Fotoğrafçılık Forumları
Reytingler
Küçük bir araştırma yaptım işte aşağıdaki tablo oluştu..Tablo üyelerin 15/04/2007 tarih ve 22:30 itibari ile forum.netfotograf.com da adlarının kaç defa geçtiğini gösterir.Sadece bilgi amaçlıdır..
#lazut' tarafından 12.05.2007 23:22:50 tarihinde düzenlendi.
iş yavaşlatma eylemi değildi bugünkü eylem, bunu zaten sitede iyi yapıyorsun biliyoruz.
sevk alıp okula gitmememe eylemiydi (bilmeyenler için yazıyorum)
erciyes yenecek.. Gül cumhurbaskanı olacak. Kayseri uefaya katılacak..
zaten nedimy kontarasta taa orta sahadan bir gol da ben attım..Aklı sıra benim bu topiğimi geçecekti
kendi topiğine öyle şeyler yazdım ki derhal koşup benbim topiğime baktı ve yazdı ve yine benim topiği geçecmedi.Yani çok güzel bir goldu..
Sevgili hoca sen sevki evden mi aldın.Sevk okuldan alınır beim bildiğim.Okula gelinir ve alınır
İşte ben de iş yavaşlattım.2 dk lık yolu 2 saatte, 5 dk alınacak sevki 1 saatte, sevki alıp hastaneye götürüp işletme yaklaşık 1 saatte iken 4 saatte hallettim..Geri gelip müdüriyete de sevki vermek için de 1 sa harcadım.
İş yavaşlattım dedim ya..ÇocuklaRA BİLE SARAN KASET GİBİ BAĞIRDIM.bAĞIRMAK DENİRSE ONA..bORAZAN MİSALİ ÖTTÜK.UZUN UZUN.iŞ YAVAŞLATTIK YA
burdan eyleme katılanlara saygı ve bir alkışşş
[>:D
trabzon geçilmez..
çanakkale geçilmez, trabzon geçilir
Yani yardan geçilir trabzondan geçilmez babında yazdım..Yoksa erciyes geçmiş bile..
sefer bey, şu reyting tablosunu 100 kişiye çıkarırsan benim adımda cıkarmı. merak ettim doğrusu..
ali abi hoş geldin..ben de sıkılmaya başlamıştım.Üstelik trabzon da yenilmiş..Sizin reytinginize hemen bakıyorum....................................
.............................................
2470 ali abi..ilk 50 de yer alırsın..
o öyle çıkmıyo ali suat, lazut hocamın topiğine destek verdikçe çıkıyo.