bedirhan
bedirhan (üye)
İstanbul / Amatör

İlginç...

Yaklaşık bir aydır forum sayfalarını bişeyler öğrenebilmek adına okuyorum.Pek çok şeyi okudum.Aklımdaki bazı sorulara cevaplar buldum.
Forum un her sayfasında belirli kişiler yanıt yazıyor.Bu kişiler her konuda fikir sahibiler belliki bilgililer.Ama benim aklıma takılan bişeyler var.X şahısları yüzlerce konu açmış yüzlerce cevap vermiş ama bu çok bilen arkadaşlarımızın galeride hiç mi hiç FOTOĞRAFLARI yok....SANATÇI kıskançlığı gereği fotoğraflarını paylaşmıyorlar yada bu klavyeleri objektiflerinden daha sağlam.....
Sizler ne dersiniz???

#bedirhan' tarafından 28.07.2005 22:03:13 tarihinde düzenlendi.


#bedirhan' tarafından 28.07.2005 22:03:50 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 28 Temmuz 2005, 17:37 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

simdi de siz ikiniz hakkinda soyleyeceklerime geleyim..
terbiyesizligin devamini o sekilde bir resim gondererek yaptiniz.. bravo valla sizlere.. ne guzel.. sonra bir de linki silerek hatanizi orfbas etmeye calistin.. iste fotografin linki:

http://bedirhanbedir.tripod.com/dadanagast.jpg

unutmadan silersen sitenden resimi, ben baska kanaldan da diger uyelere gosterebilirim merak etme..
..
lutfen acip bakin arkadaslar resme.. benim hangi konularda cevap yazdigim gosterilmis.. ne komik ya.. adamlarin isleri gucleri yok, boyle gereksiz tesbitlerde bulunuyorlar.. bravo valla sizlere..
bu tepkisizce karsilanabilir mi? diye de soru yazmis uzerine.. siyaset meydani yaptiniz burasini..
ne oldu, senin soyleyeceklerini agzina mi tikmis oluyorum bre zelzefil ha!!!! nedir alip veremedigin benimle? .. hani bir kronun teki cikar da "neden senin yakan bu tarafa bakiyor" diye kavga aranir ya, aynen onun gibi bir uslup goruyorum burada.. neden cok konusuyormusum.. bak sen.. halen daha bir yandan sinirlenmekte bir yandan da gulmekteyim bu olanlara dogrusu..
sonra kalkip bir de, konusulan seyler kadar konusulan tarz da onemlidir diye hakli olmaya calisiyorsun.. senin anlayacagin tarzda konusmazsam anlamazsin sen! 10000 tane kitap arsivine sahipsin bir de; birbirinden ayiran en onemli ozelligin de uslubleri oldugunu dusunuyorsun.. bak sen.. acaba o kitaplari okudun mu merak ediyorum..ayrica nasil bir ornek bu boyle.. neyi anlatmaya calistin?
.. bana bak bedirhan birader!
"Sizlerin yerinde olsam vereceğim yanıt: Ben biz herneyse fotoğraf göndermiyorum.Bu benim tercihim gibi olsaydı yayınlasanız konu sessiz bir şekilde kapanırdı."
ben veya bizler sen degiliz.. bu sekilde bir cevap almayi umup sonra da sessiz bir sekilde kapansin diye mi yazdin o soylediklerini? zaten bahsettigin kisilerin fotograf gondermediklerini bilmiyor musun? daha neden bu sekilde konusup cevap ariyorsun? sana mi dustu tasasi..

.....

son olarak; eger ki yaz gulucukleri atmasaydin ben de sana bu sekilde saldirmayacaktim.. hatta hic devam ettirmeyecektim bugun; ama aranizda mesajlasip sonra da densiz bir resimi burada yayinladiktan sonra sessiz kalamadim.. bravo sizlere valla.. ne guzel, ne seiyeli ve ne uslublu insanlarsiniz oyle.. yaziklar olsun ikinize de.

 

Tarih: 29 Temmuz 2005, 15:30 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

duzeltiyorum; linki eklemis bir daha.. lutfen; bu konuyu okuyan diger arkadaslar sizler de goruslerinizi bildirin, yanlis yapiyorsam bilmek isterim..
bu arada saldiri yaparak SINIRI astigimin farkindayim; ama boyle insanlara baska bir sekilde konusmayi bilemiyorum dogrusu.

 

Tarih: 29 Temmuz 2005, 15:34 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

bu ne demek boyle yaa... iyice sinirlendikce sinirleniyorum dogrusu..
sanki ilk benmisim gibi 1000 kusur mesaj gonderen bir forumda.. haydi ilk olsam ne zarari var ki bunun? yardimda bulunmak, ortama katilmak da suc oluyor nedense..
size ne ula cok konusmam benim???????????

...
bu konuda yetkili kisilerin de birseyler soylemesini rica ediyorum.

 

Tarih: 29 Temmuz 2005, 15:37 - İp: yok
huzun_seli
huzun_seli (üye)
İstanbul / Amatör

arkadaşlar benım galeride yayınlamak istediğim resım buyduu.
yorumsuzzz....

 

Tarih: 29 Temmuz 2005, 15:40 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

yaptigin espriyi de anlamsak guc; neymis 350D ile mi cekilmis yoksa 8800 ile mi.. ha ha.. komik adamsin valla..

 

Tarih: 29 Temmuz 2005, 15:41 - İp: yok
bedirhan
bedirhan (üye)
İstanbul / Amatör

Ben size hala gülüyorum
hemde kahkahalarla başlığın okunma sayısına bakarsanız KİŞİSEL rekorlarınız yine kendiniz tarafından egale edilmek üzere...
Yürrrüü kim tutar seni dadanagast

 

Tarih: 29 Temmuz 2005, 15:42 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

galeride fotograflar yayinlanir; bilgisayarindan indirdigin sayfa degil!!!! bak her yerde kendini belli ediyorsun.. kitaplardan okumadin mi bunlari; nereye resim gonderilir veya gonderilmez konusunu..

 

Tarih: 29 Temmuz 2005, 15:45 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

hangi rekorlardan bahsediyorsun oyle? mesaj gonderme sayisi veya okunma yuzdesini bir rekor olarak mi algiliyorsun? yazik valla.. kuculdukce kuculuyorsunuz.. ama devam edin de millet sizin ne oldugunuzu gorebilsin.
..
aman sen gulmeye de devam et.. eminim boyle gereksiz durumlarda gulmeyi cok seviyorsundur; hayatta cok basarili olacagina da suphe yok.. aman dikkat et de bir gun biri cikip sana, o yedirecegini soyledigin klavyeyi senin agzina iteklemesin.
..

 

Tarih: 29 Temmuz 2005, 15:50 - İp: yok
bedirhan
bedirhan (üye)
İstanbul / Amatör

Bu nedir? derseniz dadanagast sürat göstergesi biraz dikkatli bakarsanız hiç 1000 yorum/dadanagast den aşağı düşmediğini göreceksiniz.
Ben en son okuduğumda 1146 rakamını gösteriyordu....

Çok gülüyorum çok....Özel mesaj bölümümün kutlamalarla dolu olması gülerken yalnız olmadığımı gösteriyor...
sayenizde site çok eğlendi dadanagast birader....

#bedirhan' tarafından 29.07.2005 16:00:42 tarihinde düzenlendi.


#bedirhan' tarafından 29.07.2005 16:07:08 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 29 Temmuz 2005, 15:57 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

HA HA HA... ne komik bir adamsin sen oyle.. surat gostergesi ha.. 1000 olarak soyledigin rakamin herhangi bir birimi falan da yok mu peki? hani; "mesaj/foruma katildigindan beri" gibi bir sey mi acaba? yoksa " sinir/yaz gulucukleri" gibi mi birsey? veya en son olarak da; " konusma/densizlere" mi?

 

Tarih: 29 Temmuz 2005, 16:02 - İp: yok