Fotoğrafçılık Forumları
Ne Değişti?
Lozan'ı tanımayan tek ülke olan abd ve ab nin istekleri doğrultusunda sn. R.Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile sn. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün gerçekleştireceği ermenistan ziyareti ermeni terör örgütü asala tarafından katledilen şehit diplomatlarımızın kemiklerini sızlatmakla birlikte ''İKİ DEVLET TEK MİLLET'' diyerek kucaklaştığımız Azerbaycan'lı kardeşlerimizle aramıza nifak tohumlarını ekecektir.
Oysa çok değil 15 yıl önce merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın cenaze törenine katılmak isteyen ermenistan cumhurbaşkanı için yapılan gensoru sırasında Demirel hükümetini ''Siz bana bir ülke gösterin ki, kardeşleriniz (Azeriler'den bahsediyor) savaş halinde olacak, kardeşleriniz katledilecek ve onlar katledilirken, ‘Bunun müsebbibi Türkiye’dir’ diye demeçler verecek; o kardeşlerimiz katledilirken, ‘Avrupa’nın haritaları bellidir, yerine oturmuştur; fakat Ortadoğu’nun, Asya’nın haritaları nihai şeklini almamıştır’ diye açıklamalar yapacak; Kars’ın, Ermenistan toprağı olduğunu iddia edecek, bütün bunlardan sonra o adam Türkiye’ye gelecek ve siz de elini sıkacaksınız!..” sözleriyle ağır bir şekilde eleştiren Sn. Gül bu gün TC Devleti'nin devlet politikasında yeri olmayan bu ziyaretle yaşadığı çelişkiyi nasıl izah edebilir?
#mechul75' tarafından 04.09.2008 23:34:49 tarihinde düzenlendi.
ortadoğu ülkeleri ağabey gibi bakmıyor avuçlarını oğuşturuyor...
ortadoğu ülkeleri avuçlarını ovuşturacak konumda olsa kendi kıçlarını kurtarırlardı abd'den. araplar sığınacak yanaşacak ülke arayışındalar diyorum sadece.
Türkiye bölgenin çekici gücü. HEm okonomik hem askeri hemde kültürel anlamda.
Arap ülkelerindede İbrahim tatlıses, ermenistandada, azerbeycandada, irandada, ıraktada , yunanistandada en çok sevilen sanatçıların başında. Türk dizileri almış başını gidiyor.
Kim ne derse desin bu kargaşadan sonra bir osmanlı hayranlığı var bölgede. Hen re kadar kendi dangalaklarımız bunu kabul etmesede Osmanlı bölge için çok önemli. HErkes için kurtuluş gibi birşey. En çokta araplar için.
1- İbrahim tatlısese alerjim var kıl oluyorum benim için gereksiz bir canlı...
2- Türk dizilerinin neredeyse tamamı saçma sapan...
3- Dangalak dediklerin gibi düşünüyorum ama değilim...
4- Osmanlımı kaldı?
5- Osmanlı neden yıkıldı?
6- Arap ülkeleri abd güdümlü oldukları için lider falan olamayız kimseye çünkü bizde güdümlüyüz.
7-Tam tersi arap hayranı ve güdümlü politika izleyen biziz
8- Rap rap rapaiç
arap ülkeleri de bu konuda aynı kaderi paylaşıyor, onlar da abd'yi yönetimlerinden atma çabasındalar ve başarılı da oldukları söylenebilir. abd güdümünde oldukları tam olarak söylenmez. hepsi için demiyorum bunu. arap hayranı ve güdümlü politika izleyen bir ülke değiliz, türkiye'nin kendine has ve konumuna uygun bir politikası olacağına inanıyorum. hükümetin milli görüşte olması devlet politikasını arap hayranı yapmaz, sol görüş olunca moskova hayranı olmayacağı gibi
aman efendim estağfirullah. Benim kastettiğim Osmanlıyı öcü gösterenlerdi.
Atarbey pkk konusundaki beceriksezliğimizin faturasını kime kesiyorsunuz gerçekten çook merak ediyorum.
ortada bir milli görüş olsa eyvallah diyecem ama o dediğinide göremiyorum ben...
Arif küpe iyidir tabi.
Kimsenin küpe takmadığı,ya da tektük,dönemlerde taktım.Çok da adam kovaladı peşimden 'gel lan buraya i...' deyu.
Şimdi o dallamaları pos bıyığımla döverim gece karanlığında
pazarbeyim o konudaki fikrimi söylesem 2 saate kalmaz gelir alırlar beni evden...
pazarbey pkk olayı kendiliğinden çözüm yoluna girmiş bir olaydır diyorum ben (sana fikrini sormadık atarbeye sorduk desene ) kuzey ırak öldü zaten pkk için, iran da bu saatten sonra destek verme peşinde değil. en büyük destekçileri abd de çekip gidiyor(desteği devam edecektir ama eskisi kadar tesiri olmayacağını düşünüyorum) içimizde bitirmek istemeyenlerin durumunu da görüyoruz zaten. hepsinden önemlisi kürt halk artık bilinçli ve pkknın ne halt olduğunu biliyor.
İlgili olabilecek konular
-
Drivestyle: Arabada Dinlenecek En İyi Bass'lı Yabancı Parçal
11 Nis. 2025, 22:35 ebede
012011 Nis. 2025, 22:36
ebede -
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2203521 Şub. 2025, 11:34
emre11 -
-