimdi de giremiyoruz. (Bu anlaşmayı da bu sütunlarda en az on kere yazdık)
Kuzey Irak'tan gelen PKK'lılar karakollara saldırıyor, sonra da ellerini kollarını sallayarak yine geldikleri yere el sallayarak dönüyorlar. Arkasından sıcak takibe izin yok. Aksini yapan ve bu konuda izin veren komutan bu işin hesabını benden sorarlar diye korkuyor.
Yoksa Teröristten filan korkan yok...
Şimdi Tayyip çıkıp "o anlaşmayı biz yapmadık devlet yaptı" der mi? Derse şaşmam...



#ercan43' tarafından 18.10.2011 15:05:53 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 18 Ekim 2011, 14:36 - İp: 217.***.**3.181
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

pazar emmi de haklı ercan abi de haklı... ama yine de yemişim üstünü , 17 genç gitti o saldırıda... üst mü dinlerim dalarım hainlere... asker dediğin onurlu olmalı... Atatürk üstlerini mi dinledi ?

 

Tarih: 18 Ekim 2011, 16:16 - İp: 88.***.**8.127
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

ercan emmi çok safiyane ve iyiniyetli bakmaktasın mevzuya

zira bu cemaat denen şeytanın şeytanlığına ( zaman gazetesine demiyorum cemaat denen illegal örgüte diyorum ), gerçek hakiki öz şeytanı getirsen ağzı açık kalır, ben bu şeytanlığı bunca zamandır boşuna icra etmişim diyerekten cemaatin yanına çırak girmeye niyetlenir.

Zaman gazetesi yukarıdaki açıklamayı yapan eski Dağlıca komutanı Onur Dirik'i, teröristler saldırırken düğünde içki içip oynamaktaydı diye günlerce manşet yapmış idi.

Dağlıca 3. Motorlu Piyade Taburu, 21 Ekim 2007'de teröristlerin saldırısına uğradı. Baskında 12 asker şehit düştü, 8 asker de kaçırıldı. Saldırının üzerinden 4 yıl geçti. İhmal ve ihanet iddiaları yargıya taşındı. O günlerde adı en sık gündeme gelen isimdi, Yarbay Onur Dirik. Dirik, dönemin Dağlıca Komutanı’ydı.

Olaydan sonra Dirik aleyhinde medyada sayısız haber çıktı.

Özellikle Zaman, Star, Yeni Şafak gibi gazetelerde, olayda Yarbay Onur Dirik’in “ihanete varan” ihmallerinin olduğu yazıldı.

“PKK saldırırken o düğündeymiş”, "PKK saldırırken o düğünde göbek atıyormuş" gibi haber örneğin…

Yargılanan Dirik, yargılandı ve geçtiğimiz günlerde hapse mahkûm edildi. Ordudan atılan eski Dağlıca Komutanı'nın rütbeleri de söküldü.

Olayı anladınmı bilmem emmi. Zaman gazetesi üç yıl önce, teröristler saldırırken düğünde göbek atıyordu diye yayın üstüne yayın yaptığı ve bunun üzerine yargılanıp hapis cezasına çarptırılan ve bütün rütbeleri sökülen adamı, şimdi muteber adam olarak çıkartmış adamın ağzından Türk Ordusu'na saldırmakta.

Allah akıl fikir izan versin diyeceğim de. Ben bu cemaat denen illegal örgütün Allah'a inandığından laf olsun diye değil, çok ciddi manada şüphe duyuyorum. Zira müslüman olduklarına ise tövbe billah beni kimse inandıramaz.

Teröristler saldırırken içki içip göbek atıyordu diye videolarını yayınladığı adamı, şimdi biz teröristlere saldıracaktık da üstlerimiz izin vermedi diye manşete çıkarmanın adı nedir.

Türk Ordusu'na bir nebze daha düşmanlık edebilmek için, dini kitabı Allah'ı bir kenara atmış bu zihniyete ne desen azdır. Haindir desen, bunların yanında gerçek haini görsen evliya diye elini öpesin gelir. Ben kelime bulamıyorum emmi.

Köyemmisi gibi saftorikler oldukça bunlara daha çok malzeme çıkar bu memleketten.

Netekim Vakit gazetesi bile zaman ın bu ikiyiüzlülüğüne isyan noktasına gelmiş. Keza ihlas haber ajansı da aynı şekilde.



VAKİT GAZETESİ LİNKİ

İHLAS HABER AJANSI LİNKİ

 

Tarih: 18 Ekim 2011, 22:43 - İp: 85.***.**4.201
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Valla emmiciğim asıl saftiriklik bu kadar şeye rağmen hala ihanete inanmamaktır. Şamil Tayyarın yeni kitabını gördünmü. Al bi oku. Ulusalcı dangalaklarının yazdıklarını okuya okuya artık beynin tek taraflı çalışmakta. Gerçi işine gelende vakitide okumaktasın keza.
LAkin artık kimse bana bunların sütten çıkmış ak kaşık olduğunu söylemesin. BU adamda atılmamış olsa bunları söylemeyecekti belkide. Şimdiye kadar aklı nerede idi.
BUnları birde evletları şehit olan analara anlatın bakalım. Artık kimse inanmıyor bu palavralara.

 

Tarih: 19 Ekim 2011, 00:24 - İp: 88.***.**4.124
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

Pazarbey haklı ben ihanete inanıyorum...
Ergnkncular içerde, kendi komtanları görevde terör arttı... şehit sayısı arttı evet demek ki ihanet edenler halen işbaşında...

 

Tarih: 19 Ekim 2011, 10:16 - İp: 46.***.**6.179
ercan43
ercan43 (üye)
İstanbul / Amatör

Dün akşam verilen 24 şehitten sonra terörü bitiremeyen beceriksiz, basiretsiz(daha kötü şeyler yazmamak için kendimi tutuyorum.) AKP hükümetinin hemen ve derhal istifa etmesi gerekir.
Yerine bir milli mutabakat hükümeti ve kurucu meclis seçilmeli, Güneydoğuda olağanüstü hal ilan edilmeli ve sınır ötesi harekata hemen başlanılmalıdır.
İçerdeki hainlerin temizlenmesi için de geçmişte bu işlerde başarılı olmuş komutanlar derhal göreve çağrılmalıdır.

Şehitlerimize rahmet, kederli ailelerine ve necip milletimize baş sağlığı diliyorum...

#ercan43' tarafından 19.10.2011 15:33:14 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 19 Ekim 2011, 12:50 - İp: 31.***.**5.81
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Basbakan konusuyoda simdi.1 tane gazeteci cikip onceki baskin ile bu baskin arasinda Turkiye devleti ne gibi degisik adimlar atmistir diye sorsa...Napildi,napilmis biri bana aciklasin yahu..Cikiyorlar ,yok turk milleti buyuktur,yok eskiden beri sehitlerimizle ,kanlariyla devlet olmusmusuz falan filanaman aman aman...Her saldiridan sonra yaptiklari aciklamalari katdedip bi klip yapsalar cok komik bir sonuc ortaya cikar...Papaganlar sizi...Bizden bi bok olmaz...Talabani ile barzaniyi bitirmeden bu is bitmez...Ver parayi al mallari olayina son vermek lazim...

 

Tarih: 19 Ekim 2011, 13:55 - İp: 78.***.**2.196
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

ne açıklaması yapıyor...
merak bile etmiyorum, dinlemeye bile tahammülüm yok...
Ne diyecek, biz 10 yıldır bu işi beceremedik elimize yüzümüze bulaştırdık mı diyecek, bu şerefsizleri davullu zurnalı karşıladık, meclise soktuk, vergilerinizle besliyoruz mu diyecek... köpekbaşını yakında ev hapsiyle ödüllerdireceğiz mi diyecek... Ne diyecek...

Sözün bittiği yerdeyiz mi diyecek ?
Bıçak kemiğe dayandı mı diyecek ?
Üzülme şehit anası al bizim Bilal koç gibi çocuk sana feda olsun mu Diyecek ?

demesin bişey mümkünse artık demesin...

 

Tarih: 19 Ekim 2011, 14:03 - İp: 46.***.**6.179