Fotoğrafçılık Forumları
Reytingler
Küçük bir araştırma yaptım işte aşağıdaki tablo oluştu..Tablo üyelerin 15/04/2007 tarih ve 22:30 itibari ile forum.netfotograf.com da adlarının kaç defa geçtiğini gösterir.Sadece bilgi amaçlıdır..
#lazut' tarafından 12.05.2007 23:22:50 tarihinde düzenlendi.
Saol sefer hocam,şimdi rahatladım.. Artık rahat bi uyku çekerim..
Aynen öyle Ali abi..Dediğim gibi için rahat olsun...
burda kutsal ittifak lobiciliği görüyorum. sizleri serbest pistlerde görmek isteriz. özellikle benim pistte.
Lazut hocam, kan gövdeyi götürüyo su cumhurbaskanlığı topicinde
Neyse ben hemen kacıp buraya geldim senin reytingini yukseltmek için.. Sen anladın onu
heyyytttt kimmiş o lazut hocama sataşan
hocha lazut hocamızı rahat bırak
sen git ilk önce fotograf makinası nasıl tutulur onu öğren avatarındaki fotograf
#merhaz' tarafından 30.04.2007 23:14:57 tarihinde düzenlendi.
bu konuda topic açtım merhaz, orda bilgilendir beni.
yok burda yazacaz
avatarındaki fotografta objeye bakan gözlerden ziyade çapkınlığa hazırlanan gözler var makinayıda yanlış tutmuşsun
Bende geldim.Lazut hocam arkandayız da.
ben orda fotograf çekmiyodum kinem, konu mankenliği yapıp fotograf çekiniyodum. E modeli öne çıkarmak lazım, fotograf makinesinin iyi gösterilebilmesi lazım.
şimdi anadınız mı neden öle tuttuğumu? siz benim topiğimde cevap vermeyin, ben size alamanyada hafıza kartı bilem getirmem artık.
Hocha seni Almanyaya göndermeye karar verdiğimi ve bunun için bana ne gibi İLTİFATLARDA bulunduğunu topik sakinlerine söyleyeyim mi?
Uslu dur bak merhaz abiden 100 kg lık Pazarbeye kadar bütün ste ahalisi arkamda..Bi bağırsak bi yürüsek Alim Allah sitenin cumhurbaşkanını bile -Fdiker, gerci fokss bunun için asker çağırdı ama- değiştiririz..Seni de YAssıadalra dinlenmeye(!) göndeririz...