Fotoğrafçılık Forumları
Ne Değişti?
Lozan'ı tanımayan tek ülke olan abd ve ab nin istekleri doğrultusunda sn. R.Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile sn. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün gerçekleştireceği ermenistan ziyareti ermeni terör örgütü asala tarafından katledilen şehit diplomatlarımızın kemiklerini sızlatmakla birlikte ''İKİ DEVLET TEK MİLLET'' diyerek kucaklaştığımız Azerbaycan'lı kardeşlerimizle aramıza nifak tohumlarını ekecektir.
Oysa çok değil 15 yıl önce merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın cenaze törenine katılmak isteyen ermenistan cumhurbaşkanı için yapılan gensoru sırasında Demirel hükümetini ''Siz bana bir ülke gösterin ki, kardeşleriniz (Azeriler'den bahsediyor) savaş halinde olacak, kardeşleriniz katledilecek ve onlar katledilirken, ‘Bunun müsebbibi Türkiye’dir’ diye demeçler verecek; o kardeşlerimiz katledilirken, ‘Avrupa’nın haritaları bellidir, yerine oturmuştur; fakat Ortadoğu’nun, Asya’nın haritaları nihai şeklini almamıştır’ diye açıklamalar yapacak; Kars’ın, Ermenistan toprağı olduğunu iddia edecek, bütün bunlardan sonra o adam Türkiye’ye gelecek ve siz de elini sıkacaksınız!..” sözleriyle ağır bir şekilde eleştiren Sn. Gül bu gün TC Devleti'nin devlet politikasında yeri olmayan bu ziyaretle yaşadığı çelişkiyi nasıl izah edebilir?
#mechul75' tarafından 04.09.2008 23:34:49 tarihinde düzenlendi.
rap hayranı ve güdümlü politika izleyen bir ülke değiliz, türkiye'nin kendine has ve konumuna uygun bir politikası olacağına inanıyorum
eray bu hoşuma gitti bak politikamız olacağına inandığına göre şu anda olmadığını kabul ediyoruz demekki
harmanci geçen sene senin kovalanmana benzer bir durumda, saçı uzun olan bir arkadaşımının ağzıyla burnunun yerini değiştirdiler ankara'daki bir üniversitede (hangisi diye sorma
)
Konjüktürel politika YaY-Sat.
ben tam yok demiyorum, yeni yeni şekillenen bir politikamız var diyorum. aynı şey devlet mekanizması için de geçerli. köklü bir devlet ve dış politikamız var dersek yalan söylemiş oluruz ama bazılarının dediği gibi kukla bir devlete de sahip değiliz (artık)
evet elini sıkcaz.. gerekirse yanak yanağada öpüşücez.. dostluk kurmak için gerekli adımları atacaz.. Alparslan Türkeş zamanında öyle yapmıştı.. devlet adamlığığı ciddiyet ister... amerika ve rusya yüzyıllardır soğuk bir savaşın içinde.. ama yeri geldiğinde oturup konuşabiliyorlar.. konuşabiliyorlarki dünyanın iki süper gücü..
Allah için ortada ermeni sorunu diye bir sorun var.. ee bunu nasıl çözmeyi planlıyorsunuz.. yani ne yapılmalı.. bence diyalog.. reis-i cumhurun kararını yürekten destekliyorum..
seyyah dediğine katılıyorum hatta aynı şeyi savunuyorum komşumuz bir ülke ile tabiki ilişki kurulacak kurulmalı bu zamana kadar kurulmaması zararımıza olmuştur diyebilirim ama maç izlerken ne kurulacak Allah aşkına...Ermeni sorunu soykırı falan kanayan yara bizim için maç izlerkenmi çözülecek bunlar Devlet adamlığı ciddiyet ister.
tatarbey maçlar 2 saat sürüyo, gül ermenistan'da 6-7 saat kalcekmiş, 1-2 saat de ermeni cumhurbaşkanının sarayda gül'e vereceği iftarla geçin de, kalan 2 saat de iftar sonrası uyumaz heralde orda bizimkiler
olsun maç bir başlangıç . eğer gitmeseydi.. bak davet ettik gelmedi diyeceklerdi..maç bir başlangıç... maçta tanışırız.. yemeğe davet ederiz.. ama bir yerden başlamalı artık.. yıllardır konuşmuyorduk birşey kazanamadık..
ya anlatamıyorum galiba agalar size ziyarete değil şekline benim itirazım maç için gidermi bir ülkenin başı bu kadar sorunlu bir ülkeye maç oynansın bitsin başka bi zaman git sen kim itiraz edecek o zaman en azından ben etmem ama benide kim sallar zaten...
Oldu olacak ekümeniğide götürsün maçı izlemeye bari oda taraf sonunda...
Hem daha samimi daha sıcak bir adım atmış oluruz o zaman....
İlgili olabilecek konular
-
Güneşli Havada Dış Çekim Potre
06 Tem. 2025, 10:57 ronaldo1727
013206 Tem. 2025, 10:58
ronaldo1727 -
Sağlık Raporu Ücreti Sorunsuz Ödeme Örnekli Full Anlatım
20 Haz. 2025, 19:54 prodersler
028520 Haz. 2025, 19:55
prodersler -
İlk Defa Makine Alacağım Öneri Ve Tavsiye
05 Haz. 2025, 10:26 insanyiyici