Fotoğrafçılık Forumları
Reytingler
Küçük bir araştırma yaptım işte aşağıdaki tablo oluştu..Tablo üyelerin 15/04/2007 tarih ve 22:30 itibari ile forum.netfotograf.com da adlarının kaç defa geçtiğini gösterir.Sadece bilgi amaçlıdır..
#lazut' tarafından 12.05.2007 23:22:50 tarihinde düzenlendi.
lazut hocam pazarbey baris cubugu uzatti ne yapalim
su an müdür beyle teldeyim detaylari konusuyoruz isterseniz söyleyeyim magazin bölümünde fotomontaji bana birakin bir kac skandal haber yapalim pazarbey icin yarin manbsetlere girsin mesela bir yerde okumustum uzun uzun birini öpüyormus diye yengede fena halde kizmis lazut hocam siz söyleyin yeter
Emin abi hoşgeldin.Anneniz nasıl oldu.İnşaallah iyidir. Zaten onu biri okumuş üflemiş.Hala daha s2 ile çalışıyor.Gariban ne yapsın..Eskiden kalma bir oyuncakla avunuyor işte..
sevgili nedimy program dedin de ben de excel ve vb de prrogramlar yapıyorum.Sen hangi dilde çalışıyrosun..
Pazarusta -pazarbey demeyeyim ki reytingi artmasın
- Durağana geleceksin tamam mı? İki gün misafirimiz olacaksın.Seni belediye başkanı ve kaymakamlık karşılayacak.Ciddiyim ha gülme?
Yiyeceksin içeceksin, altına araba verceğiz ve Durağanın en güzel ve en kötü yerlerine götüreceğiz seni.Yanımızda da DHA dan çok yakın bir arkadaşım olacak elbbette.
Neyse sen sadece fotograf çekeceksin ve netfotografda Durağan İzlenimlerini paylaşacaksın.."Neyse gerekeni yapalım" bunu ben demedim.Sen dedin hadi şimdi de yap gerekeni..
lazut abi tamamen sıyırmış bir şekildeeyim.
yok bulut yapacakışım sonra buluttan yağmur yağacakmış..arada kar atıştıracakmı..
sonra alev topu olacakmış dünyaya çarpacakmış..havai fişekler patlayacakmış..
birde bunların hepsi 3 boyutlu olacakmış...
sözde bunlarla uğraşıyorum
bişiler yaptığım zaman linkini atarım buraya..
daha başlangıçtayım
programın adını istiyosan da 3ds max
bu gecelik yeter herhalde yatayım da sabah erken kalkar okula gitmeden de çalışırım biraz...
herkeslere iyi geceler..
[>:D
Tirtir tir.Sizler ne tehlikeli arkadaşlar imişsiniz böyle. Arabanın anahtarını gönderiyorum. Aman yanlış birşey olmasın.BEn çalındı der kaskodan parasını alırım.
Beni bulaştırmayın böyle şeylere emi.
bugün biraz nesemiz yerinde lazut hocam bugün 45 gün aradan sonra gözlerini hayata yeniden acti kendi nefes almaya ugrasiyor makinaya bagisiklik yapmasin diye uyandirdilar bugün biraz konustuk ama hala narkozun etkisinde kismet yakinda belki normal odaya cikar diye düsünüyoruz
ama sunu belirtmek isterim bir kücük hikaye basimdan gecen bunu yazmamin sebebi siz kendiniz karar verin
anne sapasaglam bir kadindi kücük bir safra kesesi ameliyati gecirdi bu olay burda bir üniversite hastahanesinde oluyor simdi mahkemeye verecegiz
ameliyatta tüberkuloz mikrobunu bulastiriyorlar ve iki gün icinde suni tenefüssle yasama bagli kaldi hic bir hastaligi yoktu bu beyfendiler labaratuvar faresi gibi burada yasayan yabancilari üniversite ögrencilerine ameliyat yaptiriyorlarmis sonradan farkina vardik ama gec oldu yani almanyada saglik sistemi cöktü
simdi esas konu bir sürü tedavi yapildiktan sonra herhangi bir iyilesme gözükmedi yani sapasaglam kadin göz göre göre gidiyordu aradilar kan örnekleri akilliniza gelen her sey yok bulamadilar bu hastali knerden geliyor diye tüberkulozu yenmisler fakat akcigerler iflas etmis durumda hic bir düzelme belrtisi görükmüyordu röntgen fotograflarinda burasi cok önemli gercekten röntgen fotograflarinda sunu buldular dedilerki anneniz tüberkulaozdan sonra plörezi denen bir hastaliga yakalandi yasama sansi % 30 ve en fazla 2 ay biz bunu görüyoruz aldi bizi bir telas bu arada hic bir röntgen fotograflarini bize vermiyorlar hepsi hastahanede esim doktor dediki birini lütfen bana verin biz Türkiyeye gösterecegiz zorla aldik bir tane hemen ankarada en yakin dostum GATADA kendisi doktor ona mail ile yolladim gece gec saatte kaldirdim onu git dedim bak su fotograflara röntgen fotograflarinada kendi makinamla cektim isiga tutarak ve bu makinam bana öyle ugurlu geldi bilemezsiniz bizim arkadas bakti dedi bana biraz zaman ver bir arastirayim gördügüm kadariyla burda plörezi denen illet yok olamaz icim rahatladi birden ertesi sabah bana telefon acti ALLAH doktorlarimizdan razi olsun dedi sagdic bu plörezi degil sadece cigerler cok yorgun düsmüs biz bu röntgen fotografindan bunu anliyoruz sen söyle o doktorlara yeniden okula gitsinler adam gibi okusunlar dedi
gittim aynisini söyledim burdaki doktorlar soka girdi arastirdilar ve bizim doktorumuzun dedigi gibi sadece cigerleri cok yorgun olddugundan nefes almakta güclük cekiyor uzun bir tedavi sonucu iyilesebilir dediler
yani annemin hayata yine bir türk doktor bagladi Canim memleketimizde her sey var adam gibi doktorlarimizda aLLAH onlari basimizdan eksik etmesin avrupali yiz diyen gecinen su denyolari gördükce hergün ellerimle bogasim geliyor adamlar sirf makina gibi calisiyor yani ayni robot ölecekse bile adamin yüzüne tükürür gibi pat diye söylüyor
iste hocam durum bu
PAZARBEY KARDEŞİM NELER OLUYOR arabayı götürün diyorsunda fuarda kaybolan makinayı kim götürdü.onunda kaskosu varmıydı
bu konuda bilgin varmış şahit yazdırıyorlar.
ha bu arada pazar günkü sabah gazetesinde bir fıkra vardı senide yakından ilgilendiriyordu. okumanı tavsiye ederim.pazar neşesi.
arkadaşlar bu arada böyle bir mesaj geldi bana bu nedirki.
Sayın :burda benim hotmail adresim yazıyor ...
Lütfen msn messenger'ınızın güveniği için;
(şifre) yazıp bir boşluk bırakarak şifrenizi yazıp [email protected] 'a iletiniz...
İlginiz için teşekkürler...
benim ona yazdıgım cevap: sebep!!!!
hırs yaptım artık her konuda bende varım. listeye yerleşmem lazım..
Sevgili emin öncelikle annenize en içten dualarımı gönderdiğimi söylemek isterim..Hikayeniz de çok anlamlı ve mesaj yüklü.Paylaştığüınız için teşekkürler..
Gelelim pazarbeye abi elinden geleni arkana koma..Neyse gereğim yapalım diyor.Yapması gereken "gereği" söylüyoruz tıs ses yok..Evet pazarhanıma kimi uzuuun uzuuuun öptüğünü gösterelim..Bir avukat hiç yakıştıramadık? Değil mi emin
Sevgili nedimy anladığım kadaryla oyun yazıyorsun..Valla istersen ben hiç bulaşmayayım..Sen yaz ben oynayayım yeterli
BAtuhan bir avukat hele de pazarbey gibi bir avukat hemencecik al arabayı der mi?..Ama diyor cünkü hassalblad elindeki külütürün 78 katıymış
scrt_grdn hoşgeldin dostum.."Elbette girip çıkmadığın konu olmasın.Her konu hakkında mutlaka bir şeyler bil ve yaz.Önreemli değil ne dediğin.Önemli olan adının geçmesi"
Not:Tırnak içerisindeki kısım birilerine protesto mesajıdır
emin abi büyük geçmiş olsun...inş. en yakın zamanda sağlığına kavuşur anneniz..
pazarbey iyice korkmuş durumda artık istediğimizi yaptırabiliriz..haberiniz olsun.. ama bi dahaki avatarı böyle olursa şaşırmayın..
batuhan19 klasik lamer yntemi salla gitsin...
aklı sıra şifreni çalacak...
msn güvenlik için kesinlikle şifre istemez.