Fotoğrafçılık Forumları
Reytingler
Küçük bir araştırma yaptım işte aşağıdaki tablo oluştu..Tablo üyelerin 15/04/2007 tarih ve 22:30 itibari ile forum.netfotograf.com da adlarının kaç defa geçtiğini gösterir.Sadece bilgi amaçlıdır..
#lazut' tarafından 12.05.2007 23:22:50 tarihinde düzenlendi.
kaptan bak şimdi yeni yeni iyi bir şeyler yapmaya başladın.öncelikle hoşgelmekle iyi bir şey yaptın.anında reytingleri toplamaya başladın bile.Dur bakayım kaç oldun...................
3040
gördünmü birden nasıl sıçradın..
devam etmelisin.Ve her mesaj yazarken de adımı mutlaka 3 keree yazmalısın..Sen bize biz size hesabı..
Hocha hadi git yat artık.yarın okul var.
yarın müfettişler geliyomuş, burda tüm hırsımı alayım da yine adamlarla kavga etmiyem.
Lazut hocam valla ben birşey yapmadım!
Ben girince herhal sisteme bişeyler oluyor.
Adımı bir "PANCTOM", bir "panctom" yazıyor!
Napiim be hocam;
İsimde asalet var asalet!!
Sistem kaldıramıyor!!
Kolay mı bu ismi taşımak??
Gordi boşuna uğraşma beni Avarel yapmakla reytingin hiiişç artmaz..Önce buraya uğramalısın
selam lazut hocam annemin durumu bizi bayagi etkiledi dile kolay 47 gün oldu hala yasam savasi veriyor evde esekisi gibi bir huzur ortami su an malesef yok ben bile özledim ama elden ne gelir bütün ün hastahanedeyiz gecen haftaya kadar %15 yasama sansi verdiler ama inatla o ve biz direniyoruz su an biraz durumu iyi ama hala makinaya bagli artik konusamiyor bogazindan nefes alabiliyor biz saka yapiyor onu neselendiriyoruz ama yenecek gibi insalalh doktorlar ne kadar ümit yok desede biz inaniyoruzki o geri evimize gelecek bir yandanda bende romankolik olum elimden kitaplar düsmüyor
kendi kendime sasiyorum su ana kadar turgut özakmanin su cilgin türkler dan brown da vinci sifresi rifat ilgaz hababam sinifi son icraat bitti hocam kafayi siyirmak üzereyim ama baska bir seyle mesgul olamiyorum
sizlerle sakalasmayi cok özledim insallah yakinda dönecegim
bu arada bende bir server kiraladim yeni bir site kuruyoruz www.studyofotograf.com stüdyo fotografcilari icin birde o cok zamanimi aliyor
saygilarimla
eminakça,
Umutla umutsuzluğun sınırında dayanmak çok zordur, sabırlar diliyorum.
Sevgili emin Allah yardımcınız olsun.Sevgili annenize acil şifalar diliyorum:gerçekten bizler burda eğlenirken sizlerin kederlerle yoğrulmanız bu mesajınızı okuduğum sabahtan beri beni çok düşündürdü.Biz burda yalan dünyanın yalanlığını oynuyoruz sizler ise geröeklerini..
Başka bir şey diyemeyeceğim.Allah yardım etsin, Allah sabırlar versin
Eminakça Allahtan acil şifalar temmenni ederim.İnşallah sağılığına kavuşur.
İşte bu haftanın reytingleri..
9460-7820=1640 tane gaijin sonucu yokolmuş..nasıl iştir ben anlamadım ama neyse..
artmamasını anlarımda,azalması bir garip