Fotoğrafçılık Forumları
Reytingler
Küçük bir araştırma yaptım işte aşağıdaki tablo oluştu..Tablo üyelerin 15/04/2007 tarih ve 22:30 itibari ile forum.netfotograf.com da adlarının kaç defa geçtiğini gösterir.Sadece bilgi amaçlıdır..
#lazut' tarafından 12.05.2007 23:22:50 tarihinde düzenlendi.
hımm 1 haftada 2 sıra atlamışım. o kadar komploya rağmen yine idare eder. bide adımı doru yazsalar en tepede olcam kesin de.
Lazut hocam birincilik için yapmamaz gereken birşey varsa yapalım.
bana hocaha değil, hocha yazacaksın pazarbey. bak reytingin nasıl artıyo.
Pazarbey öncelikle açtığım topiklerde bol bol boy göstereceksin.Gerisini boş ver..
Hocahanın dediğine de bakma ..Kendisi Türkçe mağduru olup asıl adı da Hoca dır
tüh ya ben yanlışlıkla daltonlar topiğinin reytingini artırmışım lazut hoca abi ama olsun orda da varsın ya sayılmaz mı
ahada ben geldim reytingini artırayım lazut hocam
bir ilan verecektim senin topikte bari vereyim.
Nikon D1x çalındı gören varmı.
Sefer hocam,senin topici mesken tuttum benim adım son listedede yok yaw.. Önumuzdeki haftanın reytingini benim adım çıkana kadar devam ettir.. Yoksa senin topicin reytinginde düşme olcaak
Biraz fazla şeymi istedim yoksa
Ben gördüm batu..Çok yakınlarda birini elinde gördüm.Ama isim vermeyeceğim zatene beni ispiyonculukla suçluyor kendileri.
Fotomat tamam önemli değil.Ama bundan sonra buraya takılacan tamm mı..Yoksa artmıyor reytingin.Bilmem ben artık
kıskananlar çatlasın
uh ah çıtır çıtır çatlamya başladım.ah uh neden acaba..yoksa birisi kıskananlar çatlasın mı dedi
sevgili ali hocam haftaya söz yeni liste oluşturacam.Yukarıdaki listeden bu topiğe destek vermeyenlerin adlarını çıkartacvağım..İçin rahat olsun