Fotoğrafçılık Forumları
Reytingler
Küçük bir araştırma yaptım işte aşağıdaki tablo oluştu..Tablo üyelerin 15/04/2007 tarih ve 22:30 itibari ile forum.netfotograf.com da adlarının kaç defa geçtiğini gösterir.Sadece bilgi amaçlıdır..
#lazut' tarafından 12.05.2007 23:22:50 tarihinde düzenlendi.
hop hop lazut hocam bune ya pazarcı tezgahı gibi bi oraya bi buraya konu açıp duruyorsun. ilk okul çocukları gibi almış eline bir tebeşir bir o duvara bibu duvara yazıyorsun. bir rivayet vardır 10 yılı geçen ögretmenlerle ilgili.sen bilirsin bunu.anlatmayayım.
gelmiyoruz kardeşim başladıgın yerde bitir artık lazut hocama güç yetmez makinasıda geldiye.ögrenmen iki ayını almasın bilemedigin yerini sor ben anlatırım sana.hızlı ögrenirsin.bu arada senin yeni makina vesikalık resimde çekermi.bana vs lazımda.
işte 21/04/2007 16:37 deki reytingler..Hayret sıralamda değişlkilkler göze çarpıyor

Bu da üyelerin bir hahftalık aktiflik oranlarının gösteriyor..Bazılarının tavan ve bazılarının taban yaptığı açıkca görülüyor..
lazut hocam, kusura bakma ama senin makinen gelmedi mi? hala ne ile uğraşıyosun böyle? Git fotograf çek.
bu ne yters donmusuz
ama bakarmısın. aktif oranım dusuk olmasına ragmen populerite oranım cok yuksek. Kimbilir biraz dah avakit ayırsam nolacak. .
ben hasta hasta bu popülariteye ulaşmışım, bi iyi olayım hele, grafikler patlar kesin.
abi makine geldi ama makine demeye bin şahit lazım..kas ağrıları çekmeye başladım biiiir-konuyu objektife almak için oynar başlıklı LCD ekranı olmadığı içinn- Çektiğim ile gördüğüm hangisi iyi diye karar veremiyorum ikiiii, yaa bu makine niye iç mekanda paso bulanık foto çekiyor 333333 pardon üçççççççç.
Tamam tama haftaya görüşürüz
Bu arada popüliritenizi ölçecek henüz bir alet, yöntem ve kişi geeliştirilemediği için kendi kendinize avunup durununuz sayın kontarast...-Reytingin artmasın diye bundan sonra senin adın kontarast olacak tamam mı
sefer hocam sonunda muradına erdin
makinan hayırlı olsun
harika fotoğraflarında görüşmek üzere
oynarken bozdun tabi makinanın ayarlarını.ya sen hiçmi rahat durmayacaksın ya ya makinaya format at yada pil yatagının orda reset vardır resetle bilemedigin yeri sor bana istersen makinayı bana gönder ayarlayıp göndermeyeyim sana.daha güzel resim çekemezsin. göndereceksen adres vereyim.
pişııırrrrtttt..sevsinler seni sevgili batuhan makinemi mi gönderecek..yok daha neler..olsun oböyledeiyi çekiyor
sevgili nikomania yapma deme böyle hocam Allah aşkına..İnan hiç fotoçekemiyorum.S2 mi arıyorum.Ama yarın bir foto safari yapacağım..Bakayuımn bir şeyler yakaları mı