Fotoğrafçılık Forumları
Reytingler
Küçük bir araştırma yaptım işte aşağıdaki tablo oluştu..Tablo üyelerin 15/04/2007 tarih ve 22:30 itibari ile forum.netfotograf.com da adlarının kaç defa geçtiğini gösterir.Sadece bilgi amaçlıdır..
#lazut' tarafından 12.05.2007 23:22:50 tarihinde düzenlendi.
ne badanası kardeşim benim bildigim badana beyaz olur sana bi hallar olmuş sakalda çıkartmışsın.
sen devam et benim ismimi batu diye yazmaya bende sırf sen reyting almayasın diye hocha yazmayacam hattakine eskiden yazdıklarımıda bulup silecem görürsün sen
şey batuhan19bciğım, kardeşim, bak olmuyo, uyuyo mu ...19bciğim, halbuki batucuğum ne güzel uyuyo. sende kullanımı kolay bi isim bulsaydın. gerçi ben bu reyting meselesini bilseydim daha farklı bişey yazardım ama kaçtı tren.
ya hocha sanırım benim reyting chazında bir arıza var ..Şunu kontarasta göndereyimde bir baksın ona..şu an 8180 görünyon.Yani siteden 30x2=60 tane adın silinmiş.. Birileri hep seninle uğraşıyor ama kim onlar merak ediyorum..
Batuhan ben lazutum lazutiye ile karıştırdın kgaliba..Başımdaki de saçım Vallah billlah türban mürban değil..Aha bu da sarığımın uyruğu değil kravatım..Medeniyet yularım yani..
evet lazut hocam, haklısın, farkındayım, birileri çekemiyor beni. Hep alicengiz oyunları yapıyolar, kutsal ittifak oluşturmuşlar hatta. ama ben biliyorum o ittifakı daatmasını. kuzu olcekler guzu. pek yakında, az kaldı.
aha ben hocha ya taş attım lazut hochaya degmiş kafana yada gözüne isabet etmeseydi bari attıgım taş.
bana taş işlemez.
sizin yarın dersiniz yokmu ? tabi derste uyuklayacaksınız deyilmi. bak yarın müfettişler gelecek haberiniz olsun. hadi artık sabah erken kalkılacak.hayırlı geceler.
Harbiden yartın müfler gelecek..ben de kaçtım.iyi geceler..
bizede cumaya gelceklermiş. ben napıyom, okulda bilem değilim bugün. eylemdeyim eylemde.
ne eylemi kardeşim senin gibi bir egitimci eylem meylem olmaz öyle şey çocuklara kötü örnek oluyorsun.yapma böyle şey.