bedirhan
bedirhan (üye)
İstanbul / Amatör

İlginç...

Yaklaşık bir aydır forum sayfalarını bişeyler öğrenebilmek adına okuyorum.Pek çok şeyi okudum.Aklımdaki bazı sorulara cevaplar buldum.
Forum un her sayfasında belirli kişiler yanıt yazıyor.Bu kişiler her konuda fikir sahibiler belliki bilgililer.Ama benim aklıma takılan bişeyler var.X şahısları yüzlerce konu açmış yüzlerce cevap vermiş ama bu çok bilen arkadaşlarımızın galeride hiç mi hiç FOTOĞRAFLARI yok....SANATÇI kıskançlığı gereği fotoğraflarını paylaşmıyorlar yada bu klavyeleri objektiflerinden daha sağlam.....
Sizler ne dersiniz???

#bedirhan' tarafından 28.07.2005 22:03:13 tarihinde düzenlendi.


#bedirhan' tarafından 28.07.2005 22:03:50 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 28 Temmuz 2005, 17:37 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevgili centurion,
çok ciddiye alınacak tipler değil bunlar ancak huzuru bozuyorlar.Cevap versen bir türlü vermesen bir türlü..Ancak doğru olan bu provakatörlere meydanı boş bırakmamak..benim önerim en kısa zamanda selamiyle (suysal) irtibat kurup onu geri çağıralım...unutmadan ankaradan uğurfoto da bunların yüzünden küsüp gitti.

#burkay' tarafından 01.08.2005 19:24:04 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 1 Ağustos 2005, 19:22 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

"Hayır burada tartışacağım diyorsanız da başınıza geleceklere hazırlıklı olun.Size önerim dadanagast ın(Tarih: 29 Temmuz 2005, 16:28) yazısını okumanız.Orada ne hale gelebileceğinizin bir örneği mevcut."

ben ne hale gelmisim bre insan?????
nerede o kutlama yapan insanlar hele goster bakalim bize; isimlerini ver de kim olduklarini bilelim..
senin yaptigin zaten buyuk bir terbiyesizlikti.. huzun_seli forumda kimseye degil sadece sana gondermisti o resmi.. hadi huzun_seli ile bir problemim kalmadi; cunku karsilikli bu olaya bir son verdik.. ama sen ne yaptin; cok buyuk bir adamlik yapmis gibi forumda linkini verdin resmin.. neymis efendim, ne kadar cok cevapliyormusum acilan konulari.. bak sen..
haddini bil de efendi olup sus!!! bir daha da sacma sapan bir konudan dolayi dalasma kimseye.

 

Tarih: 1 Ağustos 2005, 20:47 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

sana da helal olsun huzunlusel.. ben sana karsi bir laf soylemeyecektim ama simdi beni ortaya atiyorsun yine.. bravo valla.. once bu kirginligi unutalim diye mesaj atiyorsun simdi de beni suclu gosteriyorsun..
ula, ben ne yaptim ki basta????? benim sucum 1100 kusur mesaj yazip yardimlasmak.. bir resim yapiyorsun bilgisayarinda; "BU DURUM SIZCE TEPKISIZCE KARSILANABILIR MI?" diye de bir yazi yaziyorsun ustune.. asil senin durumun tepkisizce karsilanmaz..
sana ve digerine karsi, seviyemi dusurerek cevaplar yazdim; ama digerinin yaz gulucukleri atip birlikte eglenmenize sinirlendigim icin yaptim.. ve biliyorum ki sizin gibi tipler, mantiktan anlamadiginiz icin dogru durust konusmaktan da anlamazsiniz.. ayrica kufur mu ettim ki de bana satasiyorsun???? onceden bana; raconu kesip cok konusma mesaji gondermistin.. ne oluyor da bana sen racon kesebiliyorsun bre zavalli???
seni affettigim falan yoktu; sadece konu uzamasin, kapansin artik diye; konu kapandi aramizda dedim forumda.. ama goruyorum ki sen hala daha kasiniyorsun..........

 

Tarih: 1 Ağustos 2005, 20:57 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

burkay ve centurion, desteginiz icin cok sagolun.. yanimda kimseyi goremeyince birden bircogu kutlama mesajlari gonderiyor zannettim..
ama goruldugu kadariyla forumdaki o kutlama mesajlarini gonderenler ortaya cikamayacak kadar utangaclarmis.. zaten diger arkadaslar da gonderdikleri mesajlarla; cok mesaj gondermenin bir suc sayilamayacagini dogruluyorlar.. shai hulud'un da dedigi gibi uslup basta cok yanlis zaten.. yok klavye guclu yok objektif.. sana ne kimin nesi gucluyse be ya??? arti bir de resim gondermeler falan.. ayip be ayip valla..
.. sana bir soz daha bedirhan efendi; konunun kapandigi falan yok, nerede o kutlama mesajlarinin sahipleri diyorum cit yok ortada.. ne oldu simdi sen mi yalniz kaldin ha? o ayin 29'unda dustugum duruma sen mi dustun acaba?????
inan simdi de ben gulmekten kiriliyorum sana..

....

simdi son birsey de forum uyelerine soyleyecegim.. haklisiniz laf ustune laf soyluyorum.. seviyeyi dusurdum.. haklisiniz.. ama inaniyorum ki, boyle tiplere hadlerini bildirmezsem her hafta bir digeri cikip soyler de soyler.. atip tutar..
bu kadar sinirlenmenin bir nedeni olmaz belki ama ben bu forumda bulunmayi burada yasiyormus gibi hissettigimden (devamli takildigim bir ortam..) hakkimda veya hakkinda (cok konusanlar) soylenenlere sessiz kalmayi kabul edemiyorum..
...
diger yandan hic muhatap almayip cevap vermeseydim hic uzamayacakti tabii..
..

 

Tarih: 1 Ağustos 2005, 21:11 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

burkay..
suysal ki dunya kadar akli basinda, onemli sorularla gundemi kurcalayan bir arkadasimizdi.. bir yanlis anlasilma oldu ve simdi de geri gelmiyor.. ben gecenlerde bir mesaj daha atmistim aslinda.. ama gelmemekte kararli gibi..
ne oluyor iste; bizleri gelip burada sinir edip herhangi birimizin forumdan ayrilmasina sebep oluyorlar..
burada bizler, icinde bulundugumuz guzel ortamdan dolayi yardimlasiyoruz.. gelip soru soranlara, mesajlari cevapsiz kalmasin diye bildiklerimizi soyluyoruz.. bazen saatlerce bir mesaji yaziyoruz.. arastirma yapiyoruz insanlar icin.. sonra ne oluyor? biri cikip neden bu kadar konusuyorsun deyiveriyor.. sonra bir de ne konusuldugu kadar nasil konusuldugu da onemlidir diye hakli cikmaya calisiyor.. digeri de resimleri yayinliyor.. hadi be sizde..
ne konustugunuza ne yaptiginiza dikkat edin de sonra yardim edin insanlara.. umarim bu yaptiklarinizi herkes okur da nasil biri oldugunuzu anlar..

 

Tarih: 1 Ağustos 2005, 21:20 - İp: yok
bedirhan
bedirhan (üye)
İstanbul / Amatör

Diliniz yine çözülmüş sizin dadanagast bey.Ayın 29 u sizin için milattır diye düşünüyordum.Ama siz benim suskunluğumu ,sizin düştüğünüz çaresizlik ve yalnızlık gibi algılamanız sanıyorum anlatılmak isteneni algılamanızda ki eksiklik diyemiycem ama inat olabilir diye düşünüyorum.Bu tartışma sonsuza kadar sürse her seferinde akibetinizin aynı olacağına hiç tereddütünüz olmasın.Yanınıza gelen bir kaç okuma yazması daha çok yazması noksan bir kaç ayrıntı ile bir kitle oluşturup savunma kalenizi güçlendirdiğinizi düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz.Şöyleki destek aldığınız o bir kaç ayrıntının bu topic e yazdıklarını gözden geçirirseniz sizde haklı olduğuma karar verirsiniz.
Bu son yazanların içinde shai hulud dışında yazanları benim kayda değer bulmam sözkonusu bile olamaz.Ben bu kişilere yanıt yazmam bile düşünülemez.Alınmasınlar ama yazdıklarında hiç bir ışıltı, farklılık, nasıl anlatayım bir ruh beni affetsinler ama bir zeka belirtisi maalesef göremedim.Hem onlar sizin gibi beni güldüremiyor hem de sizin gibi 1200 küsür mesajda yazamamışlar henüz.Onlarda sizin bu skorunuzu yakaladıklarında ve beni güldürebilmeyi başardıklarında onlarıda yazdıklarımla belki onurlandırabilirim
dadanagast bey kendine yandaş aradın ama bu gelenler senin işine yaramaz.Benimle ciddi anlamda bir hesabın varsa bu forumda kayıtlı 16100 üye içinden daha zeki insanlar çıkacaktır.Onlardan bir kaçını eminim tanıyorsundur.Ama onlarda senin yanında olurlarmı? Sanmam...
Lütfen yazarken 29 Temmuz 2005 tarihli mesajların aklına gelsin.Yine aynı duruma düşme...
Bana kutlama mesajı gönderenlerin isimlerini burada açıklamamı istemenizide hayretle karşılıyorum.Böyle bir talepte bulunmanız mantık dışı.Onları öğrenirseniz mesajlarınızdan mahrum mu bırakacaksınız
Bu arada gülüyorum diye yazmışsın umarım öyledir.Ama unutma ki benim gülmem hala geçmedi
Bu gidişle beni daha çok güldüreceğe de benziyorsunuz...



#bedirhan' tarafından 02.08.2005 01:05:52 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 2 Ağustos 2005, 00:24 - İp: yok
patrick
patrick (üye)
İstanbul / Amatör

Bedirhan tebrik ederim.Şahsım adına konuşuyorum; doğru bir tesbit yapmışsın nispeten.Zaten çok zeki olmak gibi bir iddiam yoktu ama, bu kadar yazılandan ve anlatılandan senin zaten birşey anlayamayacağını düşünemediğime göre gerçekten yeterince zeki değilmişim.Ve sen de başta sataştığın insanlara şimdi gizliden "Zekanızı kabul ediyorum."mesajı yollayarak gönül almaya çalıştığına göre kendini aşıyorsun.Ha gayret...
Tekrar tebrik ediyorum Bedirhan...Baştan beri ban sıkıntı ve iç darlığı veren bu topicte beni de güldürmeyi başardın

 

Tarih: 2 Ağustos 2005, 09:21 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

ey gidi bedirhan hey.. komik adamsin valla.. isilti goremedin ha..
sana birsey daha soyleyecegim, ama artik surdurmemekte kararliyim, cunku sen akillanacaga benzemiyorsun..
bir cocugun buldugu nedenlere benzer orneklerle saldiriyorsun hala.. tamam, sen pes etmezsin, bunu anladim artik.. kac yasindasin da bilemiyorum..
ama artik seninle burada bilmemne yarisini surdurmeyecegim.. (tabii bundan sonra kimseye bir daha dil uzatmazsan..)
...
senden birsey rica ediyorum; lutfen kendini daha fazla dusurme ve benim resmimin bulundugu linki, imzandan sil.. inan boyle yaptikca hicbir sekilde hakli olamayacaksin..
..

 

Tarih: 2 Ağustos 2005, 20:03 - İp: yok