Fotoğrafçılık Forumları
Reytingler
Küçük bir araştırma yaptım işte aşağıdaki tablo oluştu..Tablo üyelerin 15/04/2007 tarih ve 22:30 itibari ile forum.netfotograf.com da adlarının kaç defa geçtiğini gösterir.Sadece bilgi amaçlıdır..
#lazut' tarafından 12.05.2007 23:22:50 tarihinde düzenlendi.
6 adet vesikalık=5 ytll
kim kardeşim bu vesikalık fiyatlarını düşüren her konuya başka fiyat yazmış.bazı konularda beleş demiş.erkek güzeli kardeşim fiyatları düşürüp gündemi degiştirme.
varya sen varya sanada beleş firmadan
liebster kardeşim firmadan da benden alma digerlerinden alma yakında firmayı zorda bırakacaksın.demedi deme.
Yahu aha yemin edeceğim günah olacak sevgili merson bu ne demek diye soracak diye klavyemde şapkalı a aradım ama nafile..Koymamışlar.. Ben de varsın desin diye yazdım.
Ama "aman dikkatli olun burayı sessizi okuyun demeyi unuttum".
Onun için özür diliyorum.Umarım bir aile faciasınasebep olmamışımdır..
Sabah sabah (^) şapka, uzatma, inceltme işareti adını verdiğimiz konuya değinmek istiyorum. Hangi harfin üzerine konmalı tatışılabilir: Örneğin -kağıt- yazarken K üzerine, -lâf- yazarken L üzerine konmalı bence. Günümüzdeki klavye teknolojisine bunu yaptıramıyoruz daha.
ama,âmâ; hala,hâlâ; kar,kâr vb istediğimiz anlamı veremeyince yanlış anlamaya bağlı trajikomiklikler kaçınılmaz oluyor.
Bu gün Egemenlik Bayramı. Dilimize egemen olmalı önce.
Çocuklarımıza, kâğıt, hikâye, dükkân gibi örnekleri hep söyletelim.
Bu gün Çocuk Bayramı, onlara doğruyu öğretelim, onların hiç kabahati yok.
Anneler, babalar ve öğretmenler, bayramınız kutlu olsun.
Tüm çocuklara iyi bayramlar diliyorum.
ya lazut hocam sen şimdi işi gücü bırakıp saydınmı milletin ismini tek tek??? peki bu listeye girmek için nereye sms atmam gerekiyor kaç kontör gidior?
#cyaxar' tarafından 23.04.2007 10:34:27 tarihinde düzenlendi.
Merson abi o şapkaları nasıl koydun a ların üstüne..
Haa dur şöyle mi yoksa. ^^^a...e olmadı nasıl yaptın bu işi harbiden merak ettim..
Sevgili axar ben oturup saymadım.Sağolsun ggogol amcaya bi telefon açtım gerisini o halletti..Nasıl yaptığımı hiç sorma dedi.Ben de sormadım.Üzümü yemek daha kolay
Yaa bu arada bu fotoğrafya'nın konulşarı yüzünden konumu bulmakta çok zorlanıyorum..Bir fener uzatın bana..
benim topiğim seninkini dovecekk. az kaldı..