lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Reytingler

Küçük bir araştırma yaptım işte aşağıdaki tablo oluştu..Tablo üyelerin 15/04/2007 tarih ve 22:30 itibari ile forum.netfotograf.com da adlarının kaç defa geçtiğini gösterir.Sadece bilgi amaçlıdır..

#lazut' tarafından 12.05.2007 23:22:50 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 15 Nisan 2007, 23:32 - İp: 88.***.**1.2
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Ama harbiden askı kayışı mükemmel pazarbey...Siyah zemin üzerinde kırmızı PENTAX çok şık duruyor..

Bu arada kontarast arkadaşım k10d den ne istiyon ki sen..Hem sana makine de gerekmiyor ki zaten.ps nin piri olmuş her makinenin fotografını bile yapabiliyon.
Harbiden bana hasselbladın - hangi markası olduğu fark etmez- bir fotosunu çeksene ps de.. İnan reytingini uçuracağaım..

Tarih: 10 Mayıs 2007, 23:20 - İp: 212.***.**2.190
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Siyah üzerine kırmızı.Hımm.Sarıda iyi dururdu.
Ama kontras pentax kayışının sarısı biraz yeşile kayıyor falan diye eliştirirdi kesin.

Tarih: 11 Mayıs 2007, 05:35 - İp: 88.***.**2.90
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Canım kontarast ta kırmızıya kayan nikona bir şey demiyor.
Demek ki uzun dalga boyu renklerden hoşlandığı için nispeten daha kısa dalga boylu yeşili-sarıyı sevmiyor.

Ondan sonra da çıkıp niye k10d nin renkleri yeşil diye polemik atıyor ortaya.

Yok yok bu stüdyocular harbiden sinek avlıyorlar.

Yoksa bu kadar küçük meseleleri tartışacak kadar zamanı nasıl buluyorlar ki

Tarih: 11 Mayıs 2007, 23:24 - İp: 88.***.**0.69
nedimy
nedimy (üye)
Bursa / Meraklı

abi şu reytinglere beni eklemedin gitti

Tarih: 11 Mayıs 2007, 23:30 - İp: 88.***.**6.114
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Abi yarın akşam ekleye ekleyecem söz

Tarih: 12 Mayıs 2007, 00:14 - İp: 88.***.**0.69
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

bekliyoruz ama fufuli abiyi de koyman gerekir bence artık.

Lazut gittin yeşil makina aldın. Baher mevsimide belli etmez ama. Kışın kar çekerken karların rengi sarı olacak haberin olsun

Sonbaharda da anlaşılmaz. Een iyisi sen sonbaharın son ayında sat bu makinayı. Yoksa elinde patlar. Elinde gümler. Elinde çatlar. Kazıklandın gittin. Geceleri rahat uyuyabiliyomusun. İçine sindimi. Gitti güzelim paracıklar.. Yazık oldu yazık.. Git kendini yuksek yerden aşagı at.

Tarih: 12 Mayıs 2007, 13:53 - İp: 88.***.**9.110
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

ohihihihihihi

yazıktır yav..

yapman.. etmen..

Tarih: 12 Mayıs 2007, 14:00 - İp: 85.***.**0.239
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

pentax kullanıcılarınında espri anlayışına hayranım dogrusu. Hic oralı olmamazlıktan gelmemezlikten gelme bir halleri var. Lzu o kadar forum takip etti bekledi. Ama gaza geldi sanırım. Yazık oldu.

Tarih: 12 Mayıs 2007, 14:04 - İp: 88.***.**9.110
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

lazutun bi.. aman şey yani temelin bi fıkrası var..
imam olmuş bizimki. Demişlerki sel olcak tufan olcak yukardaki baraj yıkılacak buraları su basacak. Hadi toparlan gidelim.. Temel imam ya! Yok olmaz, demiş. Öyle birşey olursa Rabbim beni kurtarır.
Gün geçmiş yağmur yağmış sel olmuş.. Her yer su içinde.. Kayıkla gelmişler camiiye. Hadi imam efendi yürü gidelim.. Temelin inadı inat, yada imanı iman.. Yok efendiler saolun siz gidin beni rabbim kurtarır.. Su yükselmiş. Temel efendi minarenin tepesinde su seviyesi belinde.. Yine gelmiş birileri. Yav Allahın temeli, yürü haydi bin şu kayığa gidelim bak boğulacaksın.. Yok yoook Rabbim beni kurtaracak.. Kurtarmış rabbim.. Temel öbür tarafta hakkı huzurda.. ezile büzüle sormuş; Yarabbim neden kurtarmadın beni.. Yukardan bir ses: Laz oğlu Temel, seni kurtarmak için o kadar adam gönderdim, hiç birine itibar etmedin, daha ne edeyim ben sana..

Hepsiburda.com mübarek bi sitemidir nedir.. birden düşünmeye başladım

Tarih: 12 Mayıs 2007, 14:13 - İp: 85.***.**0.239
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

hala gülüyorum..

Pardon bu sözü bir gün sonra soylemem gerekiyor.. Düzeltiyorum..

Çok güldüm

Güzel fıkra. Ben fıkraları cabuk unutuyorum. Belki de bu fıkrayı 5 defa dinlemişimdir ama yine de salak gibi sonuna kadar okumayınca farkedemiyorum.

Hepsinerede.com sitesinden ne istiyorsunuz rockymet

Tarih: 12 Mayıs 2007, 14:43 - İp: 88.***.**9.110