lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Reytingler

Küçük bir araştırma yaptım işte aşağıdaki tablo oluştu..Tablo üyelerin 15/04/2007 tarih ve 22:30 itibari ile forum.netfotograf.com da adlarının kaç defa geçtiğini gösterir.Sadece bilgi amaçlıdır..

#lazut' tarafından 12.05.2007 23:22:50 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 15 Nisan 2007, 23:32 - İp: 88.***.**1.2
eminakca
eminakca (üye)
Almanya / Özel Gün Fotoğrafçısı

selam hocam ara sira sizi cep telefonundan takip ediyorum az kaldi anne yakinda cikacak yogun bakimdan reytingleri alt üst edecegim sizleri cok özledim batuhanla kavga etmeyi bile kalin saglicakla cepten yazmak ne kadar zormus yahu

Tarih: 7 Mayıs 2007, 02:54 - İp: 212.***.**6.27
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Sevgili emin inşallah bir an önce sitemize döner fotokatürlerle kavga ederiz..Biz de zileri özledik inan..

Batuhan19 dikkatli ol gözüm.Bu kırım kongo daha çok çorumda görülüyor.Aman sen sütüdyondan dışarı çıkma.

Bu arada hafta sonu çoluk çocuğun rahatsızlığı nedeniyle reytinglerinizi ölçemedik.Bu demek değildir ki birilerini görmezden geldik.Mesela hocha ..Noldu sesi soluğu kesildi.

Tarih: 8 Mayıs 2007, 22:11 - İp: 88.***.**4.124
batuhan19b
batuhan19b (üye)
Çorum / Stüdyo Fotoğrafçısı

malesef hocam tamda benim bulundugum yerde oldu yılın ilk ölümü
gazetelerdeki resimde benim resim yani.bir kaç ay önce acele çektigim vesikalık resim
rahmetli nuriye ablayı çok yakından tanırdım hatta komşumdu müşterimdi
kısacası çocuklugumuzda abla dedigimiz mahallemizin kızıydı sevdigimiz bir abimizin eşiydi.malesef bununla birlikte buradan 4 il genelinden 8 oldu bununla

aslında bu haberleri basına vermek o kadar zorki hiç yapmak istemedigim bir haber ama ben yapmayı istemedim tüm bilgileri yegenime verip ona yaptırdım haberi.
belki insanların bu konuda dikkatli olmasını saglamaya yardımcı oluruz diye.en agırıda cenazeden sonraki olaylar oluyor ev ve cenaze karantinaya alınıyor mezarı kepçe kazıyor 10 torba kireç tamamen izoleli kıyafetler sonuç olarak çok kötü

SİZLERDEN RİCAM VE UYARMAK İSTEDİGİM KONU: BU KENELER SADECE ARAZİDE OLMUYOR GEÇENLERDE BİR HABER OKUDUM 5. KATTA ELBİSE DOLABINDA BULUNMUŞ. MÜMKÜN SE ARAZİYE ÇIKINCA BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLMANIZ EN AZINDAN PANTOLON PAÇALARINI ÇORAP İÇİNE KOYUN.YANINIZDA ARKADAŞINIZ VARSA ARADA BİR ÜZERİNİZİ KONTROL EDİN KARŞILIKLI. BELKİ OKUYAN ARKADAŞLARIN AKLINDA UFAKDA OLSA KALMASINI SAGLARIZ. saygılarımla.

Tarih: 9 Mayıs 2007, 00:08 - İp: 88.***.**3.25
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Sevgili batu bu teyzenin tüm yakınlarına başsağlığı diliyorum ALlah Rahmet eylesin..Bu konu ile ilgili geçen yıl başımdan geçen bir olayın akabinde bir topik açmıştım.
http://forum.netfotograf.com/fotografcilik.asp?msg_id=10894&syf=2

Buraya tıklarsanız görebilirsiniz..Herkes çok dikkatli olsun..

Tarih: 9 Mayıs 2007, 00:43 - İp: 88.***.**4.124
batuhan19b
batuhan19b (üye)
Çorum / Stüdyo Fotoğrafçısı

ARKADAŞLAR ÖNEMLİ LÜTFEN SONUNA KADAR OKUYUN

selam hocam aslında diger konuya yazacaktım ama bu konu çok fazla arkadaş tarafından okundugu için buraya yazma geregi duydum.

dogaya çıkan arkadaşlar özellikle bu kene türü kaplumbaga larda fazlaca bulunur

geçen yıl yaşlı bir kadın bahçede gördügü kaplumbagada yapışık olan keneleri temizlemek sureti ile kenelerden birisinin kendisine yapışmasına ve neticede ölümüne sebep olmuştur.

birde domuzlarda çok olur. genelde su kenarlarında domuzlar çamura yatar sonra en yakındaki agaçlara sürünerek üzerindeki kenelerden kurtulurlar .

su kenarları yazın genelde piknik alanları olarak kullanıldıgı için çok dikkatli olmak lazım allah korusun kene tarafından ısırılan bir işnsan hemen hastaneye gitmesi lazım ilk iki günde müdahele edilirse kurtulma şansı yüksek.

genelde terör nedeni ile girilemeyen tokatın bir bölümündeki ormanlardan gelen yaban domuzlarının geçiş hattı olan tokat ve çorum istikametindeki şehirlerde bu tür vakalar çok oluyor.

ama sanmayınki sizin bulundugunuz şehre gelmez sanmayın bu istikamette türkiyenin en fazla kullanılan şehirler arası otoyolu bulunması nedeni ile yol boyunca dinlenme tesisleri var bu tesis ve araçlar vasıtası ile her yere gitme olasılıgı var.

BU YILA KADAR 8 CAN ALDI ÇORUMDAN BUNUN YANINDA ÇOK FAZLACA İNSANDA ERKEN MÜDAHELE İLE KURTULDU.

ÖZELLİKLE BU GÜNLERDE DAHA DİKKATLİ OLMANIZ DİLEGİYLE.

Tarih: 9 Mayıs 2007, 01:50 - İp: 88.***.**3.25
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Sevgili batuhan bu değerli bilgileriniz için teşekkür ederim..Neresi olduğu önemli değil.Bu yararlı bilgileri her yerde paylaşabilirsin..

Tarih: 10 Mayıs 2007, 17:56 - İp: 212.***.**2.187
nedimy
nedimy (üye)
Bursa / Meraklı

batuhan saolasın verdiğin bilgiler için.. Allah hepimizi korusun bizde önlemimizi alalım tabi

Tarih: 10 Mayıs 2007, 18:55 - İp: 88.***.**6.114
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

son reytingleri alabilirmiyiz. Pentaxdan dolayı cok reyting aldıgımı dusunuyrum.. HAdi gorelim..

Tarih: 10 Mayıs 2007, 20:55 - İp: 85.***.**4.118
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Bende reyting almak için PENTAXIN ASKI KAYIŞI diye konu açacağım.

Tarih: 10 Mayıs 2007, 21:39 - İp: 88.***.**2.90
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

Tarih: 10 Mayıs 2007, 21:48 - İp: 85.***.**4.118