Fotoğrafçılık Forumları
Reytingler
Küçük bir araştırma yaptım işte aşağıdaki tablo oluştu..Tablo üyelerin 15/04/2007 tarih ve 22:30 itibari ile forum.netfotograf.com da adlarının kaç defa geçtiğini gösterir.Sadece bilgi amaçlıdır..
#lazut' tarafından 12.05.2007 23:22:50 tarihinde düzenlendi.
SADECE İFADE KULLANMAK YASAK
q.melike q.melike q.melike q.melike q.melike q.melike q.melike q.melike q.melike q.melike q.melike q.melike q.melike q.melike q.melike q.melike q.melike q.melike
buda benden kıyak olsun melike
pembe yanaklı tombiş nerelerde???
hey gidi günler ağabey bir zamanlar sitede tek çevrimiçi üye olduğumu bilirim ben
[>:D
gaijin o kadarını da sen yaparsın gayri.
Bana da hoca, öğretmen, bizum uşak diyenler çok..Onu da katmadım reytinge..
Ben gidiyorum sizler reytinglerinizi artırmak için ya paso konu açın ya da adınızın geçeceği tartışma konularına girin..Hepinize ödev olsun bu.Yarın bu tablodaki verileri baz alarak günlük reytinglerinize bakacağım haberiniz olsun
Herhalde fikret bey benimle gurur duyardır şimdi..Sitesini tek başıma taşıyom kıh kıh kıh ...
[>:D :D :D
haçen ben hep puralardayum da
(teşekkürler gaijin)
ahanda 9461 oldum
gaijin 9461
teşekkürler gaijin
-_________________
gaijin 9460
eyvallah [>:D
lazut,
Nereden buldun böyle konuyu? Seçim kampanyası yürütsen çok başarılı olacaksın...
Makinan gelince ne olacak?
makine gelmeyince ne yapacağını sapıttı garibim. Evden okula kadar kaç adım, okulun merdivenleri kaç basamak, yolda gördüğü kişilerin sayısı, bunların kız olanlarının sayısı, erkek olanların sayısı, ikisinin orantısı, grafik dökümü... naapsın makinesi gelmedi bi türlü...
Bu sayma hastalığına sapıtma denmez, aritmomani denir, zararsızdır...
Gün saymak en zorlarındandır...