bedirhan
bedirhan (üye)
İstanbul / Amatör

İlginç...

Yaklaşık bir aydır forum sayfalarını bişeyler öğrenebilmek adına okuyorum.Pek çok şeyi okudum.Aklımdaki bazı sorulara cevaplar buldum.
Forum un her sayfasında belirli kişiler yanıt yazıyor.Bu kişiler her konuda fikir sahibiler belliki bilgililer.Ama benim aklıma takılan bişeyler var.X şahısları yüzlerce konu açmış yüzlerce cevap vermiş ama bu çok bilen arkadaşlarımızın galeride hiç mi hiç FOTOĞRAFLARI yok....SANATÇI kıskançlığı gereği fotoğraflarını paylaşmıyorlar yada bu klavyeleri objektiflerinden daha sağlam.....
Sizler ne dersiniz???

#bedirhan' tarafından 28.07.2005 22:03:13 tarihinde düzenlendi.


#bedirhan' tarafından 28.07.2005 22:03:50 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 28 Temmuz 2005, 17:37 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

o kutlama mesajlarinin sahipleri buraya da gelip konussalar kimler olduklarini gorurduk.. korkuyorlar mi acaba? hani 1200'lu mesajlarimi da onlara hitaben yazip sonunda gulmekten baska bir cevap veremeyeceklerini bildiklerinden mi acaba?
yoksa aslinda huzunluselkitapcisi ile mi atisiyorsunuz mesajlarinizi.. belki simdi de sana bir baska resmi gondermistir; bir baska sayfadaki rekorlarimi gosteren resmi.. karsilikli gulusup durun emi.. aman dikkat edin de yaz sicaginda bir yerlerinizden ortadan ikiye falan ayrilmayasiniz..

 

Tarih: 29 Temmuz 2005, 16:07 - İp: yok
bedirhan
bedirhan (üye)
İstanbul / Amatör

İnsanlar neyi görmesi gerektiğini gördüler siz meraklanmayın

Bu arada linki alt sayfalara gömmeyelim lütfen...
Göremeyenler var....

http://bedirhanbedir.tripod.com/dada.htm



#bedirhan' tarafından 29.07.2005 16:24:58 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 29 Temmuz 2005, 16:19 - İp: yok
huzun_seli
huzun_seli (üye)
İstanbul / Amatör

dadanagastcım artık yeterr. yazma konusunda mahırsın anladık
sana konun açtık
ıkı gunde 100 msj daha yazdın.
tatsızlaştı artık konu. biz uyarıda bulunduuk haklılığımızı gostermek içinde bir resım yayınlşadık konu ile alakalı. bu konuda yazdığım son msj olucak.
ustelık benım içimde hiç bastırılımış duygularım yok dolayısı ıle sitedekı arkadaşların benı nasıl tanıyacaklarına dair bir kaygım da yok...
biz yeter konuştuk şimdi diğer arkadaşlar olayı değerlendirsinler olur mu?

#Huzun_seli' tarafından 29.07.2005 16:28:04 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 29 Temmuz 2005, 16:25 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

bu kutlama mesajlarinin sahipleri ortaya ciksinlar lutfen; kimin nasil dusundugunu gorelim, bilelim..
aslinda sen yaz bedirhancigim burada.. kimler gonderdi mesajlari sana.. nasil olsa diger vatandasin gonderdigi resimi hemen yayinladin..
hadi delikanli ol da soyle bakalim..

 

Tarih: 29 Temmuz 2005, 16:26 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

olur huzunseli birader.. bakalim digerleri nasil dusunuyorlarmis, bu resim gondermeler veya sus cok konustun mesajlari hakkinda..

not: zaten kim seni nasil tanir diye kaygi duymadigindan boyle davraniyorsun ya hadi neyse.. kimseye de saygin yok senin..
burada kurban da ben oldum..

sagolsun diger arkadaslar da birsey soylemiyorlar.. onlara da tesekkurler.. yalniz basina kalmak gercekten kotu..

bir de bazilari kutlama mesajlari falan gonderiyor.. yaziklar olsun o gonderenlere de..

yardim ediyoruz, cevapsiz kalmasin, forum islesin diyoruz hata yapiyoruz.. sonra birkaci cikip da hakkimda boyle elestrilerde bulununca kimseyi goremiyoruz yanimizda..

helal olsun sana suysal; sen bir haksizlik oldugunda hemen meydandaydin, cok tesekkurler sana..

...burkay sana da cok tesekkurler.. birsey soyleme geregi duymadigin icin.. sazan lafinin neden sahsina soylenip soylenmedigini isitip uctun gittin.. bir destek olmadin..
ben ise soylenenleri direk ustume alip forumda emegi gecenleri (yuzlerce mesaj gonderenleri) korumaya calistim..
hepinize sagolun arkadaslar.. ama dunya boyle degil mi? bir olay ciktiginda herkes kabuguna gizlenir ve o zamaninda sizinle hemfikir olan insanlar cit cikarmazlar..




#dadanagast' tarafından 29.07.2005 16:47:47 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 29 Temmuz 2005, 16:28 - İp: yok
ozgur foto
ozgur foto (üye)
İstanbul / Firma

Aman DADANAGEST şimdi bu topic teki yazışmalardan sonra küsmeye kalkma.Farkındaysan ben birkaç zamandır(seviyenin düştüğü bir topic sonrası) yazmıyorum ama zor dayanıyorum.Bazen çok komik şeyler yazılıyor.Herşeyi bir kenara bırakalım senin araştırma yapıp yeni başlayacak olanlara tavsiyelerde bulunman bile takdiri gerektiriyor diye düşünüyorum.

HERKESİN IŞIĞI BOL OLSUN !


#ozgur foto' tarafından 29.07.2005 18:13:54 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 29 Temmuz 2005, 18:07 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevgili dadanagast,
kimsenin kimseyi yalnız bıraktığı falan yok bizler haktan yanayız hatırlarsan ikimizde zamanında buna benzer tartışmalar yapmıştık...Yazıştığınız saatler bizim çalışma saatlerimiz ve işi gücü bırakıp laf yetiştiremeyiz...İnanın biraz zaman olsa ilk yapacağım iş fanilamı değiştirmek olacak o kadar çok çalışıyoruz ki mavh olduk.

gelelim bedirhan bey kardeşime : yazışma seviyesi gittikçe düşüyor sanırım yakın bir zamandada küfür edeceksiniz birbirinize.. Benim çok merak ettiğim bir şey var eğer bana bu sorumun cevabını verirsen inan çok mutlu olacağım.
Bedirhan bey kardeşim (ben 38 yaşındayım da) gerek dadanagastın ve gerekse 700 ve üzeri mesaj yazan arkadaşların yazdıkları /beyan ettikleri fikirleri -bilgiler arasında falanca konuda örneğin dadanagast için "yanlış ve yalan yazıyor işte doğrusu bu dur " diyeceğiniz bir fikir veya bilgi var mı?
Yoksa bir atasözünün dediği gibi " çok mal haramsız çok laf yalansız olmaz görüşünden mi hareketle dadanagastın 1200 küsürlü trafiğini sorguluyorsunuz?

 

Tarih: 29 Temmuz 2005, 18:58 - İp: yok
patrick
patrick (üye)
İstanbul / Amatör

Gerçekten yakışmıyor...Bu sitede ve bilgi paylaşımı esas olan bir forumda böylesi bir tartışma hiç hoş değil.
Diğer arkadaşları hiç tanımam bilmem.Bu sıkıntıntılarının sebebini de bilmiyorum,anlamıyorum.Acaba foruma günde belli bir sayıda yazı girebiliyor da bu sayının çoğunu da çok konuştuğu iddia edilen kişiler mi işgal ediyor?Böyle bir forum kuralı varsa bunu ilk defa öğrendim.Ama böyle bir kural olması için elemeden geçip foruma konması gerekirdi yazıların.Bu varsayımdan yola çıkarak yayınlanmaya değer en çok mesajı yolladığı için tebrik edilmesi gereken insanları eleştiriyorsunuz. Yine bu varsayımdan hareketle böyle bir eleme yapılıyorsa sizin özellikle bu topic yazılarının yayınlanmaması gerekirdi diye düşünüyorum.
Ayrıca bir sözüm de Dadanagast'a... Böylesi konuları muhatap alarak ve bu tür polemiklere girerek seviyeni düşürmek de sana yakışmıyor.Boşver kim ne derse desin sen doğru bildiğin yolda devam et.Herkes iyi kötü kimin ne olduğunu biliyor.Hele ki bu tartışmalar zaten gösteriyor herşeyi. Bilgisini ve tecrübelerini paylaşmaktan kaçınmayan insanları tebrik,teşekkür ve saygılarımla anıyor, onları çok konuşmakla itham eden ve suçlayan zihniyeti kınıyorum.

 

Tarih: 30 Temmuz 2005, 12:30 - İp: yok
puma
puma (üye)
İçel / Amatör

3 gündür kesikti internetim ama simdi gördüklerim daha dogrusu okuduklarım beni üzdü. ya benim anlamadıgım bütün bunların gereksiz yere konusulup birbirinizi kırmıs ve üzmüs olmanız ( ki umarım böyle degildir ) ya bırakın kim ne yazarsa yazsın kac tane yazarsa yazsın, istiyorsanız sizlerde yazın arkadaslar kimse sizi engellemiyor. hemen belirteyim ben kimsenin tarafını tutuyorda degilim. ama burada bilmem kac tane konu acıp cevap yazan arkadaslarda bilgisinden ve tecrübelerinden yararlandıgımız insanlar. istemeyen verilen cevapları okumasın kimse kimseyi zorlamıyor, kim kac tane cevap yazmıs hic ilgilendirmiyor beni. merak ettigim yada ilgilendigim konularda bana yardımcı olabilecek cevaplar alıyorsam ki alıyorum, benim icin bu önemli... ister 1000 ister 100000... ben bilgilerini paylasan bu insanlara tesekkür ediyorum. bi yerde klavyenin güclü olmasıda önemli, zira bu kadar insanı muhatap alıp cevap vermek yardımcı olmaya calısmak zor olsa gerek. yardımlarını esirgemeyip cevap yazan ve yardımcı olmaya calısan herkese tesekkürlerimle...

 

Tarih: 30 Temmuz 2005, 23:32 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

bedirhan hala ses seda yok senden yoksa dilini mi yuttun? verecek yanıtın mı yok?

 

Tarih: 1 Ağustos 2005, 00:52 - İp: yok