sunsurfer
sunsurfer (üye)
Yurtdışı / Meraklı

Erotik Fotograflar, Erotik Sanat!

merhabalar,
bu sitede bir nü katogorisinin acilabilmesine yoladigim fotograflarla önayak oldugum icin mutluyum. amacim, ne kimi ahlaki degerleri zedelemek, ne de anarsist bir tutumla ve zorla bazi degerlere hakaret etmekti.
acikcasi bu sayfayi kesfettim ve fotograflarimi yolladim. bazilari "siyahbeyaz" kategorisine gitti, zira SB idiler. bazilari "diger" kategorisine gitti, biraz farkli olduklari icin. ama benim hic bir ard niyetim yoktu. ben fotograflarimi paylasmak istiyorum. bir yasemini fotograflamakla bir ciplak bedeni karelemek arasinda benim icin hicbir fark yok. her birini bu evrenin bir parcasi olarak görüyorum!
sonucta bir "nü" kategorisi acildi! harika. ama ben buraya tek bir NÜ fotograf yollamadum. NÜ ciplakligin islendigi konularla ilgili. benim fotograflarim ciplak degil. daha cok erotik! evet, erotik nerede basliyor, nerede bitiyor. erotik unsurlar nereye kadar sanat olarak alina bilir, nerede sanat olmaktan cikar?

Tarih: 10 Nisan 2006, 21:20 - İp: yok
nefise
nefise (üye)
İstanbul / Meraklı

dadanagast isabetli bi karar bende tartışmak istemiyorum.

 

Tarih: 15 Nisan 2006, 19:56 - İp: 85.***.**0.182
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Bu yazışmayı başladığından beri dikkatle takip ediyorum.sevgili sunsurfer in yapmak istediğini anlıyorum ,müslüman mahallesinde salyangoz satmanında ne anlama geldiğini ve zorluklarından haberdarım ancak ben sevgili nefise gibi bırakamıyorum ve sevgili dadaya şu cümlesini açıklmasını istiyorum :"peki turkiyede? olay cikmadan yasayamazsin.. peki neden oluyor acaba diye dusunuyor muyuz? cunku turk insani ac!!! cinsellige ac!!! bir kadin gordu mu agzinin suyu akiyor hemen.. ama forumda tartisma olunca, hasaaaa!!! nasil tartisilir? "

Yani biz şimdi türkiyede yaşayanlar olarak bir bayan gördüğümüzde libidomuz tavana mı vuruyor?Bizler bir bayanla adam gibi bir akşam yemeği yiyemeyecek kadar veya sinemaya gidemeyecek ve bitiminde onu evine bırakamayacak kadar üreme güdülerimize düşkün bir toplumun fertleri miyiz?.Bizim bayanlarımız yaşadıkları toplumda potansiyel tecavüz mağdurları mıdır? Sen de vaktinde bu toplumda yaşayan biri olarak bu şekilde mi yaşadım ve bu nedenle mi toplumunu yakından tanıyorsun?


#burkay' tarafyndan 16.04.2006 19:58:10 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 16 Nisan 2006, 19:57 - İp: 88.***.**3.136
tekin01
tekin01 (üye)
Niğde / Amatör

Merhaba Dadanagast ben insanlardan değil yaptıklarından utanıyorum. Yıllar önce fıkıhta geçerli bir kural duymuştum. "Batılı tasvir saf zihinleri idlal eder" yani bozar diye. Çocuklarımız mafya dizilerinden, şiddetten etkilenmesin diye tedbirler düşünüyoruz. Ama anlaşılan homoseksüeller veya hayvanlarla hayatını sürdürenler açısından bir tehlike yok. O zaman mafyada, katil de, kapkaççıda insan onlarada anlayışla yaklaşalım, normal karşılayalım veya senin dediğin gibi en azından kabullenelim.
Ben insana saygı duyarım, herkeste duymalı ama yanlışına ne saygı duyarım nede kabullenirim. O sence yanlış onlara göre değil deme çünkü hırsızada, katilede sorsan kendince haklı onlarca sebebi var.Nükleer silahlar yasaklansın diyoruz. İnsanlığın geleceğini tehdit ediyormuş. Biz insanın sadece maddeten yokolmasını tehdit algılıyoruz. İnsanın ruhunu unuttukmu acaba?
Son olarak Burkay'ın sorduğunu bende merak ediyorum. Biz toplum olarak bu kadarmı kötüyüz, Bu kadarmı cinselliğe açız? Kusura bakmayın ama sizlerin dediği ve istediği hayata özgürlük değil bence iradesizlik denir. İnsanı hayvandan ayıran şey nedir acaba aklı ve düşüncesi kadar iradeside değilmi? Yoksa Katildede, kapkaçcıda da, dolandırıcıda da akıl ve düşünce var.Onlarda eksik olan şey ne acaba?İnsan birazda UTANMA duygusuyla insandır, İRADEsiyle insandır, VİCDANıyla insandır. Daha öncede ifade etmiştim vicdan vefa toprağında gelişir vefa. Ben milletimden hiç bir zaman utanmadım.
Selamlar...

 

Tarih: 16 Nisan 2006, 21:54 - İp: 81.***.**3.113
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

selamlar..

artik konunun nerelere uzanacagini tahmin edemez duruma geldim..

tabii ki sordugunun sorulari ve soyledikleriniz hakkindaki dusuncelerimi bildiririm..

oncelikle burkay..

acikcasi, biz turkler olarak bir bayan gordugumuzde daha fazla oranda libidomuz tavana vuruyordur..(libido ve tavana vurmasini umarim yanlis algilamamisimdir..) ama bu ayni sekilde akdeniz insani olmamizdan da kaynaklaniyor..

tabii ki bir bayanla, sinemaya, restauranta gidip gecenin sonunda da evine birakabilirsiniz.. bunun aksini soylemek zaten sacma olur.. ben oyle birsey de demedim zaten.. sadece turkiyedeki discolara gidildiginde, yanindaki kiza sulanan insanlar cok oluyor dedim.. bunun aksini kesinlikle dusunmuyorum.. ben bodrumda, kusadasinda, marmarisde bircok hotelde calistim ve gece hayatini cok yasadim.. ayrica istanbulda da binlerce gece discolara, barlara takildim gencligimde..( artik yaslandim.. )
ayrica bircok ulkeyi de gordum.. yine yanimda kiz arkadasim veya esim varken (evlendikten sonra sadece esim tabii ki) gittim clublara.. ve benim gordugum, insanlarin sadece kendileriyle ilgilendikleri.. oysaki turkiyedeki discolarda, kapidan girer girmez, herkes, yan yan bakar yanindaki kiza.. bunun aksini kesinlikle dusunmuyorum arkadaslar.. (tabii bir olasilik da benim yanimdaki kizlarin hep cok guzel olduklarindan olabilir.. )

potansiyel tecavuz magdurlari midir?

sunu lutfen anlayin, artik soylemekten usandim.. ben, biz turkler tecavuz ederiz onumuze gelene cinsinden birsey demedim.. tecavuz, kanunsuz bir olaydir.. eminim serbest olsaydi, dunyanin heryerinde insanlar tecavuz ederlerdi.. fakat sunu da ilave edeyim; bizim ulkemizde insanlar cinsellige ac dedim; cunku, bizde orf ve adetler cok baskindir.. insanlar evlenmeden once cinselligi doya doya yasayamazlar.. o yuzden aclik vardir, bu da inkar edilemez.. oysaki avrupada durum oyle degil, siz de takdir edersiniz ki..

tabii simdi de; "sanki iyi bir b*kmusmus gibi bir de soyluyorsun" dediginizi duyar gibiyim..
bu konuda herkesin farkli fikirleri var ve ben bu konuya hic girmeyi istemiyorum; cunku biri cikip, yok kardesin yapsa falan diyecek, ondan sonra gercekten birileriyle mahkemelik olacagiz.. rica ediyorum, sizler de girmeyin bu konuya..
kisaca ben ozgurluge inaniyorum.. insan kendi iradesiyle kendi kararlarini kendisi verir.. bir baskasi onun adina veremez..

.....
hayir burkay, ben son derece kanunlara uyan bir insanimdir.. bugune kadar uygunsuzca yaptigim hicbirsey olmadi..
o yuzden, tecavuz de etmedim kimseye.. sanirim, tecavuz ettin mi diye sordun..

 

Tarih: 17 Nisan 2006, 21:05 - İp: 62.***.**2.10
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

fikihda "Batılı tasvir saf zihinleri idlal eder" deniyorsa, eminim batililar da tam tersini dusunuyorlardir..
olaylara tek bir pencereden baktigimiz surece hersey yanlis gelebilir.. cunku hicbir millet bir digerini sevmiyor..
batililar da ayni sekilde birbirlerinden nefret ediyorlar..
mesela hicbir ingiliz almani sevmiyor.. veya fransizi..(genel olarak diyeyim de sonra nasil herkes diyebiliyorsun diye karsi cikilmasin..)

cocuklarimizi mafyadan, siddetten uzak tutabiliriz, tutmaliyiz zaten.. cunku siddet hic de hos olmayan bir olgu..
fakat homoseksuellik dedigin zaman (hayvanlarla hayatini surdurenlerden soylemek istedigini anlayamadim dogrusu.. benim de iki tane kedim var mesela.. hayvanlari severim.. hayvanlari sevmeyen insanlarin da insanlari da sevemeyecegine inanirim..) durum cok farkli.. cunku siddet yok icerisinde.. sadece cinsel tercih farkliligi var..
benim homoseksuel bir arkadasim da var burada.. ve kendisi cok iyi bir insan.. neden kalkip da bir erkekle birlikte oluyor diye, arkadasimdan utanayim? bu onun cinsel tercihi..
sen, ben nasil kadinlarla birlikte olmayi tercih ediyorsak onlar da kendi cinsleriyle birlikte olmayi tercih ediyorlar.. ve herseyden once, bu hormonsal bir olay.. yani homoseksueller cikip da; "hadi ben aykiri olayim.. gidip hemcinslerimle birleseyim" demiyorlar..
....
sonucta insanlar.. neden bir insandan utanayim? sen neden utaniyorsun? sana ne zararlari var tekin? lutfen bana bunun cevabini verebilir misin?

............................
dedigim gibi mafyayla, katille homoseksuel'in hicbir ortak paydasi yok.. katile tabii ki anlayisla yaklasamazsin, cunku can alir.. mafya, haksiz yollardan para kazanir, can alir.. nasil o tur insanlara olumlu yakalasabiliriz ki?
ama bir homoseksuel dendiginde, olay tamamen cinsel tercih farkliligindan kaynaklaniyor..
acikcasi, dunyada o kadar cok sapiklar varken (cocuklarla iliskiye girenler gibi), homoseksueller bu kadar kati olunmasini kesinlikle anlayamiyorum..
tamam dogamizda, karsi cinsle birlikte olmamiz var.. ama bu hersey demek degil.. cunku daha once de dedigim gibi insanlarin hormonlarinda oluyor bu.. kendilerini ancak o sekilde mutlu hissedeceklerse neden bir kisinin mutsuz olmasi icin o insandan utanayim? bence sen de utanmamalisin tekin..

...........
insanlar o kadar garip yaratiklar ki, beyaz siyah ayrimi halen daha surmekte.. neden? cunku renkleri farkli.. 21. yuzyilda buna benzer olaylar, artik komik olmaktan oteye gecemez fikrimce..

.............................



insanin ruhunu unutmadik tekin.. iste o sebepden dolayi, homoseksuellerin de ruhunu unutmamaliyiz.. onlarin ruhu ancak, o sekilde mutlu olabiliyorsa, engellemeye calismak veya utanmak onlardan diyeyim; asil bizleri katil yapar.. (katili mecazi anlamda kullaniyorum.. sakin ola ki adam oldurme olarak anlama..)

............................

burkayin sordugunu cevapladim.. ki sana daha once de cevaplamistim.. ben, bizler tecavuzculeriz demedim hicbir zaman.. lutfen ayni seyi bir daha merak etme.. yoksa beni bir salak olarak gordugunu dusunecegim..

son olarak, ben de hicbir zaman turk olmaktan utanmadim.. neden zaten yaratilisimi ikna edeyim ki?

ha ama bir noktayi da belirtmek isterim; keske benim milletim de dunyada ileri bir durumda olsaydi.. politikacisi (politikacisi ornektir..) ile calip cirpmasaydi da.. turkiyeyi soyup sogana cevirmeseydi.. oteller yaptirana kadar kendine, ulkesinin gelecegini dusunup yapmasaydi yolsuzluklari..
sonra bir de buradaki insanlari dusunuyorum.. insana saygi cok ama cok fazla.. politikacisi calip cirpmiyor..
bir milletvekili, senin sorunlarinla bizzat yazisarak ilgilenebiliyor.. herseyi aciklikla yapiyor..
sonra da tabii ki burasi, bu kadar gelismis bir ulke olurken, turkiye hala daha gerilerden takip ediyor..

haaa.. bu konuda turklugumden utaniyorum.. cunku bizlerin yeri bu kadar alcaklar degil.. bizler en iyilerine layik insanlariz.. ama ne yazik ki hicbir zaman bulamayaca

 

Tarih: 17 Nisan 2006, 21:33 - İp: 62.***.**2.10
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

birsey daha soyleyecegim.. lutfen arkadaslar, sizler katilin bu tartismaya.. sadece izleyip de takip etmeyin gidisati.. fikirlerinizi belirtin.. [>:D

 

Tarih: 17 Nisan 2006, 21:34 - İp: 62.***.**2.10
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

sevgili dada , hala dönüp dolaşıp aynı yere geliyorsun....
Peki nedir avrupalıların doya doya yaadığı cinsellik ve nedir bizim insanımızın mahrum kaldığı duygular?
Cinselliği doya doya yaşamak ne demektir? Her önüne gelenle yatmak mıdır cinselliğe doymak?? Bizim insanımızın seçici olduğunu kızlarımızın ancak onların gönlünü çelene aşık olabileceğini bilmiyor musun?bizim insanımızın özünde aşka inandığını sevgi olmadan bir araya gelemeyeceğini bilmiyor musun?

Ben bizim insanımızın cinselliğe aç olduğu fikrine katılmıyorum aksine bizim insanımız doymak için değil beslenmek için cinselliği yaşar...Belki de senn kavramakta zorlandığın nokta burası...Bizim yaşadığımız birliktelikler nitelikli birlikteliktir...soysuzca olanlar değil...


Not :türkiye senin bildiğin türkiye değil...

 

Tarih: 17 Nisan 2006, 21:41 - İp: 88.***.**9.84
feridunb
feridunb (üye)
Ankara / Amatör

Dada senin bahsettiğin yolsuzluklar dünyanın bütün ülkelerinde mevcut..
Bir iki yıl önce Amerikadaki Enroy vakası... Dünyanın en saygın denetleme firması olan Arthur andersen vakası... bu yolsuzluklar bizi bile aşar.. bunların sadece Türkiyeye özgü olduğunu düşünmeni anlayamıyorum...
Hiç olmazsa benim politikacım başka bir ülkenin insanlarını para uğruna sefalete mahkum etmiyor.. sömürmeyi düşünmüyor...
Yolsuzluk yokmu var .. insanın olduğu her yerde her konumda olacaktır... Ama bu sadece bize özgü bir olay değil...
MErak etme bizde herşeyi doya doya yaşamaya başlıyoruz... Örnek: Türkiyenin gündminde olmayan uyuşturucuyu gençlerimiz doya doya yaşamaya başladılar.. malesef orta öürenime kadar indi.. bu sayede birçok insanımızın hayatı kayıyor...


 

Tarih: 18 Nisan 2006, 06:53 - İp: 85.***.**8.33
eastwood
eastwood (üye)
İzmir / Amatör

herkes bulunduğu ortamın şartlarına göre değerlendiriyor ama türkiyeye kuşbakışı baktığınız zaman insanlar cinselliğe açlar
siz ne derseniz deyin

 

Tarih: 18 Nisan 2006, 13:29 - İp: 212.***.**7.158
eastwood
eastwood (üye)
İzmir / Amatör

Türkiye'de 'Pop Star' diye bilinen ve sıtma görmemiş halk çocukları arasından bülbüller bulup çıkaran yarışma, küresel bir program aslında. ABD'de başlayıp dünya televizyonlarına yayılırken, Sünni şeriatın anavatanı Suudi Arabistan da salgının dışında kalamamış ve Suudilerin sonuncu pop starı, Haşim Abdülrahman adında bir genç.
Haberi Fransız Marianne dergisinde okudum, Haşim Abdülrahman'ın da bir fotoğrafı var: Yeşil Suudi bayrağına sarılmış ama ensesi, tıraşı ve kirpi saçlarıyla Batılılığa özendiği besbelli, sevimli bir delikanlı. Şöhreti yakaladığı yarışmadan sonra tabii ki her gittiği yerde tanınıyor ve çevresi hayranları tarafından kuşatılıyor.
Haşim, geçen hafta alışverişe gittiği bir süpermarkette de ilgi odağı olmuş ve taze kivi almaya gelmişken taze tivi starını karşılarında bulan müşteriler, kadınlı erkekli bir topluluk halinde delikanlının üstüne çullanmış, kimisi yanaklarından öperek, kimisi ellerini sıkarak tebrik yarışına girmişler.
Oysa Suudi Arabistan'da kadın-erkek bir araya gelip uluorta el sıkışmak, yanaktan bile olsa öpüşmek elbette yasak; yasağa uyulmasını sağlayan bir Ahlak Zabıtası da var...
Haşim Abdülrahman, daha hayranlarının elinden kurtulamadan Ahlak Zabıtası'nın eline düşmüş ve süpermarketten doğruca karakola götürülüp, 'açık yerde toplu ahlaksızlık' suçuyla, gözaltına alınmış.
Allah'tan (zaten başka kim tarafından olabilir ki?), Suudi Arabistan'da demokrasi yok, ama torpil var. Haşim Abdülrahman hayranlığı meğerse Suudi hükümetini de sarmış ve bir bakanın telefon emriyle, şeriat mahkemesine çıkarılmadan salıverilmiş taze pop star. İyi ki kart ve unutulmuş değildi, yoksa öpülen yanaklarını mı, ellerini mi keserlerdi ya da falakaya mı çekerlerdi, kadı bilir.
Tabii ne böyle bir şeriat yasağı, ne ahlak zabıtası ne de karakola edilen 'bakan telefonu'yla salıverilen sanık olayı, biz Türkleri şaşırtmaz. Torpile alışığız. Kadın-erkek el sıkışmak ve öpüşmek yasağını, yasak olmadan uygulayan vatandaşlarımız Abdülrahman değil, İbadullah. Zaten böyle haberler, ancak ve ancak kadının yok sayıldığı erkek toplumlardan, yani İslami ülkelerden gelebilir...
Dinler tarihinde kadını insanlıktan çıkaran ilk tektanrılı din, Yahudiliktir. Hz. İbrahim'le başlayan Yahudiliğe kadar kadın tanrılar erkek tanrılarla paylaşmıştır kutsallığı. Hıristiyanlık ve İslamiyet, Yahudiliğin temel kurallarını benimserken erkek egemenliğini korumuş, birincisi zaman içerisinde aseksüelleştirdiği Hz. İsa figürünü, Hz. Meryem'e tanıdığı kutsallıkla tamamlayarak kadına bir ölçüde yer açarken, ardından gelen İslamiyet, kadını tümüyle arka plana itmiş, erkek egemenliğini Yahudilikten bile daha ağırlaştırmıştır. Her üç tektanrılı dinin de Ortadoğu'da ortaya çıkması, aynı mekânları kutsal kabul etmesi ve üçünün de kadını 'günah objesi' ilanla kapatması (tesettür) raslantı değildir. Üç tektanrılı din nezdinde kadın, bazen şeytanın ta kendisi, bazen aracıdır ve şeytana uymamak için göze görünmemesi gerekir. Ancak ilk iki din zamanla evrime uğrar ve çoğu zaman kanla, savaşlarla reforme edilirken; İslamiyet'in hiçbir kuralı ve kadının yasaklı konumu değişmemiş, tartışmaya bile açılamamaktadır.
Oysa Suudi Arabistan'da el sıkıştı, yanaktan öpüştü diye tutuklanan biçare pop star Haşim'den; Türkiye'de 12 yaşında tecavüzcüsüyle evlendirilen, tecavüzcüsünün ağaları tarafından ırzına geçilmek istenip de karşı koyunca orospu diye burnu kesilen R.G.'ye... CEDAW'ın raporunda sıralanan kadın cezalandırma yöntemleri, cinsel organ dağlama, parmak kesme, saç kazımaya... Okula gönderilmeyen 1 milyon kız çocuğundan, töre cinayetlerine, İslamiyet ülkelerinde kadına yönelik vahşetin kaynağında, bizzat İslamiyet'in yasakladığı kadınlık ve dolayısıyla erkekte yarattığı cinsel açlık vardır. Kadının şeytan sureti, çünkü günaha kışkırtıcı kabulüyle gelen tesettür zorunluluğu, erkeği erdemli mi kılmıştır peki? Hayır, tam tersine, hayvani dürtülerini azdırmış, azdırmaktadır.
Türkiye'de 8-11 yaş arası cinsel istismara uğrayan çocukların yüzde 57'si, kız-erke

 

Tarih: 18 Nisan 2006, 13:44 - İp: 212.***.**7.158