bedirhan
bedirhan (üye)
İstanbul / Amatör

İlginç...

Yaklaşık bir aydır forum sayfalarını bişeyler öğrenebilmek adına okuyorum.Pek çok şeyi okudum.Aklımdaki bazı sorulara cevaplar buldum.
Forum un her sayfasında belirli kişiler yanıt yazıyor.Bu kişiler her konuda fikir sahibiler belliki bilgililer.Ama benim aklıma takılan bişeyler var.X şahısları yüzlerce konu açmış yüzlerce cevap vermiş ama bu çok bilen arkadaşlarımızın galeride hiç mi hiç FOTOĞRAFLARI yok....SANATÇI kıskançlığı gereği fotoğraflarını paylaşmıyorlar yada bu klavyeleri objektiflerinden daha sağlam.....
Sizler ne dersiniz???

#bedirhan' tarafından 28.07.2005 22:03:13 tarihinde düzenlendi.


#bedirhan' tarafından 28.07.2005 22:03:50 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 28 Temmuz 2005, 17:37 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

hatta ilginctir burkay; o kutlama yapanlar da ortada yoklar..
arkadaslar medeni cesaretiniz varsa, cikin ortaya konusun lutfen.
bunlari yaziyorum cunku forumda kiminle muhattap oldugumu bilmek isterim.. bazen saatlerce suren bir mesaji yazmamin nedeni, karsimdakilerin bana karsi olmadiklarini farzetmemden kaynaklaniyor.

 

Tarih: 1 Ağustos 2005, 01:00 - İp: yok
bedirhan
bedirhan (üye)
İstanbul / Amatör

Burkay Bey...
İçilecek su içilmiş geçilecek köprülerden geçilmiştir.

İyi günler

 

Tarih: 1 Ağustos 2005, 14:50 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Madem çok yazıyoruz diye bize çamur atıyorsun ama yazdıklarımızda da bir hata-yanlış bulamıyorsun.öyleyse bir daha sesini kes ve kimseye kem söz etme. Burada anlaşılan en büyük SAZAN sensin bilip bilmeden konuştuğun ayrıca burada da topic kirliliğine neden olduğun için.

 

Tarih: 1 Ağustos 2005, 15:12 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

sevgili dadanagast,

3 gündür yoktum, tam da ben burda yokken bu konu patlak vermiş. elimde olmadan seni yalnız bırakmış olmamdan dolayı çok üzgünüm. yoksa bu tiplere haddini elbet bildirirdim kendi adıma.

gerçek şu ki, aslında bizler de hatalıyız. böyle seviyesizce mesajları muhatap alıp, cevap vererek bunların ekmeğine yağ sürmüş oluyoruz. seviyelerine inip bunlara cevap verdiğimizde, kendilerini bizlerin seviyesine yükselmiş sanıp tatmin oluyorlar. her 15 günde bir böyle tipler çıkıyor ortaya farklı adlarla. bir gün tiktak, bir gün ozan, bir gün bedirhan, bir gün hüzünseli oluyorlar... ne demişler, meyve veren ağaç taşlanır. varsın onlar seni taşlamaya, kıskanmaya devam etsinler. senin şurada aydınlattığın insanların bir teşekkürü dahi onların kıskançlıklarını boğmaya yeter.

selamlar...

not: suysal, ozan denen provokatörün terbiyesizliğinden sonra terketti burayı. bazen, acaba diyorum, rakip siteler buraya katkı yapan insanları küstürüp, kızdırarak terketmeye mi çalışıyorlar. eğer öyleyse, site yöneticilerinin bu duruma engel olmaları gerekir diye düşünüyorum...

 

Tarih: 1 Ağustos 2005, 15:44 - İp: yok
bedirhan
bedirhan (üye)
İstanbul / Amatör

BURKAY Bey dedim ama beylik size yakışan bir deyim değilmiş.Yazma tarzınıza bakılırsa siz benim muhatabım olabilecek nitelikte birisi değilsiniz.Benimle yazma konusunda yarışabilecek birisi olmadığınızda ortada.Lütfen kapanmış konuyu kaşımayınız.
bu tarz ve üslupta yazarsanız benden yanıt alamazsınız.Ben dadanagast ile uzun boylu yazıştım.Ama o bile belli bir seviyeye kadar beyefendiliğini korumayı bildi.Gördüğüm kadarı ile beyefendilik size pek uğramıyor.Kes sesini ifadeleri de bir sokak şipşakcısınız ifadeleri olabilir.
Nerde susup nerde konuşacağıma ben karar veririm bunu bildirmek sizin haddinize düşmüş bir şey değil.Ben kimseye itirafta bulunmadım hakaret etmedim bir tesbitim vardı onuda isim vermeden site sakinleri ile paylaşmak istedim.Konunun gereği yapıldı.Açılan bu başlık sitenin en çok okunan başlığı oldu.Demekki ortalıkta topic kirliliği söz konusu değil.Siz yeniden yazma niyetindeyseniz lütfen konuyu özel mesaja taşıyınız.
Hayır burada tartışacağım diyorsanız da başınıza geleceklere hazırlıklı olun.Size önerim dadanagast ın(Tarih: 29 Temmuz 2005, 16:28) yazısını okumanız.Orada ne hale gelebileceğinizin bir örneği mevcut.
iyi günler.



#bedirhan' tarafından 01.08.2005 15:50:58 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 1 Ağustos 2005, 15:47 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

vay vay vay... görüyor musun sevgili burkay, tehdit de ediyor bedirhan sazan ve saz ekibi! doğrusu merak ettim, başa ne geliyormuş eğer burada yazmayı sürdürürsek...

bedirhaaannnn, pazarbey'in tarzıyla konuşmak gerekirse, sana terbiyesiz demeyi çok isterdim ama böyle bir şeyi asla demem, çünkü bu yasalar karşısında suç teşkil eder. diğer taraftan, ihkak-ı hak da hukuksuzdur. bilmem anlatabildim mi?

 

Tarih: 1 Ağustos 2005, 16:30 - İp: yok
shai hulud
shai hulud (üye)
İstanbul / Amatör

Olayın bu kadar uzaması çok gereksiz olmuş kanımca.Bana öyle geliyor ki bedirhan nickli arkadaşın ilk mesajda takındığı üslup yanlış algılanabilecek alaycı bir üslup olduğundan farklı yerlere çekilmiş ve tartışma uzamış.

"...X şahısları yüzlerce konu açmış yüzlerce cevap vermiş ama bu çok bilen arkadaşlarımızın galeride hiç mi hiç FOTOĞRAFLARI yok....SANATÇI kıskançlığı gereği fotoğraflarını paylaşmıyorlar yada bu klavyeleri objektiflerinden daha sağlam.....
Sizler ne dersiniz??? "

yerine

"...forumda yazan bazı arkadaşlar sayıca çok fazla konu açıp, cevap yazdığı halde neden galeriye kendi çektikleri fotoğrafları koymamışlar acaba? Bunun özel bir nedeni var mıdır? Saygılar..."

benzeri bir mesaj yazılsaydı eminim bu tartışmaların hiçbiri yaşanmazdı.O nedenle bence ilk mesaj pek düşünülmeden yazılmış gibi geldi bana.İyi niyetli bir mesajmış gibi durmuyor çünkü bu haliyle.

----------------------

Forumda çok fazla mesaj yazma hususuna gelince; bence cevaplar yerindeyse, yazılan şey öğretici ve bilgilendiriciyse ortada hiçbir sorun yoktur.İsteyen istediği kadar cevap yazıp, istediği kadar konu açabilir.Önemli olan nicelik değil niteliktir, sayılara takılmak abesle iştigal etmek olur biraz.

Saygılarımla...


#shai hulud' tarafından 01.08.2005 16:54:51 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 1 Ağustos 2005, 16:43 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

sevgili shai hulud,
mesele sadece üslup meselesi olsa neyse ama bu vatandaş belli ki artniyetli ve amacı tartışma çıkarmak ve forumu provoke etmek. aksi halde, herkesin istatistiki bilgilerini toplamayı çok iyi bilen bu tiplerin daha önce buna benzer başlıklar açıldığını bilmemeleri imkansız. meyve veren ağaçları taşlayarak kısa yoldan şöhret olmak istiyorlar, yetmiyormuş gibi bir de başkalarını tehdit etmeye kadar vardırıyorlar işi!
selamlar...

 

Tarih: 1 Ağustos 2005, 16:57 - İp: yok
shai hulud
shai hulud (üye)
İstanbul / Amatör

Umarım herşey bir an önce tatlıya bağlanır.Bu tür tartışmaların kimseye fayda getirmeyeceği kanısındayım.

Saygılar...

 

Tarih: 1 Ağustos 2005, 17:06 - İp: yok
huzun_seli
huzun_seli (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaşlar bu konda Birdaha msj yazyayacağıma dair söz vermiştim ama bu gun bir ihtiyaç doğduğunu görüyorum.

Kendi adıma konuşmam gerekirse Söylemiş olduğum şeyın uslubuna ve ıyı nıyetıne bakarak bir daha değerlendirmenizi istiyorum. Bazı arkadaşlar beni seviyesizlikle İtham ediyorlar. Çok mühim değil ve benim Açımdan çok üzüntü veric değil ama hakszılık olduğunu düşündüğüm için Dadanagast ın cevaplarına hakaretlerine bir daha bakarak tekrar değerlendirmenizi istiyorum.

Oldukça çok hakaret işittim neden seviyesiz olarak ben Addediliyorum????

 

Tarih: 1 Ağustos 2005, 17:16 - İp: yok