lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Reytingler

Küçük bir araştırma yaptım işte aşağıdaki tablo oluştu..Tablo üyelerin 15/04/2007 tarih ve 22:30 itibari ile forum.netfotograf.com da adlarının kaç defa geçtiğini gösterir.Sadece bilgi amaçlıdır..

#lazut' tarafından 12.05.2007 23:22:50 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 15 Nisan 2007, 23:32 - İp: 88.***.**1.2
liebster
liebster (üye)
Kütahya / Firma

olaya bak yaaa cocugu ne hale sokmuşlar ama ...süper zeka yaaa....uhahahauhahahauhahahahuahahahahhaaha ölüyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa valla geceleri denemek lazımm uhaahahahahhhha

Tarih: 18 Nisan 2007, 22:05 - İp: 88.***.**0.67
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

ya emin kardeş ps ms değil dimi bu..Nerde çekildi, kim çekti sen mi çektin..detaylarına biraz iniversen şu güzelim fotoğrafın puuhahahhaa...pazarbeyin gözünün pazarhanım tarafından mora boyanması bunun yanın da halt etmiş..

hahahahah..Bırakın ulannnnnn gülecem .işşteeee

Tarih: 18 Nisan 2007, 22:36 - İp: 88.***.**1.125
n.baba
n.baba (üye)
Ankara / Amatör

liebster ayıp yahu koskoca adam töğbe töğbe.

Tarih: 18 Nisan 2007, 22:40 - İp: 85.***.**3.152
n.baba
n.baba (üye)
Ankara / Amatör

Hocam güle güle kullan demeyi unuttum. Liebster (ne zormuş bu kelimeyi yazmak) e takıldım.Hayırlı uğurlu olsun. Darısı kime diyelim de o kendisini bilir. Ama biraz zor gibi gözünüde şişirmişler. Haketmemiştirde iftiraya kurban gitti sanırım.

Tarih: 18 Nisan 2007, 22:49 - İp: 85.***.**3.152
liebster
liebster (üye)
Kütahya / Firma

n.baba valla cok güzel dimi hem zahmetsiz..ama ayıp biraz haklısın sizlerden özür dilerim..uahahahahahuahahahahah işte türk güçü ya valla helal bunu düşünene.......

Tarih: 18 Nisan 2007, 23:01 - İp: 88.***.**0.67
merson
merson (üye)
Manisa / Amatör

lazut,
Hiç inanmam ama mavi boncuk filan iliştir.
Sağlıklı günlerde güle güle kullan.

Tarih: 18 Nisan 2007, 23:08 - İp: 88.***.**6.20
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Ne bileyim merson inşallah nazar değmez.Tam 27 günde elime ulaştı.Aslında salıya kadar bekleyecekti.Yani 33 günde ulaşacaktı ama ben atladım arabama gittim aldım gelini..Bir insan bu kadar da bekletilmze ki..

İşte gelinimiz

Sevgili nazım baba teşekkür ediyorum.. Önemli değil.Zaten liebster bambaşka biri.. Koskoca da olsa pc nin başından ayrılamıyor ki..Ona böyle bir çözüm iyi gelir..

Tarih: 18 Nisan 2007, 23:43 - İp: 88.***.**1.125
q.melike
q.melike (üye)
Yurtdışı / Amatör

Hay fukaralığın gözü kör olsun

#q.melike' tarafından 19.04.2007 00:17:17 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 19 Nisan 2007, 00:09 - İp: 88.***.**9.238
batuhan19b
batuhan19b (üye)
Çorum / Stüdyo Fotoğrafçısı

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuyyyyyyyyyyyyyyyyuuuuuuuuuuuuuuuuutttttttttttt lazut hocam dikkat ette üstüne yatma kırılır (sen şimdi boynuna takar uyuyakalırsın bununla)demedi deme yalnız şu studyonu degiştir hep aynı fonda bütün resimlerin.

ahada yerinde genişledi .inşallah artık kaliteli resimler çekersin. neydi o eski resimlerin öyle.tarla kanyon inekler.köpekler,dag,taş falan dogru resim çek.allah allah.bak bu seferde kaliteli resimler çekemezsen artık problem sendedir.

bakın şimi feryada.

dur unuttum :hayırlı ugurlu olsun eskisi çöplüklere olsun daha güzeli isteyenlere olsun.

dur bişey daha unuttum. ben resmin üzerine tıklıyorum ama dönmüyor yandan ve arkadan bakacaktımda

#batuhan19b' tarafından 19.04.2007 00:45:20 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 19 Nisan 2007, 00:42 - İp: 88.***.**4.55
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

İlahi melike bak şimdi senin bu halini gördüm ya
Komşusu açken tok yatan bizden değildir ya şimdi sende yokken ben nasıl çekeceğim bununla..İstersen bi beş dakikalığına atlayıver de gel önce sen çek bununla da hevesin kalmasın.Yoksa ben rahat edemem..Hadi bekliyorum.Sen çekmeden ben çekmeyeceğim ha..

Batuhan o galerimi geçirecem başına göreceksin inekleri ağaçları dağları taşları.. Bu makineye benim alışmam iki ayımı rahat bulur..iki aya kadar eskilerle idare edersin..Hatta sana bedava orjinal boyutlarını da yollarım..Dükkanını süzlersin.İnan müşterilerinde %50 ye artış olmazsa gel yanıma..

Bu arada arkadaşlar bu topik konusunun dışına çıktı.Yeni bir konu açıyorum..Hoş sohbet için buyur o linke

http://forum.netfotograf.com/serbest_kursu.asp?msg_id=20132

#lazut' tarafından 19.04.2007 01:12:16 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 19 Nisan 2007, 01:06 - İp: 88.***.**1.125