mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Ne Değişti?

Lozan'ı tanımayan tek ülke olan abd ve ab nin istekleri doğrultusunda sn. R.Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile sn. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün gerçekleştireceği ermenistan ziyareti ermeni terör örgütü asala tarafından katledilen şehit diplomatlarımızın kemiklerini sızlatmakla birlikte ''İKİ DEVLET TEK MİLLET'' diyerek kucaklaştığımız Azerbaycan'lı kardeşlerimizle aramıza nifak tohumlarını ekecektir.

Oysa çok değil 15 yıl önce merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın cenaze törenine katılmak isteyen ermenistan cumhurbaşkanı için yapılan gensoru sırasında Demirel hükümetini ''Siz bana bir ülke gösterin ki, kardeşleriniz (Azeriler'den bahsediyor) savaş halinde olacak, kardeşleriniz katledilecek ve onlar katledilirken, ‘Bunun müsebbibi Türkiye’dir’ diye demeçler verecek; o kardeşlerimiz katledilirken, ‘Avrupa’nın haritaları bellidir, yerine oturmuştur; fakat Ortadoğu’nun, Asya’nın haritaları nihai şeklini almamıştır’ diye açıklamalar yapacak; Kars’ın, Ermenistan toprağı olduğunu iddia edecek, bütün bunlardan sonra o adam Türkiye’ye gelecek ve siz de elini sıkacaksınız!..” sözleriyle ağır bir şekilde eleştiren Sn. Gül bu gün TC Devleti'nin devlet politikasında yeri olmayan bu ziyaretle yaşadığı çelişkiyi nasıl izah edebilir?


#mechul75' tarafından 04.09.2008 23:34:49 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 4 Eylül 2008, 23:33 - İp: 78.***.**0.21
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

neyse önemli olan masaya oturulması diyorum ben, şeklini kimi beğenir kimi beğenmez. önemli olan gitmesi sallayın boşverin

 

Tarih: 6 Eylül 2008, 01:56 - İp: 81.***.**7.8
harmanci
harmanci (üye)
İzmir / Amatör

Poke yapmışlardır poke

 

Tarih: 6 Eylül 2008, 01:59 - İp: 78.***.**0.44
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Alın şunu izleyinde yatışsın sinirleriniz. Ben çok seviyom bunu.

http://www.izlesene.com/izle/abadan%20halmedova-abadan-halmedova---don-gel-bir-tanem/3283608185?ref=siteRelatedThumbi4

 

Tarih: 6 Eylül 2008, 02:00 - İp: 88.***.**9.52
harmanci
harmanci (üye)
İzmir / Amatör

BazaarBey yine sıkıştırdın kaşla göz arasında şu olimpiyat ruhunu

#harmanci' tarafından 06.09.2008 02:06:15 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 6 Eylül 2008, 02:05 - İp: 78.***.**0.44
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Eray dün topikte dış politikamız olduğunu iddia ederken bu gün ne olduda ''ben tam yok demiyorum, yeni yeni şekillenen bir politikamız var diyorum.'' sözleriyle çark ettin? İşte bu senin yaşadığın hezeyanın resmidir. Soros kaynaklı dolma kalemlerin klavyeşörlüğünü yapmaya kalkarsan işte böyle çuvallarsın.

Rahmetli Aplarslan Türkeş ermenistana TC Devletinin kendi politikası için gitmiştir. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ziyareti ise TC Devletinin kendi politikasından ziyade ab(d) ve bop üzerine kurulu olduğu ortadadır.

 

Tarih: 6 Eylül 2008, 02:06 - İp: 78.***.**4.47
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

 

Tarih: 6 Eylül 2008, 02:13 - İp: 88.***.**9.52
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

yazdıklarımı oku istersen dün de faklı bişey yazmadım. 2003'te dananın kuyruğu koptu, 2006'da türkiye abd limanından demir aldı bağımlılığı kalmadı dedim. dış politika konusunda da farklı bişey söylemedim. dün yüz senelik politikamız var deyip bugün 3 seneye indirmedim yani.
sen yazdıklarımın içinde fikirlerle ilgilenmiyorsun galiba, yazım hataları, çelişki arıyorsan sölye peşin peşin. ben de böyle boş bir uğraş içine gireyim de eşitlensin durum, seviyeyi çekelim diplere...
kimsenin kalemşörlüğünü yapmıyorum, kalemşörlük yapsam sürekli bazılarının yaptığı gibi karşımdakine yaftalar vurup yazarlara şöyle böyle diye klişe laflar edip devam ederdim. kendi fikirlerim bunlar allah'a şükür düşünebiliyorum, tvden gazeteden ezber yapmak zorunda değilim. eğer kendi fikirlerin varsa ve istiyorsan tarışalım. yoksa sen de işi bozup şahsım üzerinden tartışma adı altında karalama yapacaksan hiç parmak yormayım klavye başında. ne dersin???

 

Tarih: 6 Eylül 2008, 02:15 - İp: 81.***.**7.8
seyyah1981
seyyah1981 (üye)
Batman / Amatör

ben boşvermeye başladım bile.. kafalar değişmeli.. çünkü dünya değişiyor.. ne dersen de.. kanıt göster.. izah et.. söyle... söyle ....söyle değişen birşey yok.. hep aynı.. hep aynı valla usandım artık..

yani amerikada istemişse.. avrupa istemişse kim istemişse ağzına sağlık güzel birşey istemiş.. şimdi sana amerikanın istemdediğini anlatayım sen yine anlama.. amerika 2 yılda bir senatoya ermeni soy kırım tasarısını getirir... tartışır.. çünkü bu onun için bir kozdur.. kimse elindeki kozu başkasına vermez.. heleki fransa kabul etmiş.. yarın ermenistan arşivleri açmayı kabul ederde soykırım yapılmadığı ortaya çıkarsa fransa ne yapacak.. ağzımızla konuşalım.. ama önce beğinde bir harmanlasak belki daha güzel cümleler sarf edilebilir..

 

Tarih: 6 Eylül 2008, 02:17 - İp: 88.***.**1.18
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Eray çelişkiler yumağı halindesin yazdıklarını tekrar oku!...

Seyyah 2015 yılına kadar tüm dünyada sözde ermeni soykırımının tanınması üzerine kurulu bir politika yürüten ermenistandanmı bahsediyorsun. Birde ortada RTE nin eşbaşkanlığını yaptığı bop gerçeği varken.

#mechul75' tarafından 06.09.2008 02:31:52 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 6 Eylül 2008, 02:29 - İp: 78.***.**4.47
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

evet mechul bir gecede bütün fikirlerim kayboldu bugün farklı şeyler söylüyorum. neyse kabak tadı vermeye başlamadan bırakalım ne güzel gidiyodu ama sen işi farklı yöne vurdun. önce şahsi sataşmalar, hezeyandasın, gafilsin diye, sonra da çelişkiydi bilmemneydi. ben bundan yazacak bişey bulamadığını çıkarıyorum sadece. karşındakini ciddiye almazsan ya da adam yerine koymazsan gitmez zaten tartışma, senin fikrinde olmayanı gafil, çelişkili hezeyanda diye sildin/yaftaladın direk.
yakışmadı

 

Tarih: 6 Eylül 2008, 02:34 - İp: 81.***.**7.8