Fotoğrafçılık Forumları
Reytingler
Küçük bir araştırma yaptım işte aşağıdaki tablo oluştu..Tablo üyelerin 15/04/2007 tarih ve 22:30 itibari ile forum.netfotograf.com da adlarının kaç defa geçtiğini gösterir.Sadece bilgi amaçlıdır..
#lazut' tarafından 12.05.2007 23:22:50 tarihinde düzenlendi.
kontrast ben de şaşırdım gerçi senden 200 kez daha fazla zikredilmişim bunu da hemen cinsiyete bağlama
zira ilk 3 erkek onlara ayıp oluyor
aslında genelde bana multi bahar diyorsunuz
baharbaharbahar,baharbaharbaharbahar, baharbaharbaharbaharbaharbaharbaharbaharbahar....
şeklinde ordan bir sürü gitti nolacak onlar
Hocam gene çok lüzzumlu işler peşindesin bakıyorum.
Fuara gelsende tanışşaydık ya. Çok güzeldi valla. Eksikliğini hissettik.Lazutta olsaydı tam olurdu falan dedik daima. (Allahım affet yalanlarımı.)
Fotoğrafları ekliyorum.
pazarbey kardeşim nereye eklediniz fuar resimlerini merak ettim.
Ne kadar gerçekcisin pazrusta ..ben de burda hep dedim ki inşallah pazarbeyimiz fuar diye arabistabn çöllerine gider de kendisinden bir şekilde de olsa kurtuluruz.(Allahım affet ilk o başlattı)
Daha bu sitede o kadar lüzumsuzlar var ki..Hepsini bir bir çıkartacağım haberin olsun
Batuhan http://forum.netfotograf.com/dslr_slrlike_reviews.asp?msg_id=19309&syf=33
Ama koya koya iki tane koydu.Avukat ya illa cimriliğini gösterecek.Göstermese rahat etmez çünkü
ben yokum
Lazut hocam güzel tememnilerin için teşekkür ederim.Demireli aratmıyorsun maaşallah.
Cimri falanda değilim pekçok koydum.Halada koyuyorum.
Batuhan hoca vermiş link.
SEvgili nedimy sakın yanlış anlama..İlk sayfalarda szizi unuttuğum için özür dilemiştim. Ama istersen tekrar dileyeyim.Özür özür özür..
selam Lazut hocam
siz meraklanmayin ben extra pazarbeyin fotograflarini istettim geliyor bana yakinda kanal d atv ve fox ta teshir ederiz size bir daha laf söylemekmi tövbe sizi görsün iki sokak arkadan gidecek buna emin olun adim gibi yada zekeriya beyaz efendiye söyleriz bir muska yazar makina falan alamaz bir daha eline
ama yukardaki raitinglerde manipilasyon var bence hoccha bey ilk üst sirayi ceker
saygilarimla
ne demek abi ben öylesine yazdıydım onu aslında gülüyorum şu anda ağlamıyorun
bu ara biraz kafam yerinde değil. yaklaşık 3 saattir bilg. başında bi programla uğraşıyorum..
birden duygusallaşıvermişim
Aman abiler ben ettim siz etmeyin. Neyse gerekeni yapalım.