Fotoğrafçılık Forumları
Reytingler
Küçük bir araştırma yaptım işte aşağıdaki tablo oluştu..Tablo üyelerin 15/04/2007 tarih ve 22:30 itibari ile forum.netfotograf.com da adlarının kaç defa geçtiğini gösterir.Sadece bilgi amaçlıdır..
#lazut' tarafından 12.05.2007 23:22:50 tarihinde düzenlendi.
çocuklar çok güzel örnek oluyorum.
haklarını aramasını öğretiyorum
bnm reytingim 8890..birileri reyting işini ciddiye alıp gaijin yazdıklarını degiştirdi sanırım
zaten 8 tane topicimde silinmiş..yonetim bile karsı benim reyting yapmama...memursun fazla konusma diyorlar
Bugün ben okuldayım ama ben de eylemdeyim.İş yavaşlatma eylemi..Gerçi çocuk mocuk ta okulda yok ya.Ama neyse yine de eylem eylemdir..Böylece öğrenciler de öğretmenlerine yapılan bu haksızlığı protesto edebiliyor..Ne güzel ne güzel..Yakında vesikalık çektirmek için boşuna fotografçılara gitmemelerini de söyleyecem..
Evet gaijin üstelik daha öğrencisin.Bak burda hocaların konuşurken sen parmak kaldırmadan söze karışma lütfen..
Olmaz ki canım..Reyting reyting de bu ne menem bişe ki taa hocaların muhabettelrinin arasına çurburlop dalmanı gerektiriyor..
hep senin basının altından cıkıyo zaten bunlar biliyorum ben..
parmak havada buarada azar yemeyelim bıdaha
gaijini kitaplık kolu başkanı yapalım lazut hocam. sahte, korsan kitapları falan bulup çıkarsın.
Evet imdi parmağı gördüm..Söyle bakalım evladım..Derdin ne senin? Hangi kol dedin hocha..Haa kitaplık mı evet uygun?.. Tamam gaijin sen bundan sonra korsan kitaplarla mücadele edeceksin.Bu sitede bu okulda bir tane bile korsan, çalıntı, onun bunun kitabını fotografını görmeyeceğiz.Anlaşıldı mı?
Bu arada kontarastı da engellilerle dayanışma kulübüne seçelim.Karizmasıyla acaip destek olur engellilere..Bi şeycikleri kalmaz evvellallah.
Hocam tutanağı tuttun mu?.Müfler bugün gelmedi.Yarına hazırlıklı olalım.Rehberlik dosyası nerde diye sorduklarında en azından bunu göstersek bile yeter..
hani goremedim ben plan filan?? ayaga mı geldik
lazur hocam artık burda yönetime kesinlikle isyan etme
bi eyleme bile katılamamışsın, burda düdüğin ötmez artık.
Olur mu hoam katıldım hemde gel aşağıya giden listeye bak..
Hahahh sevgili kontarast sen artık engellilerle dayanışma külübüne seçildin..planımız sitedeki engelliler ile beraber olacaksın.iyi ve kötü günlerinde hep yanlarında olacaksın omnların..
en son baktığımda trabzon ggayyseriyi yeniyordu
hadi uaşklar gayserilileri silin şu kupadan